11 090 Ft

Hasonló elérhető termékek

Toszkána könyvcsomag

Toszkána csomag
3 db könyv
Frances Mayes írásai

Nem kapható

11 090 Ft

Részletes leírás

Toszkána csomag

A csomag darabjai Frances Mayes három népszerű Toszkána kortárs könyvét tartalmazza változatos témakörökben. A Tericum Kiadó gondozásában.

Frances Mayes, Edward Mayes: Napsütötte szakácskönyv - Receptek az olasz konyhánkból

Frances Mayes férjével, Eddel ebben a könyvben több mint 150 receptet osztanak meg az olvasóval, mindazokat, amiket ők maguk is sokszor megfőztek, és amelyek legfőbb tulajdonsága a jó minőségű hozzávaló. Azonban ez a könyv nem pusztán receptek gyűjteménye. Rengeteg közös élményt idéz.

Tericum Kiadó, 2012., keménytábla, védőborító, 224 oldal

Frances Mayes: Napsütötte Toszkána - avagy otthon Olaszországban

A könyv egyaránt nevezhető útleírásnak, szakácskönyvnek, vagy társadalomrajznak, de leginkább mégiscsak regény. Frances Mayes naplószerűen beszéli el, hogyan teremtettek férjével igazi otthont egy Cortona melletti régi házban, és leltek második hazára Olaszországban. Az írónő egyszerre tudja rabul ejteni az olvasó gondolatait és érzékszerveit. A sültmalacárus, a zöldséges, a lengyel kőművesbrigád, a házvétel körüli hercehurca, a toszkán konyha megannyi fortélya, a pohárban megcsillanó bor ugyanolyan fontosságot kap, mint a történelmi, művészettörténeti, irodalmi kitekintés.

Tericum Kiadó, 2016., keménytábla, védőborító, 332 oldal

Frances Mayes: Mindennapok Toszkánában

Új memoárjában a népszerű írónő ezúttal is dicshimnuszt zeng a szépséges toszkán vidéknek, a mediterrán életmód varázsának és a csodás itáliai ízeknek.

Tericum Kiadó, 2011., keménytábla, védőborító, 332 oldal

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
470394
Gyártó
Tericum Kiadó Kft
Garancia
nincs
Kiadó
Tericum Kiadó
Könyv témája
Regény, Szakácskönyvek, Kortárs, Szépirodalom, Világirodalom

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.

 

Extra Garancia Prémium

A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Ha töréskár biztosítást is szeretnél, akkor ezt a csomagot válaszd!