5 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Phottix Clip Clamp (szorító)

5/8"-os fül
3/8"-os anya menet
Univerzális felhasználás

Részletes leírás »
5 990 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Phottix Clip Clamp (szorító) adatai:

A Clip Clamp egy 5/8"-os füllel csatlakozik egy lámpaállványhoz, és rendelkezik egy 5/8"-os apa füllel, és egy belső 3/8"-os anya menettel.
Szerelje fel a szorítót egy lámpaállványra, és csatoljon egy Varos ernyőadaptert. Használja a szorítót egy 8 AA vakupapucs-akkumulátorcsomag, vagy más, vakuhoz közeli kiegészítők tartására. Vagy improvizáljon: használja a szorítót egy háttérfüggöny megtartására - bárhol, ahol meg kell tartani valamit.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
373723
Gyártó
PHOTTIX
Garancia
1 éves
Méret
5/8"

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!