Alkategóriák

BLACKANDDECKER fúrógépek (10)

BLACKANDDECKER fúrógépek (10)

Összesen: 10
Rendezés

Találatok: 10

Legnépszerűbb termékeink

Black & Decker fúrógép

A Black & Decker fúrógép kiváló választás otthoni felhasználásra. Nagyszerűen kielégíti azokat az igényeket, amelyeket az igényes vásárlók támasztanak vele szemben.

A Black and Decker vezető szerepet tölt be a világ barkácsgépgyártói sorában. A barkácsgépek mellett jelentős piaci igényeket szolgál ki a Black and Decker tartozékgyártása is. A gyártó piacvezető szereppel rendelkezik az Amerikai Egyesült Államokban, de emellett a világ számos országában jelen van minőségi termékkínálatával, sokszor meghatározó piaci szereplőként. A háztartási gépipart előtérbe helyező Black & Decker fontos szerepet tölt be az ipari felhasználású gépgyártás területén is. A Black & Decker termékeit a folyamatos innováció és termékfejlesztés jellemzi, ennek köszönhetően az előállított berendezések kiváló minőségűek és megbízhatók. Ennek a bizonyítéka a gyártó által biztosított két éves garanciális időszak, ami egyaránt vonatkozik a gyártási- és anyaghibából származó meghibásodásokra.

A Black & Decker fúrók különféle formában, méretben és technikai felszereltséggel vásárolhatók meg. Fontos kihangsúlyozni a kiválasztás jelentőségét, hiszen a fúrógépek típustól és teljesítménytől függően nagymértékben különbözhetnek egymástól. Az akkumulátorral működő fúró-csavarozók kiválóan alkalmasak az egyszerűbb fúrási feladatok ellátására, azonban érdemes fejben tartani, hogy az ilyen gépek kevésbé alkalmasak a vastag falazatok fúrására. Ha ilyen falazatot szeretnénk fúrni, esetleg kiegészítőket szeretnénk használni, akkor szerencsésebb választást jelentenek a hagyományos hálózati fúrók.

A Black & Decker modern ütvefúrói
A Black & Decker ütvefúró kínálata remek választást jelent a legmagasabb minőségi igényeket támasztó vásárlók számára is. Az innovációnak köszönhetően ezek a fúrógépek már 50 ezernél is több ütésre képesek percenként, ami nem csak gyors, hanem kényelmes fúrást is szavatol. A fúrók motorháza fröccsöntött alumíniumból készül, a borításuk pedig kiváló minőségű műanyag. A motorház hőelvezetésének köszönhetően biztonságosan használhatók, a várható élettartamuk pedig magasabb. 

A régi típusú Black & Decker fúrógépek egyik nagy hiányossága az volt, hogy kizárólag meghatározott fordulatszámon tudtak működni. Ezt a problémát küszöbölte ki a fordulat előválasztó, aminek köszönhetően könnyedén beállítható a forgási sebesség, ezáltal minden esetben megválasztható a megfelelő sebesség. Ennek az innovációnak köszönhetően a fúrás könnyedén irányítható, illetve pontosabb munkavégzés érhető el. Ugyanezt a célt szolgálja a speciálisan kialakított fogantyú és pótfogantyú is. A Black & Decker fúrógép választékában található berendezések kiválóan alkalmasak a kőzetbe történő fúráshoz is, mindehhez csupán egy megfelelő fúrószárra van szükség. Számos Black & Decker fúró rendelkezik mélységütközővel, aminek köszönhetően elkerülhetjük a túlfúrás okozta kellemetlenségeket.