410 Ft

Hasonló elérhető termékek

Disney Hercegnők - A/4 színező

Kiadó: PLAYON KFT.
Megjelenés: 2016. augusztus 29.
ISBN: 9788075180100

Részletes leírás »
410 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Disney Hercegnők - A/4 színező adatai

  • Kiadó: PLAYON KFT.
  • 16 oldal
  • Megjelenés: 2016. augusztus 29.
  • Kötés: Fűzött
     

Az igényes kivitelű színező az épphogy ceruzát markoló legkisebbektől az iskoláskorúak számára biztosít élményekkel teli elfoglaltságot, miközben számos készség, a vizualitás és a képzelőerő is fejlődik. Az A4 formátumú színező 18 oldalon 9 fekete-fehér színezésre váró rajzot tartalmaz, melyeket a színes sablonok alapján lehet kiszínezni, s közben felidézni a népszerű történetek egy-egy epizódját. (A kiadvány magyar nyelvű.)

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
457301
Gyártó
JIRI MODELS
Garancia
nincs
Kiadó
PlayON
Méret
295x210x5
Könyv témája
Színező, Gyermek- és ifjúsági

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!