Kerti garnitúra (9)

Összesen: 9
Rendezés

Találatok: 9

Legnépszerűbb termékeink

Kerti garnitúra a kellemes pihenésért

A kerti garnitúrának köszönhetően kényelmesen eltölthetjük az időt a saját kertünkben vagy a teraszunkon. Nincs másra szükség, csupán néhány székre, egy asztalra, és persze néhány kiegészítőre, ami még kényelmesebbé teszi a pihenést. Ha szívesen ücsörgünk a kertben, szeretünk odakinn olvasni, beszélgetni, vagy kerti partikat szeretnénk rendezni, mindenképpen szükségünk lesz egy kerti garnitúrára.

A kerti garnitúra kínálatban többféle megoldással és anyaghasználattal találkozhatunk. Mindegyik rendelkezik előnyös tulajdonságokkal, így érdemes a saját igényeinknek leginkább megfelelő változat mellett dönteni. A műanyagból készült kerti garnitúrák kifejezetten kedvező áron vásárolhatók meg, strapabírók, ráadásul ellenállnak az időjárás viszontagságainak is. Fontos megjegyezni velük kapcsolatban, hogy az újabb modellek már jobb minőségű műanyagból készülnek, így a felületük kevésbé porózus, vagyis a penészgombák telepei által létrehozott szürke foltoktól sem kell tartani. A tisztításuk kifejezetten egyszerű, egy nedves rongy és némi általános tisztítószer elegendő. Ha ennél kényelmesebb és hatékonyabb megoldást keresünk, magasnyomású mosóval is tisztíthatjuk őket.

A fémvázas kerti garnitúrák szintén kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, ráadásul a műanyag változatoknál igényesebb megjelenést biztosítanak. A minőségi termékek között porfestéssel ellátott vázakat is találhatunk, amelyek rendkívül szép megjelenést biztosítanak a kerti bútoroknak. A minőségi polietilénből vagy más anyagból készült asztallapok rendszerint UV-álló felülettel vannak ellátva.

Ha fontos számunkra a helytakarékosság, válasszunk olyan kerti garnitúrát, ami összecsukható szerkezettel rendelkezik, így az őszi hónapokban egyszerűen összecsukhatjuk őket és könnyedén gondoskodhatunk a tárolásukról. Fontos, hogy száraz helyiséget válasszunk a téli tárolás idejére, így óvhatjuk meg őket a magas páratartalom károsító hatásától, illetve a penészrétegek megjelenésétől. Az Extreme Digital kínálatában Allibert, Lifetime kerti garnitúrákkal találkozhatunk.