Házi vízművek (26)

Összesen: 26
Rendezés

Találatok: 26

Legnépszerűbb termékeink

Házi vízművek – Öntözz akár esővízzel is

Tedd olcsóbbá az otthonod vízellátását és a kerti öntözéseket – ehhez akár az esővizet is felhasználhatod! A házi vízmű gyorsan telepíthető, erőteljes és megbízható teljesítményt nyújt. Bizonyos esetekben nem nélkülözheted: a kuti vagy ciszternavizet csak így juttathatod be a házban. A házi vízművek úgy automatizálják a vízellátásodat, hogy közben pénzt takarítanak meg neked. Hosszú távon nyújtanak minőségi kiszolgálást, a funkcióknak köszönhetően kevésbé sérülékenyek. Ki- és bekapcsolásuk a vízigényüktől függ, és leállnak, ha szárazon üzemelnének – így lesznek egyszerre pénztárca- és környezetbarátak. Ha pedig a helyi vízművek nyomása túlságosan alacsony, egyenlítsd ki vagy növeld meg azt egy házi vízművel. Oldd meg vele a kerti öntözést, a WC-tisztítást, a mosógéphasználatot, vagy töltsd fel költséghatékonyan a medencédet, víztározódat!

Az Extreme Digital kínálatában kifejezetten környezetbarát házi vízműveket is találhatsz, nézd meg az egyedi darabokat!

Erős, minden helyzetben
A házi vízművek motorjai erőteljesebbek, ezért a nem hétköznapi helyzetekben is hatékonyan működnek. Nyaraló házad van egy dombosabb vidéken? Akkor már te is szembesültél a vízellátás problémájával. A villanyenergiával működtetett házi művek a magasan elterülő házakhoz is gond nélkül eljuttathatják a tisztálkodáshoz, étkezéshez szükséges vízmennyiséget. Válaszd a legjobb és legolcsóbb megoldást, amellyel hosszú távon biztosítod a kényelmedet!

Fedezd fel a környezeted
A házi vízművek újra előtérbe helyezte a környezettudatosságot. Ez a rendkívül kis szerkezet hatékonyan kezeli a ház körül összegyűjtött vízmennyiséget. A ciszternából öntözheted a kerted, esővízzel pótolhatod a WC-tartály tartalmát. Tehát megfelelő nyomás mellett hasznosítod fel a csapadékot ott, ahol szükséged van rá.
Érdemes a felszín alatti vizeket ismét felfedezni. A házi vízmű segítségével minőséges vizet használhatsz fel az otthonodban a közvetlen környezetedből merítve. Ezzel a megoldással a háztartási költségeid is csökkennek.

Szép kert házi vízművel
Folyamatos öntözéshez kiváló eszköz a házi vízmű. Tarts frissen a veteményesed, legyen mindig zöld a kerted – a jelentős kapacitású nyomástartály képes arra, hogy állandó jelleggel biztosítsa a vízmennyiséget. Az előszűrők sokáig megvédik a szennyeződéstől, a visszafolyás-gátló megkönnyíti a szerkezet működését, a túlmelegedés ellen védő funkció pedig ellenőrzi a hibátlan üzemelést. Tartós és megbízható gépszerkezettel sokkal tervezhetőbbé válik a környezeted gondozása is. Ha esővizet használsz fel a tevékenységekhez, tovább csökkentheted a költségeidet.

Öntözz könnyen esővízzel
Az esővizet már tervezetten is felhasználhatod egy házi vízmű segítségével. Miért költenél többet a locsolásra, ha a csapadék, mondhatni, ingyen érkezik az otthonodba? Építs ki egy esővíz tárolót, és máris tudatosabb életformára válthatsz. A magasan elterülő vidékek köves, sziklás talaja egyébként sem teszi lehetővé a kútfúrást, viszont a ciszternába összegyűjtött esővizet saját igényeid szerint használhatod fel egy házi vízmű segítségével.

Nézz szét a kínálatban, ahol akár már akár 15%-os energiahatékonyságú darabot is választhatsz!