24 990 Ft

Szaküzlet információk!

Egyes üzleteink vasárnap is nyitva tartanak, ellenőrizd a nyitva tartást! 2021. március 8-tól a szaküzletben történő rendelésátvétel ideiglenesen - a jelenlegi járványügyi korlátozások miatt - nem elérhető. A már - szaküzletes átvétellel - leadott rendelésekkel kapcsolatos információkról és az érvényben lévő korlátozásokról bővebben itt olvashatsz!

Hasonló elérhető termékek

PlayStation® Gold Wireless Headset 2.0

7.1 térhangzás
Elrejthető mikrofon
Hatalmas méretű kagylók

Részletes leírás »
24 990 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

PlayStation® Gold Wireless Headset 2.0 jellemzői:

Hogy a játék úgy szóljon, ahogyan azt megálmodták. Lenyűgöző 7.1 virtual surround hangzás, rejtettzajszűrő mikrofon, egyedi audio módok kedvenc játékaidhoz a headset companion app segítségével.

Egyedülálló hangzás. Még jobb kialakítás.

A kiemelkedően kényelmes kialakítás és a beépített kettős mikrofonok révén a gold vezeték nélküli headsettel felfedezheted, milyen fantasztikus lehet egy játék hangzása.

 • Halld meg a láthatatlan ellenséget, és merülj el a robbanásszerű akciókban a PS4 játékok 7.1-es virtuális térhangzásával*.
 • Csevegj barátaiddal, és egyeztess a taktikáról a csapattársakkal**: most kristálytisztán hallhatod őket az állítható, zajszűrős, rejtett mikrofonok segítségével.
 • A PS4 headset-társalkalmazás*** segítségével hozz létre saját hangbeállításokat, vagy használd a fejlesztők által kitaláltakat, amelyeket direkt a játékokhoz igazítottak.
 • A beállításokon játék közben is finomíthatsz, a beépített hangerő-szabályozó és mikrofon-némító segítségével.

AHOGY EGY JÁTÉKNAK HANGZANIA KELL

A God of War egyedülálló audio hangzása

7.1 virtuális térhangzás

 • Keltsd életre játékaidat a 7.1-es virtuális térhangzással az olyan kompatibilis játékokban, mint a God of War. Hallgasd az óriási szörnyek mennydörgő lépteit, vagy ahogy Kratos Leviathan fejszéje a levegőt szelve suhog, esetleg a nyílvesszők hangját, miután Atreus tüzet nyit íjával.

God of War saját hangbeállítások üzemmód

 • Éld át a God of War hihetetlen hangzását a hivatalos saját hangbeállítások üzemmód segítségével, ahogy azt az alkotók is elképzelték – már elérhető a PS4 headset-társalkalmazásán keresztül.

Optimalizált játék közbeni csevegés

 • A beépített kettős mikrofon biztosítja a hangtisztaságot, legyen szó akár a taktika megbeszéléséről, akár csoportos csevegésről**.
 • A beépített zajszűrő technológiának köszönhetően barátaid és csapattársaid csak a fontos dolgokat fogják hallani, a mikrofonok stratégiai elhelyezése pedig segít, hogy minden elhangzott szó kristálytisztán hallatsszon, bárhogyan is viseled a headsetet.

gold-headset-hidden-mics-two-column-01-ps4-eu-06apr18

Tökéletes a PlayStation VR játékokhoz

 • A gold vezeték nélküli headset extrém hosszú élettartamú fejpántját és az egész fület lefedő párnáit úgy alakították ki, hogy kényelmesen helyezkedjenek el a PS VR headset fölött* – így tovább maradhatsz a virtuális világokban

PlayStation® Gold Wireless Headset 2.0 adatai:

 • Fejhallgatók típusa: Zárt
 • Vezeték nélküli fejhallgató
 • Mikrofon
 • 1 x mini-jack 3.5mm (fejhallgató + mikrofon)
 • Hangerő szabályozás

További információk:

 • 1 x miniUSB töltéshez
 • 7.1 Virtual Surround Sound

A doboz tartalma

 • USB-kábel (A típustól microB-ig), a headset beépített akkumulátorának töltéséhez.
 • 3,5 mm-es audiokábel, a PlayStation VR eszköz és mobileszközök csatlakoztatásához.
 • Vezeték nélküli USB-adapter PS4 konzolhoz, számítógépekhez és Mac készülékekhez.
Teljes leírás

Specifikációk

Általános
Cikkszám
576564
Gyártó
SONY
Garancia
1 éves
Típus
Vezeték nélküli fejhallgató
Fő jellemzők
Extrák
7.1-es térhangzás
Csatlakozás
Csatlakozó típusa
3,5 mm Jack, vezeték nélküli

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!