Gőztisztítók (17)

Összesen: 17
Rendezés

Találatok: 17

Legnépszerűbb termékeink

Gőztisztítók – Mélytisztítás vegyszer nélkül!

Felejtsd el a maszatoló felmosórongyot és a vegyszeres tisztításokat! Ha gyorsan, mégis alaposan szeretnéd fertőtleníteni az otthonodat, válassz egy gőztisztítót. Az ipari szektor már másfél évszázada ismeri az eljárást – az egyszerű csapvíz tisztító és fertőtlenítő erejét most te is felhasználhatod. Kül- és belterekhez egyaránt praktikus, nincs többé elérhetetlen zug; a gőztisztítóval a tűzhely réseit és a kanapé alatti holt teret is hatékonyan tisztíthatod! Ha eddig vonakodtál a szagelszívóhoz nyúlni, egy gőztisztítóval már nem fog ki rajtad!

A makacs lerakódásokat, megszáradt zsíros, masszaszerű szennyeződések sok esetben feloldják az erősebb vegyszerek, cserébe viszont meg kell barátkoznod az egészségtelen klórral. A gőztisztítóval nemcsak a koszt számolod fel, hanem vegyszer nélkül fertőtlenítheted a teljes háztartásod és az otthonod! A nagytakarításnak hamar a végére jutsz, ráadásul a gőztisztítóknak köszönhetően biztos lehetsz a kitűnő végeredményben is. Kényelmesen és egészségesen. Jól hangzik, ugye?

Ha gőztisztító vásárlását tervezzük, szeretnénk megtalálni a legjobb ár-érték aránnyal rendelkező készülékeket. Gyakran felvetődik a kérdés, hogy egy olcsó gőztisztító jó választást jelenthet-e, illetve milyen esetben érhetjük be a belépőkategória termékeivel. Fontos kihangsúlyozni, hogy olcsó gőztisztító alatt a neves gyártók belépőkategóriába sorolható termékeit értjük, amelyek magas ár-érték arányuknak köszönhetően remek választást jelenthetnek átlagos felhasználói igények esetén. Ha csupán alkalmi tisztításhoz és fertőtlenítéshez keresünk alapfelszereltséggel rendelkező gépet, egy olcsó gőztisztító is jó választásnak bizonyulhat.

Az Extreme Digital gőztisztító termékei között most igazán praktikus és nagyon szép kialakítású darabokat találsz. Megmutatjuk, milyen eszközökkel végezhetsz nagyon gyorsan a házi munkával!

Fertőtlenítés egyszerű csapvízzel? Igen, ez a gőztisztító.
A víz önmagában is szennyezés oldó, ezért a gőztisztítók titka igazából nem is titok. Engedj egyszerű csapvizet az eszköz speciális, jól záródó tartályába, ezt fogja felhevíteni a fűtőtest. A gőzmopok már 15 másodperc alatt készenlétbe állnak, de néhány perc alatt bármelyik típus felkészül a takarításra. Szinte hihetetlen, de a zsíros szennyeződéseket, csúnya lerakódásokat valóban a vízből keletkezett gőzzel tüntetheted el maradéktalanul: a legerősebb vegyszerekkel is felveszi a versenyt, mégis sokkal egészségesebb. A szilárd felületen a háztartási baktériumok majdnem 100%-val végez, így biztos lehetsz benne, hogy nemcsak tiszta, de fertőtlenített otthon biztosíthatsz a családodnak. Ez különösen fontos, ha kisbaba érkezik a lakásba, vagy hétről hétre a kisállatod szőrcsomóival viaskodsz. A gőztisztítóval új szintre lépett a tisztaság fogalma: a multifunkciós eszközökkel te választasz felületet. Csempe, padló, ablak – sőt, de jöhet a garázs és a műhely is!

