188 990 Ft

Szaküzletek zárva tartása

Kedves Vásárlóink! A 104/2021. (III.5.) kormányrendeletnek megfelelően szaküzleteink 2021.03.08. és 2021.03.21. között zárva tartanak, vasárnapig azonban meghosszabbított nyitva tartással várunk. A rendelet értelmében weboldalunkon a szaküzletekben történő átvétel lehetőségét az új rendeléseknél ideiglenesen felfüggesztettük. A már leadott rendelésekkel kapcsolatos és bővebb információkért kattints ide!

Hasonló elérhető termékek

Tinman TIN307 kerti fémház, zöld

Kerti fémház
Acél szerkezet
Méret: 365 x 321 x 222 cm

Részletes leírás »
188 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Tinman TIN307 kerti fémház, zöld jellemzői:


A TINMAN kerti házak lehetőséget kínálnak a kerti szerszámok, fűnyírók, kerti traktorok, kerti bútorok, sportfelszerelések vagy akár építőanyagok tárolására. A TINMAN fém házak kihasználhatósága sokrétű, csakis Öntől függ.
A TINMAN kerti házak közkedveltek az európai piacon, és a nagyon kedvező ár – minőség aránynak köszönhetően a lgekeresettebbek közé tartoznak.
A klasszikus nyeregtető és a széles dupla ajtó (173 x 126 cm) a ház belső magasságával (218 cm) együtt kényelmes belépést és a ház belsejében pedig problémamentes rakodást biztosít.
A ház 0,25-0,3 mm vastag profilú fémlemezből készül, amely a festéknek köszönhetően nem igényel további karbantartást. A színkabát hosszú élettartamú garanciával védi a házat is.
A házat acélszerkezettel látták el, amely megerősíti azt, miközben lehetővé teszi az aljzat egyszerű rögzítését is.
Az ajtó függő lakattal zárható. A biztonsági függő lakat a csomagolás részét képezi.

Műszaki információk

  • Magasség: 222 cm
  • Szélesség: 321 cm
  • Hosszúság: 365 cm
  • Súly: 135 kg
  • Falvastagság: 0,3 mm
  • Belső magasság: 218 cm
  • Ajtószélesség: 126 cm
  • Ajtómagasság: 173 cm
  • Szín: zöld
  • Csomagolás: a házat két drb kartocsomagolásban szállítjuk ki. Az egyik doboz mérete 185 x 85 x 20 cm a a másiké 185 x 30 x 28 cm.


Elhelyezés és összeszerelés

A házat ajánljuk egyenes talajra pl. térkő, kerti lapok, vagy betonalap felállítani. Ha az épületet nem megépített talapzatra állítjuk fel, ajánlatos a ház belsejébe OSB lapok fektetése padlózatként (ezek nem a csamogolás részei). Ha a házat füves felületre helyezzük, javasoljuk a csomagban található földhorgonyok használatát.
A tároló gyors és könnyű összeszerelésehez 2 - 4 felnőtt személy együttes munkája szükséges, így annak összeállítása 5-7 órát vesz igénybe.
A fém kerti házat ajánljuk egyenletes felületen felállítani.
A biztonságos és problémamentes összeszerelés érdekében érdemes szélmentes időjárást választani a szereléshez.
Ajánlott szerszámok az összeszereléshez: akkumlátoros csavarhúzó, csavarhúzó, kombinált fogó, vízmérték, védőkesztyű.

Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
808247
Gyártó
TINMAN
Garancia
2 éves

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!