Magasnyomású mosók (95)

Összesen: 95
Rendezés

Találatok: 95

Legnépszerűbb termékeink

Magasnyomású mosók – A mohával is elbánik

A terasz, a kerti díszek és kőlapok gyorsan szennyeződnek, különösen, ha szeszélyes az időjárás. Mindenképp egy hatékony eszközre van szükséged, a locsolócső és locsolópisztoly már nem elég. Az autótisztítóból is jól ismert magasnyomású mosóval eredményes lehetsz, és elég hozzá csak egy vízcsap!

Kiváló segítség a kültéri felületek kihívásaira, de a család autóját, a gyerek kerékpárját, vagy a kerti szerszámokat is tisztára moshatod vele. Ismerős a réseket benövő moha kellemetlensége? Fárasztó, hogy hiába súrolod, kaparod a lapátot, a gereblyét, sosem lehetsz elégedett a látvánnyal? Kapcsold a vízcsapra a magasnyomású mosót, nyomd meg a indító gombot – ezzel az eszközzel akár megfelezheted a tisztítással töltött időt is, a végeredmény pedig magáért beszél. Most valóban a kezedben tarthatod az otthonod tisztaságát, már a házon kívül is.

A magasnyomású mosó vásárlása előtt el kell döntenünk, hogy mennyit szeretnénk fizetni a gépért, illetve melyik árkategóriából szeretnénk válogatni. Amennyiben átlagos felhasználói igényeink vannak, a gépet alkalmanként szeretnénk használni, illetve szeretnénk pénzt spórolni, akár egy olcsó magasnyomású mosó is választást jelenthet. Persze el kell mondani, hogy olcsó magasnyomású mosó alatt a neves gyártók belépőkategóriás termékeit értjük, amelyek megbízható minőséggel rendelkeznek, kellő nyomást képesek biztosítani, illetve elegendő a vízszállítási mennyiségük is. Amennyiben rendszeres használatot tervezünk, illetve kifejezetten nagy nyomásra képes készüléket keresünk, érdemes megismerni a magasabb kategóriák termékeit is.

Nézz szét az Extreme Digital kínálatában, ahol a kisebb és praktikus magasnyomású mosók mellett a nagyobb felületekhez, masszív szennyeződésekhez is választhatsz megfelelő darabot!

Tisztán tartja az udvarod és a kerted
Könnyen lemoshatod vele a teraszt, sőt, az ablakkeretek tisztításában is számíthatsz a magasnyomású mosóra. A legnagyobb felületek és a legszűkebb rések szennyeződéseivel is elbánik: a koncentrált vízsugárnak köszönhetően az otthonod környékén szinte bárhol alkalmazhatod. Ha fontos számodra a rendezett kert, tisztítsd az ösvényt, a díszlépcsőket ezzel a hatékony eszközzel. Alapos, mégis kíméletes. Az álló kialakításnak köszönhetően könnyen mozdíthatod, valamint sokkal pontosabban irányíthatod a vízsugarat. Gyorsabban végzel az autómosással, a kertészkedést követően a szerszámokat is tisztán rakhatod a helyére. Nincs többé halasztgatás, a telet követően sem kell megtorpannod a kerted kihívásától. A magasnyomású mosókhoz válassz megfelelő kiegészítőt, hogy kíméletesen és eredményesen ápold a környezeted. Egy szép és rendezett kertben te is szívesebben pihensz meg, ugye?

Új lehetőség a tisztításban
A vízcsőre csatlakoztatott mosófej ereje össze sem hasonlítható egy magasnyomású mosó teljesítményével. Próbáld ki, valószínűleg meglepődsz azon, hogy ezek a felhasználóbarát eszközök mennyire kis vízmennyiséggel is milyen magas hatásfokot érnek el. Egy prémium kialakítású magasnyomású mosó 160 barral tükör tisztává teszi a mohás járólapot, vagy a légyszennyeződéstől elszíneződött kerti székeket is. Azonban az innovatív tisztítófejek, a kíméletes tisztítószerek, a szórószárak már egy kisebb teljesítményű magasnyomású mosót is eredményessé tesznek.

Nem mindegy, hogy moha, vagy lökhárító
A vízsugár-erősség már önmagában is látványos tisztítást végez, azonban a magasnyomású mosó hatékonyságát te is fokozhatod. Gondold végig, milyen helyzetekben szeretnéd gyakrabban felhasználni, mert a gyártók különböző kiegészítőkkel forgalmazzák ezeket az eszközöket. Az autómosó kefe, a habszóró tartály a gyakori járműtisztításoknál segít; az extra hosszú kábellel pedig a nagyobb kerteket is gondozhatod, mert nem lesz szükséged hosszabbítóra. A szennymaró a vegyszereknél is hatékonyabban bánik el a mohás felülettel: a létrehozott forgósugár tökéletesen elég a masszív lerakódás eltüntetéséhez.

Környezettudatossággal megtakarított idő
A saját otthonodban is hatékonyan tisztíthatod meg az autód, a robogód. A magasnyomású mosó alaposan elbánik a sárral, szennyeződéssel – és még a vízszámlád sem ugrik meg. Elég csak rákapcsolnod egy vízcsapra, és már tudja is, mi a dolga. Meglepően gyorsan végzel, a kertedben töltött idő nem a takarításról szól majd, hanem nyugodtan hátradőlve szemlélheted a szép és tiszta végeredményt.

Érvek a magasnyomású mosó mellett
A korszerű magasnyomású mosókkal kapcsolatban számos előnyös tulajdonságot meg lehet fogalmazni, amelyek indokolttá teszik a vásárlásukat. A magasnyomású mosók esetében ma már a használt tisztítószerek miatt sem kell aggódnunk, hiszen rendelkezésre állnak teljesen környezetbarát készítmények. Ezek esetében nem kell attól tartani, hogy károsítják a környezetünket, illetve a kertben elfolyó víz árt a növényeinknek. Egyes gyártók kínálatában elérhetők azok a készítmények is, amelyek 100 százalékban újratermelődő nyersanyagokból származó tenzidek képezik az összetevőket. Ezek bátran használhatók kocsimosásra, teraszok és járdák tisztítására is, hiszen nem kell attól tartanunk, hogy az elfolyó tisztítószeres víz kárt tesz a kertekben. A magasnyomású mosók a tavaszi kültéri nagytakarítások során szinte nélkülözhetetlenek. Ha gyorsan és alaposan szeretnénk dolgozni, csak ezekkel a készülékekkel végezhetünk jó munkát. Ismerjük meg az Extreme Digital kínálatában található magasnyomású mosókat és válasszuk ki az igényeinknek leginkább megfelelőt!