990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Skylanders Swap Force - Scorp alap figura

Korhatár: 6 éves kortól ajánlott
Kiadó: Activision
Kiegészítő

Nem kapható

990 Ft

Részletes leírás

Minden csomagban ajándék matrica és regisztrációs kód van, melyet a játék hivatalos weboldalán lehet extra dolgokra váltani.

A figurák lényege, hogy megvásárlása után az alapjátékban használhatjuk a hős virtuális mását - aki közben fejlődik, új képességekhez jut: az ereje ráadásul nem a játékkonzolban, hanem a figurában lévő chipben kerül eltárolásra - így akárhová visszük magunkkal, akár Xbox 360-on, akár PlayStation 3-on, Wii-n, vagy 3DS-en  játszhatunk az általunk fejlesztett hőssel.
Minden csomagban ajándék matrica és regisztrációs kód van, melyet a játék hivatalos weboldalán lehet extra dolgokra váltani.

Figurákat külön lehet a játékhoz gyűjteni. Giants (Világító) óriás figurákat, LightCore (Világító) alap figurákat – ezek a portálra helyezve világítanak, valamint alapfigurákat.

FONTOS TUDNI! A játékhoz 8 féle karaktercsoportból szerezhetünk be figurákat. A különböző csoportba tartozó hősökkel a játék egyes helyein könnyebben lehet teljesíteni a feladatokat illetve vannak olyan rejtett területek, ahová csak az adott csoport figurájával léphet be a játékos. Ezeken a helyeken elsősorban extra dolgok gyűjthetőek, nem szükséges a végigjátszáshoz, de az adott terület 100%-os teljesítéséhez elengedhetetlen.

És hogy miért ilyen népszerűek és sikeresek a Skylanders játékok? Nincs egyértelmű válasz.

Vannak, akik a figurák gyűjtögetésére esküsznek. Vannak, akik a játék ötletes feladványait, gyerekeknek és fiatalos felnőtteknek egyaránt szórakoztató játékmenetét nevezik meg a siker mögött, akadnak akik szerint az időtlen, nagyszerűen mutató grafika adja a siker kulcsát - valóban, a Skylanders nem csak látványos, de nagyon stílusos szereplőkkel bír, akik pontosan ilyen jól mutatnak az aprólékosan kidolgozott figurás formájukban is, a játékosok polcán. Szerintünk a siker kulcsa a fentebb leírt összetevők kombinációja: ha nem csak szimplán egy játékot szeretnél vásárolni a gyermekednek vagy fiatalabb testvérednek, hanem egy emlékezetes, ötletes szórakozást szeretnél kínálni neki, valami olyat, amihez hasonlót a videojátékok még nem nagyon csináltak, akkor a Skylanders megfelelő választás lesz számodra.

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
256654
Gyártó
ACTIVISION
Garancia
nincs

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!