Körfűrészek (43)

Összesen: 43
Rendezés

Találatok: 43

Legnépszerűbb termékeink

Körfűrészek – Profi fűrész otthonra is

Leméred, kijelölöd, berajzolod – mégis elméretezted, miközben fűrészeltél? Nem minden típus képes egyenes és pontos munkát végezni. Válaszd azt, amelyik igazán jó ebben: a körfűrésszel akár megtámasztás nélkül is egyenesen szabhatsz. Ha rajongsz a barkácsolásért, gyakran hasznát veszed majd ennek a megbízható szerszámgépnek. Ilyen aprólékos vágásra egyik fűrész-típus sem képes. Mivel mindig akad javítani való, apróbb teendő a ház körül, érdemes befektetned egy körfűrészbe.

Sosem volt a kezedben, és senki sem mutatta meg, hogyan dolgozz vele? Elég csupán néhány tipp, és tapasztalat nélkül is gyorsan ráérzel a körfűrész használatára. A markolat és a forma egyre tökéletesebb kialakítása komfortossá teszi a munkát, a biztonsági beállítások pedig még a legegyszerűbb körfűrész esetében is vigyáznak rád! A szerszámot könnyen tárolhatod, kis helyen is elfér. Érdemes-e körfűrész ár alapján választanod a típusok közül? Vághatsz-e vele fémet, vagy esetleg csempét?

Az Extreme Digital körfűrészei között most megtalálod a házfelújításhoz, barkácsoláshoz vagy akár a fürdőszoba csempézéséhez legmegfelelőbb darabokat is!

Nem csúszhat félre az irány
A körfűrész nagyfokú szabadságot nyújt, a kényelmes felhasználás mégsem megy a pontosság rovására. A villamos- és a tartószerkezet fejlesztésének köszönhetően még egyszerűbben dolgozhatsz a felületeken. A fűrésztárcsa gyors forgása teszi lehetővé, hogy egyenesen vághass a szerszámgéppel. Ha az anyagot figyelmesen tolod a körfűrészlap fogazatához, a tárcsa sebességével szinte lehetetlenné válik, hogy görbén fűrészelj. Próbáld ki, legfeljebb hullámos élű nyomvonalat kapsz, amely még szabad szemmel is alig érzékelhető.

Ma már az otthoni körfűrészekkel is magas teljesítmény mellett dolgozhatsz – vágj, szabj, fűrészelj helyben. A beépített-, vagy csatlakoztatható porszívókkal a keletkezett port eltüntetheted, így semmi sem zavarja meg az alapos munkát. Ráadásul az ergonómiai szempontok alapján tervezett markolattal, az igényes felfüggesztésekkel és oldalsínekkel kialakított körfűrész még alaposabban dolgozik a kezed között. A körfűrész lapok igazodnak a munkafelülethez, ezért bizonyos esetekben át kell cserélned, hogy eredményesen dolgozhass. A csempe hatékony vágását például gyémánttárcsával oldhatod meg. Keress olyan körfűrészt, amellyel könnyen alakíthatod az anyagot.

45°-os szögben fűrészelnél? Nem gond.
A körfűrész nemcsak egyenes, hosszanti- vagy keresztirányú vágáshoz remek segítség. Ha meghatározott szögben kell elfűrészelned a faanyagot, azt a tárcsa átállításával teheted meg. Valószínűleg a szögvágást barkácsolás közben gyakran használod majd. A munkadarabot helyezd el stabilan a dolgozó felületen, mert, ha nem rögzíted kellően, a lebegő részek átveszik a szerszámgép rezgését. Ez pedig a pontosság rovására mehet. A kínálatban olyan körfűrészt is találsz, amely szögütközővel segít a precíz folyamatban!

Körfűrész ár: jó eszközt jó áron?
A korszerű körfűrész jól kezelhető, rendkívül precízen dolgozik, ráadásul egyre könnyebb és biztonságosabb a használata. Ma már az otthoni szerszámaid alapfelszereléséhez tartozik. Egyszerű az üzembe állítása, tapasztalat nélkül is megfelelő méretre szabhatod a faanyagot, vagy csempét, furnért. Már a legolcsóbb kivitelezésű darabhoz is megkapod a párhuzamvezetőt, így hobbi barkácsolás közben sem kell lemondanod a profi teljesítményről. A léceket, a gipszkartont egyenesen vágod el, mintha csak egy mester kezéből kerül volna ki a végeredmény.
Egy átlagos körfűrész könnyen elbánik a műanyaggal is, azonban, ha a fürdő kicsempézéséhez keresel eszközt, egy multifűrészre lesz szükséged. A kompakt, könnyű darab néhány ezer forint többletért már csúcsminőséget ad, nagyobb teljesítményre képes, számos anyagot optimálisan vág.

Ha felújításra készülsz, keményebb munkához is aktívan használnád a körfűrészt, akkor egy megbízható, stabil szerszámra lesz szükséged. Az alapár többszöröséért juthatsz hozzá, cserébe viszont extra vágási mélységet, önbeállító párhuzamvezetőt és egy nagyobb rögzített munkafelületet kapsz. A választott körfűrész ár összhangban lesz az igényeiddel!

Ha körfűrészt szeretnénk vásárolni, felvetődik a kérdés, hogy melyik árkategória termékei közül válogassunk, illetve jó választást jelenthet-e számunkra egy olcsó körfűrész. Ugyanakkor nagyon fontos megjegyezni, hogy olcsó körfűrész alatt a neves gyártók belépőkategóriás gépeit értjük, nem pedig az ismeretlen távolkeleti üzemekből kikerülő fűrészgépeket. A megbízható gyártók olcsó körfűrészei elsősorban akkor jelentenek jó választást, ha barkácscélú felhasználást tervezünk és beérjük némileg kisebb teljesítménnyel. Az olcsó körfűrészek felszereltsége rendszerint alacsonyabb, ezek sok esetben kevesebb kiegészítővel és tartozékkal rendelkeznek, méretbeli kialakításuk miatt a vágásmélységük is kisebb lehet, de megfelelő körültekintéssel akár az olcsó körfűrészek között is megtalálhatjuk azt a gépet, ami remek szolgálatot tesz számunkra hobbicélú barkácsfeladatok végzése során.