12 090 Ft

Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Hasonló elérhető termékek

Nikon SW-11 diffúzor

Fénypozicionáló adapter
SB-800 tartozéka
Könnyű használat

Részletes leírás »
12 090 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Nikon SW-11 diffúzor adatai:
  • Diffúzor
  • Az SB-800 tartozéka
A diffúzorok megnövelik a fényforrás felületét, így csökken a vörös szem hatás és az árnyékok is csökkennek. A diffúzort könnyű használni és másodpercek alatt feltehető vagy levehető a vakuról.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
369848
Gyártó
NIKON
Garancia
1 éves
Anyaga
Műanyag
Mérete
Nikon SB-800

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!