56 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Canon Digital IXUS 40

Ultra Kompakt fényképezőgép
3,9 megapixel
3x optikai zoom

Nem kapható

56 900 Ft

Részletes leírás

A szépen legömbölyített ívekkel és a fényezett fémvázakkal a Canon új szintre emelte az IXUS kivitelezési filozófiáját. Ezek az apró és kívánatos "ékszerek" óriási 2,0"-es LCD kijelzővel és a szupergyors DIGIC II képfeldolgozó processzorral készülnek. Ez utóbbi gyors reakciót, kiváló képminőséget, azonnali megjelenítést és csak az SD kártya kapacitásával behatárolt hosszúságú videofilmek készítését biztosítja. "Szimbólumok akkor születnek, ha a művészet és a technológiai áttörések találkoznak" -mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe igazgatója. "A Canon mérnökei által kifejlesztett új UA objektív tervezőink számára lehetővé tette, hogy Jaszushi Shiotani eredeti IXUS designját egy új, magasabb szintre emeljék. Mindannyiunkat lenyűgözött az eredmény."

Képalkotás
A 4,0 Millió képpontos Digital IXUS 40 és a 3,2 millió képpontos Digital IXUS 30 gépekkel készített képekből A3-as, illetve A4-es méretű részletgazdag nyomatok készíthetőek. A legelső fényképezőgépek, melyek 2, a Canon objektív anyagán dolgozó kutatói által kifejlesztett UA (Nagy fénytörési indexű üvegből öntött (GMo) aszférikus lencsetag) elemet tartalmaznak. Így nagy felbontás és kiváló kontraszt-jellemzők érhetők el a 3-szoros optikai zoom használata esetén is. A fényképezőgépek emellett mesterséges intelligenciával vezérelt 9-pontos automatikus élességállításra (AiAF) képesek így gyors, éles és pontos fókuszálás valósítható meg még a középponton kívül eső témák esetén is.

Képfeldolgozás
A szédítő sebesség és a kiváló képminőség érdekében, az összes elsődleges fényképezőgép funkciót a Canon speciális, második generációs DIGIC II processzora irányítja - a DIGIC II biztosítja a Canon EOS-1D Mark II tükörreflexes digitális fényképezőgép másodpercenkénti 69 millió képpontos teljesítményét is. Ez az első alkalom, hogy ezt a processzort egy Digital IXUS gép kapta meg.
A DIGIC II azokat az összetett algoritmusokat kezeli, melyek a pontos színkezelésért, a megnövelt képminőségért, valamint a pontos fehér-egyensúlyért és fénymérésért felelnek. Emellett biztosítja a gyors fényképezőgép vezérlést, a gyors automatikus élességállítást, a kiterjedt, kiváló minőségű videókat, a gyors indítási időt és a kb. 2,4 fps (kép/mp) folyamatos, zavartalan sorozatfelvételt. A megjelenítés olyan gyors, mint egy album átlapozása a felhasználóknak már nem kell várakozással tölteni az idejüket amíg a képek megjelennek az LCD kijelzőn

Nagyszerű eredmények - bármilyen körülmények között Mindkét fényképezőgép rendelkezik az iSAPS technológiával - egy beépített fotósegéd, mely a fényképezőgép beállításai és a környezeti adatok alapján előre jelzi a legvalószínűbb kompozíciót, így ennek megfelelően optimalizálja a fehér-egyensúlyt, az élességet és a megvilágítási beállításokat. Az Automata, Manuális, Illesztés és Videó módokon felül a fényképezőgépek még 6 témaautomatika módot kínálnak, így segítik a fényképezési környezetnek leginkább megfelelő élesség, megvilágítás, ISO, fehér-egyensúly, záridő és fotóeffekt beállítások kiválasztását. A felhasználók teljes magabiztossággal készíthetik el a képeket, miután kiválasztották a megfelelő témaautomatika módot (Portré, Éjszakai pillanatfelvétel, Gyerekek és Állatok, valamint Beltéri). A víz alatti témaautomatika módnál a külön megvásárolható AW-DC30 víz alatti tokkal 3 méteres mélységig is tökéletes expozicíós értékeket kapunk.

A kompakt jelleg megőrzése
A fényképezőgépek egyenként rendkívül vékony 20,7 mm (Digital IXUS 40) és 21,1 mm (Digital IXUS 30), mindössze 115 és 130 g-os vázzal rendelkeznek. A kis méreteket egy sor technológiai újítás - az új UA objektív, vékonyabb LCD, tökéletesített áramkör kiépítési technológia és kisebb, még hatékonyabb akkumulátor - tette lehetővé.

