Szaküzlet információk!

Üzleteink 2021. április 7-től újra a megszokott nyitva tartással és szolgáltatásokkal várnak! Részletekért kattints ide!

Szerszámtáskák (13)

Összesen: 13
Rendezés

Találatok: 13

Legnépszerűbb termékeink

Szerszámtáskák

A legkülönfélébb szerszámok tárolása és szállítása, a legkülönfélébb megoldásokat igényelheti. Ezek közül egy ilyen a táskában történő szállítás, tárolás. Ezek a munkaeszközök esetenként nehezek is, sokszor élesek, szakavatott kezeken kívül veszélyes eszközöknek számítanak. Éppen ezért fontos, hogy olyan anyagú és kialakítású tárolójuk és hordozójuk legyen, amellyel könnyedén, de biztonságosan lehet velük velünk utazni, munkát végezni. Készüljünk velük akár házi barkácsolásra, akár komolyabb szakipari munkákat igénylő feladatokra.

Szerszámtáskák
Szerszámtáskák közül megkülönböztetünk szerszámöveket, melyek praktikusan a derekunkra csatolható szíjjal vannak ellátva, illetve táskákat, melyek különböző űrtartalommal és fülekkel, zsebekkel rendelkeznek, melyek sokszor lezárhatóak.

Szerszámövek
A derékra csatolható övek nagyon praktikusak, hiszen, könnyedén magával viheti az ezermester a szerszámait, közben pedig mindkét keze szabad marad. Minden ott van mellettünk, ha gyorsan szükség lenne rá. Amikor például a magasban dolgozunk, létrára, vagy emelőszerkezetre kell másznunk, szállnunk. Mindenképp érdemes ilyen esetekben szerszámtáskát, szerszámövet használni. Nem biztos, hogy minden esetben elegendő a szerszámöv kapacitása, így a táskát is érdemes magunkkal vinni adott esetben.

A kombináltjuk az övet és a táskát!
A leghatásosabb természetesen, ha mindkettővel, szerszámövvel, illetve, nagyobb szerszámtáskával is rendelkezünk, és a gyakran használt eszközök, vagy az aktuális, varhatóan használt eszközök vannak nálunk az övben.

Fontos az anyagválasztás
Bármelyiket is válasszuk, anyaguk fontos tényező. Mindenekelőtt strapabírónak, lehetőség szerint könnyűnek, kényelmesnek, illetve vízállónak kell lenniük a táskáknak. Fontos, hogy megfelelő súlyt bírjanak el. Anyaguk legtöbbször műanyag és vászon, illetve a nagyobb táskák esetében olykor egy acélcső váz biztosítja a stabil, merev tartást és a nagy teherbírást.

A helyigényt jó ha előre kalkuláljuk
Mindemellett, ha tudjuk, hogy milyen szerszámokat szeretnénk rendszeresen a táskában szállítani, akkor azt is vegyük figyelembe, hogy mennyi, és mekkora zseb áll rendelkezésre az egyes daraboknál, pontosan milyen eszközök férhetnek bele, esetleg van-e tépőzár, cipzár a kialakított zsebeken.

Külső megjelenésük funkciójukkal is társul
A nagyobb szerszámtáskák, hordtáskák lehetnek füllel ellátottak, de gurulós bőröndre is hasonlíthatnak. Utóbbi nagyon hasznos lehet, ha nagy súlyt viszünk rendszeresen magunkkal, hiszen nem kell a hátunkat, vállunkat terhelve dolgoznunk.

Különböző szakmák különböző igények
Az ilyen és ehhez hasonló szerszámtáskák mindenképp ajánlottak olyankor, amikor valaki nem csak otthoni barkácsolásra készül, hanem szakmája szerinti munkájához szükségesek a különféle szerszámok.

Az Extreme Digital webáruházban a barkácstermékek között, a hordtáskák és a szerszámövek mellett, készleteket is találhatunk, melyek már tartalmaznak egy alapfelszerelést. Ezek elengedhetetlenek, mondhatjuk, hogy szinte nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem. Találhatunk itt különböző méretű és fejű csavarhúzókból, illetve y egyetemes fogókból álló készleteket is. A készletek minden darabját külön helyre tudjuk elrakni, így megfelelően, biztonságosan és rendezetten tárolhatjuk, szállíthatjuk őket.