17 590 Ft

Hasonló elérhető termékek

Microsoft Xbox One vezeték nélküli kontroller 3,5 mm headset csatlakozóval (EX6-00008)

2,4 GHz-es technológia
Átviteli késésektől mentes játék
Akár 40 óra játék

Részletes leírás »
17 590 Ft

Nem kapható

Színvariációk

Microsoft Xbox One vezeték nélküli kontroller 3,5 mm headset csatlakozóval (EX6-00008)Xbox One Vezeték nélküli kontroller 3,5 mm headset csatlakozóval, réz színXbox One Vezeték nélküli kontroller 3,5 mm headset csatlakozóval, katonai zöldXbox One Vezeték nélküli kontroller 3,5 mm headset csatlakozóval, Ocean ShadowXbox One Vezeték nélküli kontroller 3,5 mm headset csatlakozóval, Winter Forces

Részletes leírás

Xbox One Wireless Controller

Az Xbox One konzolhoz készült vezeték nélküli irányító úgy lett megtervezve, hogy igazodjon a legújabb trendekhez, minden játékos számára kényelmes játékot biztosítson, és fokozza a játékélményt. Az előző generációs Xbox 360 irányítóhoz képest több mint 50 fejlesztést tartalmaz, mely nemcsak ergonómiában, hanem az egyes alkatrészek jobb tulajdonságaiban is jelentkezik. Az irányító hosszú üzemideje és rádiós technológiája pedig arról gondoskodik, hogy hosszú időn keresztül gond nélkül játszhass.

XboxOne_Controller_F_BlackBG

Xbox One kontrollerrel jobb a játékélmény, mivel a rezgő ravaszok és az irányítóba épített két rezgő motor soha nem látott precizitású, finom visszajelzéseket képesek adni minden játék esetén. Az ergonomikusan kialakított analóg karok mindig biztos fogást tesznek lehetővé, a kontroller alakja pedig hosszabb távon nyújt kényelmes fogást, mint más irányítók, és nem terheli meg a játékosok kezét és csuklóját.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
382729
Gyártó
MICROSOFT
Garancia
1 éves
Platform
Xbox One
Csatlakozó
vezeték nélküli
Szín
fekete

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /2 Értékelés
5 csillag
2
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!