Bit készletek (127)

Összesen: 127
Rendezés

Találatok: 127

Legnépszerűbb termékeink

Bit készletek

Biztos mindenki került már olyan bosszantó helyzetbe, amikor hirtelen meghibásodott valami, és csavarhúzóra volt szüksége, azonban a csavar típusának megfelelő csavarhúzóval nem rendelkezett. Ilyen és hasonló problémákra jelentenek megoldást a bit készletek. Érdemes a megvásárlásuk, hiszen ezek tartalmazzák az alapvető csavarhúzó-toldalékokat, így szükség esetén mindig a rendelkezésünkre állnak.

A bit készletek nem hiányozhatnak egy szerszámkészletből sem. Ez egy sokoldalú eszköz, amely ideális kiegészítője minden szerszámosládának, műhelynek vagy úti poggyásznak.  Nagy segítséget nyújt a háztartásban, munka közben és  a szabadidős tevékenységeink során is. Ez egy nagyon praktikus kompakt készlet, amely számos szerszámot helyettesít, helyet és súlyt megtakarítva. Ezek a készletek különféle típusú és számú toldalékot, bitet tartalmaznak, amelyeket különböző javítási és csavarozási munkákhoz használunk. A készletben jól el vannak különítve és feliratozva vannak ezek a szerszámok, így használatuk is mindenki számára áttekinthető. Nem csak típusok szerint, hanem színek szerint is csoportosítva vannak a csavarozó toldalékok, amely még optimálisabb átláthatóságot biztosít számunkra.

A készletek különböző számú bitet tartalmaznak. Vannak pár darabos készletek, azonban vásárolhatunk 50-nél több toldalékot is tartalmazó készletet is. Ezek kézi forgócsavarozót is tartalmaznak, így valóban egy kompakt szerszámkészletet birtokolhatunk, amelynek felhasználási területe igen sokféle.

Mire érdemes odafigyelni bit készletek vásárlása esetén?
Amikor ilyen szerszámokat vásárolunk, mindenképp érdemes a jövőre is gondolni, és olyan típust vásárolni, amely több darabot tartalmaz. Valamint arra is érdemes odafigyelni, hogy minőségi és megbízható típust vásároljunk. Ez minden bizonnyal évekig megbízható társunk lesz a különféle munkákban.

Figyeljünk oda arra is, hogy milyen anyagból készülnek a bitek. A következő ötvözetekből készült eszközök megbízhatók, ezek a króm és a molibdén, a króm és a vanádium, valamint a volfrám és a molibdén ötvözete. A bitek általában speciális bevonattal vannak ellátva, amelyek még inkább növelik annak minőségét és időtartamát is, hiszen megvédik a fémet a korróziótól.

Racsnis csavarozók
A csavarok ki-és becsavarásakor a racsnis csavarozók az optimális erőátvitelt biztosítják. Három beállítás választható rajta, a balra menet, a jobbra menet és a zároló kapcsolás. Az utóbbi azért, hogy választhassunk a csavarozó, csavarkioldó és blokkoló funkció közül. A kényelmes munkavégzésről a kihajtható alumínium szárny gondoskodik, amely különböző befogadó-pozíciókat tesz lehetővé. Használata nagyon egyszerű, hiszen használata egykezes csavarozást tesz lehetővé.

Ezek a készletek stabil tokkal rendelkeznek, amelyben a szerszámok tökéletesen rendszerezve vannak, ezért helytakarékosak is. Szállítások nagyon egyszerű, hiszen akár még a zsebben is elférnek.