3 290 Ft

Hasonló elérhető termékek

Gallo Carmine - Steve Jobs, az innováció mestere

HVG Kiadó, 2012.
352 oldal
ISBN: 9633040850

Részletes leírás »
3 290 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Gallo Carmine - Steve Jobs, az innováció mestere

Mire van szükségünk az állandó megújuláshoz és innovációhoz? Mit érhetnénk el megfelelő rálátással és inspirációval az üzleti életben? Milyen magasságokba repülhetne karrierünk, ha Jobs segítené döntéseinket? Mit tenne helyünkben Steve?

Carmine Gallo, "Steve Jobs a prezentáció mestere" című könyvében az innováció mesterének titkait leplezi le. Hiteles történeteken keresztül, meggyőzően foglalja össze a sikerhez vezető Jobs-féle irányelveket. Az Apple vezérének életműve igazolja, hogy ezek valóban olyan alapelvek, amelyek lángra lobbantják képzeletünk szikráját, fokozzák kreativitásunkat és bátorítják merész ötleteink megvalósítását. Arra inspirálnak, hogy másképp gondolkodjunk önmagunkról, karrierünkről, cégünkről, vevőinkről, termékeinkről, és rendkívüli energiát adnak ahhoz, hogy megvalósítva önmagunkat megváltoztassuk akár az egész világot.

Eredeti cím: The Innovation Secrets of Steve Jobs: Insanely Different Principles for Breakthrough Success

Nyelv: magyar

Kötésmód: ragasztott kartonált

Méret: 145 x 208 x 23 mm

Tömeg: 400 g

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
456950
Gyártó
HVG Kiadó Zrt
Garancia
nincs
Kiadó
HVG Kiadó Zrt.
Méret
145 x 208 x 23 mm
Könyv témája
Gazdaság, Üzlet, Munka, Karrier

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!