3 390 Ft

Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Hasonló elérhető termékek

Nintendo Nintendo Switch Labo Customisation Set (NSS480)

Platform: Nintendo Switch
Műfaj: Ügyességi
Korosztály: 6+

Részletes leírás »
3 390 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Nintendo Switch Labo Customisation Set adatai:

EGY ÚJ VIDEÓSOROZAT BEMUTATJA A NINTENDO LABO TOY-CON GARÁZS MÓDOT

Az új video bemutatja, hogyan használhatják a játékosok a különféle bemeneti és kimeneti parancsokat és úgynevezett gócokat, hogy izgalmas dolgokat programozzanak

2018. március 15. – A Nintendo új részleteket fedett fel a feltaláló funkciókkal rendelkező Toy-Con Garázs módról, melyet Nintendo Switch konzolra (külön kapható) megjelenő mindegyik Nintendo Labo csomagokban található játékszoftver tartalmazni fog. A Toy-Con Garázs bemutatja a technológia alapjait egy mókás és könnyen érthető módon, így a Nintendo Labo játékosai különböző bemeneti és kimenetei parancsokat kombinálhatnak és új módokat találhatnak ki a játékra. Nézd meg a Találj fel új módokat a játékra a Toy-Con Garázs segítségével – 1. rész című videót a Nintendo HU YouTube csatornán.

  • A Toy-Con Garázs mód különböző bemeneti és kimeneti parancsokat* tartalmaznak, melyeket “gócoknak” (node) hívunk. A bemeneti góc akciók olyan parancsok lehetnek, mint a gombnyomás vagy különféle mozdulatok, míg a kimeneti góc reakciók lehetnek különféle hanghatások vagy rezgések. Továbbá használhatóak “közép gócok” is, melyek segítségével a játékosok szabhatnak feltételeket is, pl visszaszámlálást vagy időzítést.
  • Például a bemeneti góc lehet mondjuk a Joy-Con megrázása, a középső góc, hogy hány alkalommal kell megrázni a kontrollert, míg a kimeneti góc aktiválhat egy hanghatást vagy villogást a képernyőn, ha teljesül az előző két feltétel.
  • A különféle bemeneti és kimeneti parancsokat kombinálva különböző Toy-Con kellékekkel, a játékosok érdekes eredményeket fedezhetnek fel. Például vezethetik a távirányítású kisautót a horgászbottal vagy a motorral zenélhetnek. Akár még saját maguk által, otthon épített Toy-Conokkal is kísérletezhetnek!
  • Nagy választék elérhető a bemeneti, közép és kimeneti gócokból, melyekkel a játékosok kísérletezhetnek egyszerű feltételeket készítve (pl.: Ha ezt csinálod, ez történik), hogy új fajta játékmódokat találjanak ki. 

A Nintendo Labo egy új, interaktív építő, játszó és felfedező élmény, melyet úgy alkottak meg, hogy inspirálja a kreatív elméket és játékos szívűeket egyaránt.  A Nintendo Switch konzollal együtt a Nintendo Labo csomagok eszközöket és technológiát adnak mókás barkácsolásra, játékra a saját alkotásainkkal és felfedezésre, melyből kiderül, hogyan kelti életre a Nintendo Switch konzol technológia akár a kartonpapírt is. **

A Nintendo Labo április 27-én jelenik meg Európában két féle csomagban: Vegyes csomag (Variety Kit) és Robot csomag. Mindkét csomag tartalmaz mindent, ami a Toy-Con kellékek elkészítéséhez és életrekeltéséhez szükséges, beleértve az alapanyagokat és a Nintendo Switch játékszoftvert.

Megjegyzések:

*A bemeneti parancs gócok között apró eltérések lehetnek attól függően, hogy melyik Nintendo Labo csomag szoftverét használjuk.

**Nintendo Switch konzol szükséges és külön vásárolható.

A Nintendo történelmére építve, ami az innovatív szórakoztatás és játékélményekről szólt, a Nintendo Labo folytatja a cég küldetését és mosolyt csal az emberek arcára. Minden Nintendo Labo csomag, a generációkon átívelő, minden elméit megihlető kartonlapokból épített kreatív alkotásokat a Toy-Con-okat, melyek specifikusan a Nintendo Switch konzolhoz és Joy-Con kontrollerekhez készültek. A zongorától a motorbicikliig, a roboton át és még sok egyéb módon kel életre a Toy-Con a Nintendo Switch segítségével. Ahogy építed, egyúttal fel is fedezheted, hogyan működik a technológia és hogyan használja ki a Toy-Con egy újfajta játékélmény létrehozására.

A doboz tartalma:

  • 2 db ragasztószalag
  • 2 db sablonlap
  • 2 db matricalap

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
544186
Gyártó
NINTENDO
Garancia
nincs
Platform
Nintendo Switch
Műfaj
ügyességi
Korhatár besorolás (PEGI)
6+

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!