Ezért használhatod bárhol
A gőztisztító fertőtlenítésben verhetetlen: a takarítás teljes folyamatából elhagyhatod a vegyszereket. A kényelmes kialakításnak és a praktikus kiegészítőknek köszönhetően könnyedén benyúlhatsz az ágy alá, hozzáférhetsz a bútorok közötti keskeny résekhez is. Mivel a gőz dolgozik helyetted, nem kell ráfeszülnöd a teljes súlyoddal sem, hogy eltüntesd a szennyeződést. Tedd félre a súrolórongyokat, a konyhában a kézi gőztisztítóval egyszerűen és gyorsan tisztává varázsolod a főzőlapot, a páraelvezetőt, az ablakokat. Halasztgattad az odaégett, a zsíros, ragacsos felületek letisztítását, vagy egyszerűen nincs időd sem hozzányúlni? A multifunkciós tartozékokkal néhány perc alatt véget vethetsz a nehezen hozzáférhető felületeknek is. Sőt, morzsaporszívó, porszívó kiegészítőkkel egyszerre portalaníthatsz és fertőtleníthetsz is. Válaszd a háztartásodba leginkább passzoló darabot!

Ismerd meg a gőzmopot!
Gondoltál már arra, hogy a takarítás lehet kényelmes, gyors és könnyű is? A gőzmop rendkívül hamar készen áll a feladatra, 15 másodpercnyi előmelegítés után már kézbe is veheted. Állítsd a rúd hosszát a testmagasságodhoz, hogy hajlongás nélkül hozzáférhess a legeldugottabb részekhez is. A legtöbb gőzmop a felület típusának megfelelően adagolja a gőz, neked elég csak beprogramoznod a kívánt lakásrészre. Szakszerű tisztítással nemcsak hatékonyan fertőtleníthetsz, de a felületek minőségét is jobban megóvhatod.

A gőzmop-kínálat egyre gazdagabb. Válassz morzsaszívóval, vagy padlótisztítóval kiegészített gőztisztítót – a gyakori háztartási port, állatszőrt és ételfalatokat nyom nélkül tüntetheted el. Ha fontos számodra az illatos otthon, parfümgőzzel felszerelt moppal ezt is megvalósíthatod. Így takarítás közben a vegyszerek kellemetlen fertőtlenítő szaga helyett finom virágillat felhőben dolgozhatsz, amely számodra is kényelmesebbé teszi a munkát. Nézd meg, mi mindenre alkalmas még a gőzmop!

Ez a gőztisztító vasal is
Nemcsak a konyhában, a fürdőben és a nappaliban használhatod szemmel látható eredménnyel, hanem a ruháid frissességét is rábízhatod. A gőzvasaló megfelezi neked a hosszadalmas vasalási időt, ráadásul a gőz segítségével bármilyen textilanyagot ráncmentessé tesz. A gőzelszívó- és fújó funkcióval professzionálisan és gyorsan vasalhatsz. Ha a gőztisztítót lecsatlakoztatod a vasalóállványról, a többi gőzgép típushoz hasonlóan fertőtlenítheted és tisztíthatod a lakásod bármely részét. A gőzvasalóval a saját bőrödön is megérezheted a környezettudatos és vegyszermentes tisztítás fantasztikus hatékonyságát.

Porszívózik és fel is mos
Egy lépésben felszívja a morzsát, feltöröl, majd megszárítja a padlót! A gőzporszívó speciális gőztisztító, amely időt takarít meg neked a rutinszerű és kötelező heti nagytakarításokból. Igazítsd a felülethez a gőztisztító-porszívó fejet, a folyamatosan újratölthető tartály gondoskodik majd az állandó gőzmennyiségről, hogy megszakítás nélkül végezhesd el a fertőtlenítést. Kisgyermekes családoknak különösen praktikus eszköz, használat közben és után pedig gyerekzárral teheted biztonságossá a gépet. Miért fordítanál kétszer annyi időt valamire, amit egy mozdulattal is elvégezhetsz? Ráadásul vegyszeres tisztítás nélkül!