Csavarhúzók (211)

Összesen: 211
Rendezés

Találatok: 211

Legnépszerűbb termékeink

Csavarhúzó – Mindig akad javítani való

Ha nincs csavarhúzó a házadban, bizonyosan nehezebben oldod meg még a legegyszerűbb javításokat is!
Annyira változatos a csavarok kialakítása, hogy egy hétköznapi csavarhúzó bizony már nem elég az otthonod karbantartásához. Tennivaló pedig mindig akad. Érdemes egy olyan készletet választanod, ahol az optimális markolatú nyélhez bármikor a megfelelő fejet csatlakoztathatod. Dolgozz gyorsabban és kényelmesebben! A jó anyagszilárdságú csavarhúzókra biztosan sokáig számíthatsz, mert lassabban használódnak el. Keresd a racsnis típust, ami felpörgeti a munkát, és a csavarozást a szűk résekben is megoldatod! A csavarhúzók tárolása olyan praktikus, mint maga az eszköz. Akár az ágy alatt is tarthatod egy hordótáskában, vagy rendszerezheted egy falra felerősített polcon is. A készlet meglevő darabjait pedig bármikor kibővítheted. Mire kell figyelned a választásnál? Vajon a csavarhúzó ár visszatükrözi-e a minőséget?

Az Extreme Digitalnál a sokoldalú és praktikus csavarhúzó készletek mellett fáziskeresővel kiegészített csavarhúzót is találsz.

Mindenre egy jó megoldást
A biztos sikert egy sokoldalú készlettel alapozhatod meg. Talán neked is ismerős a lapos csavarhúzó – ez a szokványos eszköz korábban megállta a helyét, azonban ma már kevés a
háztartásod karbantartásához. Egy felkészültebb munkaszerszámra, készletre van szükséged, hogy akár több típust is alkalmazhass a munkafolyamatnál. Erre a cserélhető bitek nyújtanak gyors megoldást: kapd elő a csavarhúzó szárat, válaszd ki a szükséges formát, illeszd a helyére és már tekerheted is a horonyt. A 24 darabos készlet mellett már az 51 részből álló sem ritka: a lapos-, kereszthornyú csavarozó mellett dugókulcsfejek és kiegészítő nyelek tehetik még kényelmesebbé a barkácsolást, szerelést. Nézd meg a praktikus tároló dobozokat, tudj meg többet az egyedi csavarhúzó-szettekről.

Fix vagy racsnis nyelet?
A csavarhúzóval akkor bánhatsz optimálisan, ha kézre áll. Sokkal jobban megőrzöd a csavar épségét egy megfelelően kialakított nyéllel. A gumírozott markolat ideális megoldás, mert lágy felületű és jól tapad. A fix és a racsnis nyél gyártásánál is ezt alkalmazzák, ha fontos a minőség.
Ma már az akkumulátoros, racsnis csavarhúzók mellett a klasszikus fix nyelűeket is sokkal praktikusabb formában érheted el. Azonban ez a típus nem előnyös, ha szűkebb helyre nyúlsz, mert nehezen tudod a kézfejed mozdítani, így a csavarozás is hosszadalmas lesz, ha egyáltalán megvalósítható. A racsnis csavarhúzó ezekre a nem hétköznapi helyzetekre szolgál kiváló megoldással: nincs szükséged fogásváltásra, és helyetted tekeri be a csavart. Irányváltós funkcióval jobbra és balra is hatékonyan működtetheted. Válassz minőséget, a kínálatunkban mindkét típusú nyelet megtalálhatod.

Csavaroz és fázist keres
A lapos csavarhúzó ma már csak egy típus a sok közül, azonban olyan kiegészítéssel érheted el, amit nélkülözhetetlen a háztartásból. Néhány száz forintért megkaphatod, még a prémium darabokért sem kell egy ezresnél magasabb összeget ott hagynod. Ez a fáziskereső, amely egy érintéssel megmutatja, működik-e az áramforrásod. Nem tölt a töltőd, nem működik a hajszárító? Lehet, hogy a műszaki cikk hibátlan, a konnektorod a hunyó, ellenőrizd le. A váltó- és egyenfeszültség méréséhez ideális. Mivel a fejrész csavarhúzóként is funkcionál, a javításoknál nagy segítségedre lesz. Szerezz be egy fáziskeresőt, vagy újítsd fel a készleted a kínálatunkból.

Prémium csavarhúzó? Mit takar a csavarhúzó ár?
Akár 1-2 darab csavarhúzóval is hatékony lehetsz, ha a nagyobb javításokat úgyis a mesterekre hagyod. Érdemes azonban elgondolkodnod egy sokoldalú készleten: könnyebb megoldani a felmerülő problémákat akkor, ha 24 bit variáció közül döntheted el, melyikkel csavarozol. A csavarhúzó ár attól is függ, milyen extrákat mellékelnek a készlethez. Ha gyakran szerelsz, javítasz, fontos szempont a komfortosság. Ebben az esetben nem is kérdéses, hogy megéri-e számodra kifizetni a magasabb összeget, hiszen cserébe kényelemhez jutsz.

Egy prémium darab az alapár kétszerese is lehet. A nagyobb anyagszilárdság mindenképp előny, mert lassabban kopik, így hosszú távra tervezhetsz vele. Gondolj bele, hogy évekig nem kell törődnöd a cserével, legfeljebb a készleted bővítésére vásárolsz majd újabb csavarhúzókat. A kényelem, a megtakarított idő jól hangzik, ugye?