Porszívók (16)

Összesen: 16
Rendezés

Találatok: 16

Legnépszerűbb termékeink

Porszívó, ami visszaadja a szabadidődet!

Ha komfortos otthonra vágysz, elkerülhetetlen, hogy a szabadidőd egy részét takarítással töltsd. Viszont jó hír, hogy nem kell többé az egész hétvégédet házimunkára áldoznod: az új generációs porszívókkal hatékonyan, mégis gyorsan tisztíthatsz. Válassz olyan porszívót, amely mindent tud a szemmel látható és a mikronagyságú szennyeződések eltüntetéséről! Ne csak a porcicáknak vess véget, hanem az allergiát okozó atkáknak és gombapollenek is.

Mindegy, hogy egy hamuporszívó vagy morzsafelszívó mellett döntesz, a teljes háztartást fésülöd át vagy csak körbetisztítasz a reggelizés után, ezeknek az eszközöknek a energiahatékonyságára nyugodtan számíthatsz. Ezentúl sokkal praktikusabb, kényelmesebb, és olcsóbb lesz a porszívózás. Hogy miben tér el két nagyon hasonló darab? A legtöbb porszívó már felülethez és igényhez szabott.

A problémamentes, higiénikus tisztításhoz válassz az Extreme Digital porszívói közül. Most a garázs, pince, sőt az autó takarításához is találsz megfelelő darabot.

Szőnyeg, kárpit, hamuporszívó – felületspecifikus porszívók
Ne elégedj meg a por eltüntetésével, válassz olyan porszívót, amellyel alaposan feltakaríthatod az otthonod. A szőnyegek és különböző textil felületek bizonyos idő elteltével a poratkák és egyéb baktériumok élőhelyévé válnak. Használj olyan eszközt, amely már szálmélységig hatol – ekkor nem kell aggódnod a láthatatlan pollenek miatt, és a gyerekedet sem fosztod meg az egyik kedvenc játszóterétől, a padlószőnyegtől.
Ezek a rendkívül mobilis és könnyű porszívók még a finom szemcsés hamu után sem hagynak nyomot. Nem kell összemaszatolnod a kezed, és az otthonodban sem száll szerteszéjjel a korom, ha egy speciális hamuporszívót szerzel be. A kandallók, kályhák rendszeres tisztítását kényelmesen végezheted el, a grillsütő használata is jóval egyszerűbbé válik, ha megszabadítod a felhalmozott hamutól. Egy erős vákuumú készülékkel a garázsban, a pincében is könnyen takaríthatsz! Mindegy, hogy szőnyeghez vagy sima padlóhoz, kint vagy bent, a választékban biztosan megtalálod az otthonod felületéhez leginkább passzoló porszívót.

Környezettudatos porszívók
Kis helyen is elfér, könnyen mozgatható, kényelmesen ürítheted, ráadásul az új porszívó generáció rendkívül szép. Amiért nagyon meg fogod szeretni: nemcsak alacsonyabb a villanyáram felhasználása, még az egészségedre is figyel. A speciális kialakítású szűrő segít abban, hogy környezettudatosabban élhess. Egy vízszűrős porszívó például a beszippantást követően a mikroszkopikus méretű részecskéket sem engedi vissza. Takarítás közben nem használod el a lakás levegőjét, hanem ellenkezőleg: valójában felfrissíted magad körül!

Allergiád van? Ezt használd!
Kényelmetlen a porzsák eltávolítása? Válassz olyan porszívót, amely megoldja számodra, hogy a cserét higiénikusan végezhesd el. Mit szólnál egy darabhoz, amellyel biztos nem porolod össze a letisztított felületet? Próbáld ki a víz tiszta energiáját: a vízszűrős porszívó hatékony, továbbá nem engedi vissza a levegőben a port és baktériumokat sem. Szellőztetés nélkül is friss levegőt kapsz. Ez az innovatív porszívó segít az allergiás reakciók csillapításában is.

Az akkus porszívó sokoldalú
Ha a telefonod okos és mobilis, miért ne lehetne a porszívód is ilyen? Egy akkumulátoros eszköz a mozgás teljes szabadságát adja, sosem kell aggódnod amiatt, hogy elég hosszú lesz-e a kábelzsinór. A LED kijelző mindig tájékoztat a töltöttség szintjéről. Már 4 óra alatt üzemkésszé teheted. Rendkívül praktikus azokban a helyzetekben, amikor gyorsan kell eltüntetni a morzsát, a port vagy a szennyeződést. A 2 az 1-ben felépítése lehetővé teszi, hogy feltisztítsa a padlód, de ha kell, akkor egy mozdulattal morzsaporszívóvá váljon. A higiénikus takarítás egy nagyon kényelmes módja az akkus porszívó. Nézz szét a kínálatban, mert a többi darab is rendkívül sokoldalú!