Kompresszorok (30)

Összesen: 30
Rendezés

Találatok: 30

Legnépszerűbb termékeink

Kompresszorok – Kemény labda, biztonságos kerék

Nemcsak bosszantó, de kifejezetten veszélyes lapos autógumival közlekedni. Egy kompresszorral nem kell a benzinkútig araszolnod, már a saját otthonodban biztonságossá teheted a járműved. Ha pedig az egész család kerékpárral közlekedik, igazán kényelmessé teszi a kerekek karbantartását: egy mozdulattal kellő keménységűre fújhatod azokat. A kisebb dolgokkal és a nagyobbakkal is könnyen megbirkózik, mindegy, hogy focilabda- vagy gumicsónakszelepet csatlakoztatsz hozzá. Kicsi, könnyű, zavartalanul tárolhatod a műhelyben, vagy akár a házban is. Ha fontos számodra, hogy hosszú távra tervezhess a gépszerszámokkal, válassz minőséges kialakítást. A kompresszor nem igényel különösebb figyelmet vagy gondozást, mégis sokáig és biztonságosan teljesít a szükséges helyzetekben. Ideális szerkezet.

Az Extreme Digital kínálatában biztos megtalálod az igényeidnek leginkább megfelelő kompresszort.

Ezért szerezz be egy kompresszort
A kompresszorok általában minden nagyobb üzemben megtalálhatóak. Az előnyeit ma már nemcsak a szépségipar és a fogászat használja előszeretettel, te is megkönnyítheted a ház körüli tevékenységeket a segítségével. Kisebb, ezért könnyen tárolhatod. A kompresszor anyaga pedig hosszú távon garantálja a szerszámgép megbízhatóságát. Ha olajos kivitelezést választasz, az tovább növeli az élettartamot. Ezzel szemben a száraz típusok karbantartása még minimálisabb, a kenés helyettesítéséről ugyanis egy teflonbevonat gondoskodik.

A kiegészítőkkel felszerelt kompresszorok kifejezetten kényelmessé teszik a legegyszerűbb tevékenységeket is. Leeresztett a kerékpárgumid? Nem elég kemény a focilabda? Egy mozdulattal megfelelő állapotban hozhatod a gépjármű kerekét is. Csónak-tulajdonosoknak kötelező!
Mivel már otthoni felhasználásra is gyártják, a külsejéről eltűnt az üzemekre jellemző durva, robusztus kialakítás. A különböző kompresszor típusokat kifejezetten vonzó és szép külsővel találod meg a kínálatban.

Hétköznapi kényelem
A nyomásszabályozóval ellátott kompresszorok biztonságos körülményeket nyújtanak a felhasználásnál. Összepréselt levegővel dolgoznak, ami nagyon hasonlít a szivattyúk működési elvéhez. Ez a levegővel létrehozott nyomási erő teszi lehetővé, hogy könnyedén felfújhasd az autód kerekét, vagy akár egy gumicsónakot is. Vagyis olyan helyzetekben lehetsz hatékony, ahol kézi pumpával bizony sokáig állhatnál a jármű mellett, és, valószínűleg feleslegesen. Bár a biciklid kerekénél elég lehet a kézi megoldás, már speciális kerékpárok esetében is a kompresszoros fújás a praktikusabb és szakszerűbb.

A kézi kompresszor felhasználóbarát
Legyen olajos vagy olaj mentes? Mindkét kompresszor típus sajátos előnyökkel rendelkezik. A száraz kompresszorok nem igényelnek folyamatos olajszint ellenőrzést, ezért egyszerűbben karbantarthatod őket. Míg az olajos kivitelezés sokkal nagyobb teljesítményre képes.
Egy kézi kivitelezésű kompresszor igazi segítség az otthonodban. Nem kell azért aggódnod, vajon hogyan jutsz el a közeli benzinkútig, hiszen helyben felfújhatod az autógumit. A közös kirándulásokra is nagyobb biztonsággal indulhattok útnak, ha előtte mindenki kellő keménységűre fújta a biciklikereket. A puha kerekek nagy bosszúságot okoznak, és kifejezetten balesetveszélyesek, ezt megelőzheted, ha otthoni felhasználásra beszerzel egy kompresszort. Bizonyos műveleteket tilos ezzel a gépszerszámmal elvégezni. Habár levegővel dolgozik, ezért praktikusnak tűnhet a festékszórásra, mindig nézd meg a gyártó figyelmeztető leírását. Ha nem rendeletetés szerűen alkalmazod, akár tönkre is teheted.
Ne ijedj meg, ha a kézi kompresszor pufogó hangot ad ki. Lehetséges, hogy egy beépített légtartály nélküli készüléket tartasz a kezedben. Ez egy biztonsági szelep segítségével szabadul meg a felesleges levegőtől, az okozza a meglepő zajt.

Kompresszor ár: prémium vagy alap?
Laikusként igen nehéz eldönteni, melyik típus mellett dönts. Nagyon praktikus gépszerszám, kifejezetten hétköznapi használatra alakították ki, mégis viszonylag kevesen ismerik és alkalmazzák az előnyeit. A kompresszor ár sok esetben nemcsak minőséget takar. Legyél márka hű? Nem feltétlenül. Azonban ha egy olyan terméket választasz, amely mögött sok-sok tapasztalt szakember és számos működő kivitelezés áll, nagyobb eséllyel bízhatsz a tartós teljesítményben. Ami nem mellékes: ha szervizelésre, cserére lesz szükséged, egy nagy múltú cég esetében könnyebben találsz javító hálózatra.
Nagyobb teljesítményt, kényelmesebb karbantartást, hosszabb élettartamot és komfortosabb szállítást is jelenthet a magasabb kompresszor ár. Mielőtt döntesz, gondold át, hogy milyen gyakran lesz szükséged rá, mekkora nyomással szeretnéd felhasználni. A járművek hétköznapi karbantartását egy alapdarab is megfelelően ellátja, ezért felesleges többletköltséget fizetned. Az egyszerűbb kivitelezések mellett kifejezetten nagy teljesítményű kompresszorok közül is választhatsz a kínálatból. Nézd meg most!