Akkus szegélynyírók (0)

Sajnos, a megadott keresési feltételekkel nincs egyetlen pontos találat sem! 

Legnépszerűbb termékeink

Akkus szegélynyíró – A gyors és kényelmes megoldás

Az akkus szegélynyíró kényelmes, gyors és csendes megoldást jelent a füves területek gondozásában. A mai modern akkumulátoros szegélynyírók nagy nyomatékú fogaskerék-áttételű meghajtással rendelkeznek, így a hatásfokuk miatt nem kell aggódnunk. Biztosak lehetünk benne, hogy ezek a készülékek képesek maradéktalanul ellátni a feladatukat. 

Az akkumulátor nagyfokú szabadságot jelent a használat során. Nem kell a hagyományos vezetékkel bajlódnunk, nem kell kerülgetnünk és nem kell attól tartanunk, hogy egy óvatlan pillanatban esetleg rossz helyre kerül. Ugyanakkor a benzines gépekre jellemző működési zajtól sem kell tartani, hiszen az akkus szegélynyírók működési zaja rendkívül alacsony. A korszerű technológiát alkalmazó Li-Ion akkumulátorok képesek akár 2500 méternyi területet vágását kiszolgálni. Ezek az akkumulátorok hosszú élettartammal rendelkeznek, ráadásul két használat között képesek megőrizni szinte a teljes töltöttségüket. Ennek köszönhetően ezek a gépek szinte mindig üzemkészek. Használat előtt nem kell a töltéssel foglalkoznunk, azonnal munkához láthatunk.

Egyes fejlett készülékek alumíniumból készült nyéllel rendelkeznek, aminek köszönhetően számos előnyös tulajdonságot tudhatnak magukénak. A teleszkópos nyél legfontosabb tulajdonsága az állíthatóság; mindenki a saját testmagasságának megfelelő beállításokat alkalmazhatja, így minden pillanatban kényelmes munkavégzést biztosíthat. Nem kell többé kényelmetlenül előrehajolni és nem kell magasra emelni az eszközt. A teleszkópos nyél roppant kényelmes megoldást biztosít. Ráadásul a könnyű súlyuknak köszönhetően minimális terhelést jelentenek, így a gépek kézben tartása még kényelmesebb.