Autós műszaki cikkek (151)

Összesen: 151
Rendezés

Találatok: 151

Legnépszerűbb termékeink

Hasznos autós műszaki cikkek a mindennapokhoz

Az autós műszaki cikkek minden tulajdonos életében fontos szerepet töltenek be. Miközben egyetlen jármű sem lesz örök életű, addig sokat segíthetünk, ha a megfelelő alkatrészeket szereljük be a motorháztető alá. Miközben sok márka arról híres, hogy nem szokott egyhamar tönkremenni, addig mindig lesznek olyan kisebb extrák, amiket érdemes beszereznünk, illetve amikkel kényelmesebbé tehetjük a mindennapi utazást.

Legfelkapottabb autós műszaki cikkek
Az autós műszaki cikkek közé tartozik az akkumulátortöltő. Ez a kis eszköz nagy szívességet tehet, amikor egy téli reggelen nem tudunk elindulni. Az elhasznált akkumulátor mindig problémát fog jelenti a sofőrnek, és sajnos nemvárt pillanatokban jelentkezhet. Elég egyetlen kisebb hiba, és az akksi nem fogja magát teljesen feltölteni, így külső segítségre lesz szüksége. Ebben az esetben szükséges az időnkénti töltése, főleg a téli hónapok alatt.

Ha szeretnénk mindenre felkészültek lenni, akkor érdemes tárolni otthon egy kisebb kompresszort is, ami megoldja a leengedett kerekek problémáját. Ezek az autós műszaki cikkek nemcsak személygépkocsinál, hanem például kerékpárnál is felhasználhatóak. Amennyiben a garázsban van egy üres sarok, akkor nyugodtan rendeljük meg, mivel ez az olcsó berendezés a legváratlanabb helyzetben húzhat ki minket a bajból.

Kedvelt autós műszaki cikk a tolatóradar is. Miközben a legújabb járművek már rendelkeznek beépített kamerával, addig a többieknek külső segítséghez kell fordulniuk. A kamera beszerelése nem olcsó mulatság, de egy radart bármikor feltehetünk, és végre megfeledkezhetünk a láthatatlan tárgyakról. Innentől kezdve sokkal könnyebb lesz a parkolás, ráadásul nagyobb bontással sem jár a telepítése, sok modell akár a rendszámtáblán is elhelyezhető.

Aki szereti az elektromos kütyüket, annak konnektorra lesz szüksége az utazások alatt is. Az autóban 12-14 voltos egyenáram érhető el, viszont a legtöbb eszköz 230 voltos váltakozó árammal működik. Gondoljunk arra, hogy az egész család tölteni szeretné a telefonját, főleg egy hosszabb utazás alkalmával. Ilyenkor az egyetlen megoldás a konverter beépítése lesz, ami segít, hogy bármikor elérjük azt a bizonyos 230 voltot. Ráadásul itt már laptopot és fényképezőgépet is bármikor csatlakoztathatunk.

Válasszunk okosan!
Webáruházunkban rengeteg autóhoz készült extrát lehet beszerezni kedvező árak mellett. Vásárlás előtt érdemes elolvasni el a véleményeket és a termékleírásokat is, hogy biztosan a nekünk valót vigyük haza. A megfelelő autós műszaki cikkek használatával az egész család mindennapjait megkönnyíthetjük.