5 790 Ft

Online rendeléssel kényelmesebb! A termék foglalása ✓ SMS értesítés, ha átvehető ✓
Ezred utcai üzletünkben (központi raktár) az azonnal átvehető termékek előkészítési ideje ~2 óra.

Hasonló elérhető termékek

Nike + iPod érzékelő (ma368zm/e)

Apple sport kiegészítő
Vezeték nélküli technológia
Ultrakönnyű kialakítás

Részletes leírás »
5 790 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Vásárolj érzékelőt a Nike + iPod Sport Kit készlethez, ha csereérzékelőre van szükséged, vagy második érzékelőt szeretnél egy újabb pár Nike+ cipőhöz. Az érzékelőt vezeték nélküli kapcsolattal, önállóan is használhatod a második generációs vagy újabb iPod touch, illetve iPhone 3GS vagy újabb iPhone készülékekkel – ezekhez ugyanis nincs szükség vevőegységre.

A vezeték nélküli érzékelő iPod nano, második generációs vagy újabb iPod touch, iPhone 3GS és iPhone 4 készülékekkel használható az edzési eredmények nyilvántartására. Helyezd a vezeték nélküli érzékelőt a Nike+ cipő talpbetétje alatt kialakított mélyedésbe, majd párosítsd az iPod nano készülékhez csatlakoztatott, meglévő Nike + iPod vevőegységeddel.

A második generációs vagy újabb iPod touch, az iPhone 3GS és az újabb iPhone készülékek beépítetten támogatják a Nike+ rendszer használatát, így külön vevőegység nélkül élvezheted a Nike + iPod Sport Kit minden előnyét.

Ez az érzékelő az elveszett vagy lemerült elemű érzékelők pótlására is kiválóan alkalmas. Akkor is kiváló szolgálatot tesz, ha van egy második pár Nike+ cipőd, amihez érzékelőt szeretnél.

Ne feledd: ez a csomag csak a Nike + iPod vezeték nélküli érzékelőt tartalmazza. Ha vezeték nélküli vevőegységre is szükséged van egy iPod nano készülékhez, a teljes Nike + iPod Sport Kit készletet vásárold meg.

A doboz tartalma
  • Vezeték nélküli érzékelő Nike+ cipőkhöz
  • Nyomtatott dokumentáció

Követelmények
  • iPod nano* Nike + iPod Sport Kit-vevőegységgel, vagy második generációs vagy újabb iPod touch, iPhone 3GS vagy újabb iPhone készülék.
  • Nike+ cipő
  • iTunes 10 vagy újabb (ingyenesen letölthető szoftver)
  • Mac számítógép USB 2.0 porttal és Mac OS X 10.3.9 vagy újabb rendszerrel, vagy PC USB 2.0 porttal és Windows 7, Windows Vista, Windows XP Home vagy Professional (SP3 szervizcsomaggal) vagy újabb rendszerrel
  • Internetelérés és ingyenes Nike.com fiók

Műszaki adatok
  • Méret: 3,48 x 2,41 x 0,76 cm
  • Tömeg: 6,52 g
  • Sugárzási frekvencia: 2,4 GHz

* A hatodik generációs iPod nano készülékekhez a Nike + iPod érzékelő csak a Nike+ Polar Wearlink®+ pulzusszámláló használata esetén szükséges.
Az érzékelő eleme nem cserélhető és nem tölthető újra. Élettartama több, mint 1000 aktív óra. Az elem élettartamát a használati körülmények és egyéb tényezők is számottevően befolyásolják.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
186976
Gyártó
Apple
Garancia
1 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!