Kik vagyunk mi?

 

Kik vagyunk mi?

Mi az Extreme Digital-nál nap, mint nap azon dolgozunk, hogy olyan online vásárlási élményt nyújtsunk, amellyel Te, kedves vásárló, mindig gyorsan, kényelmesen megkapod, amit szeretnél! Széles termékkínálatunkkal, fizetési- és szállítási módok sokaságával és szaküzleteinkkel a számodra legjobb módon szolgáljuk ki igényeidet, hogy Te mindig biztos lehess abban: jól döntöttél.

 

Mit kínálunk?

Ma már a minket jellemző műszaki- és fotós termékek választéka számos termékkategóriával bővült. Arra törekszünk, hogy folyamatosan szélesedő kínálatunkkal minden vásárlónk számára a lehető legkedvezőbb feltételekkel és a tőlünk telhető legkényelmesebb szolgáltatásokkal biztosítsuk termékeinket. A klasszikus műszaki termékek (TV&szórakozás, notebook&IT, tablet&okostelefon, fotó&videó) mellett a háztartás, az otthon és az iroda egyre több szükséges eszközét, újdonságát és érdekességét elérhetővé tegyük a legrövidebb időn belül vásárlóink számára. Éppen ezért fejlett logisztikai szolgáltatásainkkal és óriási raktárkészletünkkel igyekszünk a legtöbb terméket azonnal elérhetővé tenni az ország egész területén.

 

Miért érdemes minket választani?

Mert kényelmes….

Egy kicsit mindig igyekszünk többet adni, mint amit vársz. Az egyszerűen és gyorsan böngészhetsz, vásárolhatsz weboldalunkon vagy szaküzleteinkben.

 • Részletes termékinformációk.

 • Könnyű és gyors vásárlás.

 • Számos fizetési- és átvételi mód.

 • Kedvező részletfizetési lehetőségek akár online is.

 • Extra Garancia és töréskár biztosítások azonnal, online.

 

Mert megbízható…

Az elektronikai piac legtöbb gyártójával közvetlen kapcsolatban állva minden szükséges terméktámogatást biztosítani tudunk az általunk forgalmazott termékekhez.

 • Széles termékportfólió.

 • Magyar nyelvű használati utasítás és dokumentáció.

 • Jótállás és szavatosság, szervízhálózat.

 • Árgarancia.

 

Mert biztonságos…

Az online vásárlás meghatározó szereplői vagyunk 2004 óta, együtt nőttünk az iparággal és követjük annak minden  jogi- és technológiai fejlődését és szabályozását.

 • A 14 napos elállási jogon túl 40 napos visszavásárlási garanciát nyújtunk!

 • Szaküzleteinkben országszerte akár személyesen is állunk rendelkezésedre!

 • Ügyfélszolgálatunk készségesen segít telefonon és levélben is!

 

Ami már történelem

Az Extreme Digital 2001-ben indult az útjára két fiatal magyar vállalkozó kezében. A kis vállalkozás számítógépek és alkatrészek adás-vételéből 2003-ra már 2 üzletet és egy szervizközpontot nyitott. 2004-ben úttörőként került az elsősorban digitális- és DSLR fényképezőgép és számítástechnikai termékkínálat az internetre. Az új trendet felismerve a kis vállalkozás növekedése már az internetes vásárlással új lendületet vett. 2005-ben megnyitott a „zászlóshajó”: a Mammutban található szaküzletünk ma is a legvonzóbb bemutatóterem, ahol garantáltan mindig megtalálhatóak a legújabb trendi kütyük.

2006-tól elkezdődött az országos lefedettség kiépítése és az egyre növekvő raktárkészlet felhalmozása: megnyílt a szegedi szaküzletünk és a központi raktár, valamint a tágas iroda raktár.

2007-re a weboldal látogatottsága napi 20 000 fölé nőtt, így a cég stratégiai fejlődését megalapozva a svájci SoftCon Informatik AG befektetésével részvénytársasággá alakult. A következő években sorra nyitottak a szaküzletek szerte az országban, így 2015-re már 12 szaküzlettel várjuk vásárlóinkat.

Közben pedig 2010-ben a térhódítás is elindult: megnyitott az Extreme Digital online Csehországban és Szlovákiában, amelyhez 2011-ben Románia is csatlakozott, majd 2013-ban Horvátország követte, 2015-ben Szlovénia, 2016-ban pedig Bulgária, majd Ausztria. Újabb üzleteket is nyitottunk 2016-ban Székesfehérváron és Nyíregyházán, 2017-ben pedig a soroksári KIKA és a budaörsi KIKA üzletében.

2018. április 13-án kiváltunk a Steinhoff cégcsoportból, amelyhez 2015-ben stratégiai célokból csatlakoztunk, és újra 100%-ig magyar tulajdonba került az Extreme Digital. Várkonyi Balázs, alapító-ügyvezető sajtóközleményben elmondta, hogy "mindig gyorsan kell reagálnunk, az elsők között kell lennünk, bármi történik.”

2019. augusztus elsején új szaküzletet nyitottunk a belváros szívében, a Nyugatinál. Modern, tágas üzletünk gyors kiszolgálást és hatalmas raktárkészletet rejt a Szent István körút 30. szám alatt.

Ezek után mit tartogat a jövő? Ma 100 000 napi látogató felett jár a magyar oldal, a többi ország pedig még egyszer ennyi látogatót ad még hozzá az eredményhez. Még nagyobb raktár és bővített központi iroda szolgálja ki a napi forgalmat.

 

Amire büszkék vagyunk

2015-2018: Az Extreme Digital zsinórban negyedik éve őrzi vezető pozícióját a magyar online kereskedelmi piacon a GKI e-kereskedelmi toplistája alapján.

2011-2017: Az Ország Boltja megmérettetésen cégünk hétszer egymás után tudott kategóriájában népszerűségi első helyezést elérni.

2016-2017: SuperBrands díjat kapott az Extreme Digital.

2013-2015: MagyarBrands díjat kapott az Extreme Digital.

2010-2011: A Magyar Marketing Szövetség által évente megrendezésre kerülő versenyen cégünk "Az év honlapja 2011 különdíj" címet nyerte el.

2009: Az eFestival 2009 rendezvényen - az online és a multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseményén - weboldalunkat Felhasználóbarát honlap címmel jutalmazták.

2008: Az eFestival 2008 rendezvényen - az online és a multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseményén - weboldalunk az Elektronikus Kereskedelem kategória díjazottjaként jogosulttá vált a Díjnyertes Digitális Média Alkalmazás cím viselésére.

2007: Ernst & Young által alapított "Entrepreneur Of The Year" ("Az év üzletembere") üzleti díjátadó ünnepségen Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezetője vehette át "A Merész újító" kategóriában kiosztott elismerést.

2006: A Népszabadság által készített kiadvány szerint az Extreme Digital az 50 Legígéretesebb Magyar Cég egyike. Az utóbbi években az Extreme Digital portált beválasztották a 10 legnépszerűbb internetes kereskedő közé.