Mozgóképek
A modern külsejű fényképezőgépek hosszabb videók készítésére alkalmasak (hanggal, teljes visszajátszással és a fényképezőgépben történő szerkesztéssel) egészen 1 GB méretig. Nagy teljesítményű SD kártyák használata esetén a videó hosszának csak a kártya kapacitása szab határt. A világon ezek az első digitális fényképezőgépek, melyek másodpercenként 60 képkockával, QVGA minőségben max. 1 perces felvételt készítenek, majd lehetővé teszik a fényképezőgépben történő, lassított visszajátszást is számos, a felhasználó által kiválasztott sebességgel. Különböző képfelvételi sebességeket és felbontásokat lehet kiválasztani, hogy leginkább megfeleljenek a videó felhasználási körülményeinek (pl. tévés megjelenítés vagy e-mail csatolmány).

A papírkép hangulata
A Nyomtatás/Megosztás gomb leegyszerűsíti a közvetlen nyomtatást bármely, USB kábellel csatlakoztatott PictBridge kompatibilis fotónyomtatón keresztül. A fényképezőgépek tökéletesen illeszkednek a Canon új SELPHY sorozatú személyi fotónyomtatóihoz, az azonnali és tartós, fotólabor-minőségű nyomatok érdekében. A dátumozott levelezőlap mód mellett a fényképezőgépek igazolványkép (ID) fotó módot is kínálnak. Videó-módban a kiválasztott videoklipből 63 egyforma távolságra lévő képkocka összeállításával sorozat nyomtatható, így ábrázolva a cselekvést. A Nyomtatás/Megosztás gombbal a képek automatikusan és egyszerűen tölthetők át a számítógépre.

Egyszerű megjelenítés
A képek megtekintése most már tényleg öröm és az indexképek közötti keresés jelentősen könnyebb lett a 2,0" képátlójú 118.000 képpontos LCD képernyővel, amely a fényképezőgép hátfalának nagy részét elfoglalja. Az Intelligens helyzetérzékelő az élesség, megvilágítás és fehér-egyensúly beállítások megállapítása előtt figyelembe veszi az ég és a háttér lehetséges helyzetét. Ezt követően az egyszerű és élvezetes megjelenítés érdekében a megfelelő irányba forgatja el a képeket. A fejlett, nagyított képes megjelenítés funkció a megjelenítés során történő képről-képre lépegetés közben is megőrzi a nagyítás arányát és területét - ez különösen akkor hasznos, ha a felhasználó ugyanazon téma folyamatos képsorait ellenőrzi.

Szoftverek
A fényképezőgépekhez mellékelt szoftvercsomagban megtalálhatóak az intuitív, felhasználóbarát ZoomBrowser EX 5.0 (Windows) és ImageBrowser 5.0 (Mac) programok, melyek újabb funkciókkal gazdagodva még egyszerűbbé teszik a képkezelést és videoszerkesztést. A gépekhez jár még a PhotoStitch program a fényképezőgép Illesztés módjával készített képeinek a számítógépen egyetlen panorámaképpé történő összefűzéséhez, valamint az ArcSoft képszerkesztő programjai, a PhotoImpression és VideoImpression. A legtöbb európai nyelvet támogató rendszer most 21 nyelvre bővült, így megtalálható benne az orosz, portugál, görög, lengyel, cseh, magyar, kínai és koreai is.

A gépek dobozában az alábbi kiegészítők találhatók:
- csuklószíj
- Li-ion akkumulátor és külső akkumulátortöltő
- A/V és USB-kábel
- 16 MB SecureDigital kártya
- CD
- magyar nyelvű nyomtatott használati utasítás
Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
1658
Gyártó
CANON
Garancia
1 éves
Optika
Effektív pixelszám
3,9 megapixel
Valós pixelszám
4,1 megapixel
Szenzor típusa
CCD
Kereső
van
Sorozatfelvétel
2,4 fps
Filmfelvétel
nincs adat
Kijelző
Zoom
10x
zoom (35mm)
35 - 105 mm
Digitális zoom
3,6x
Manuális fókusz
nincs
Autofókusz
TTL AF
Macro
3 cm
Rekesztartomány
F2,8-F40,9
Zársebesség-tartomány
1/1500 - 15 másodperc
Fénymérés
szpot, mátrix, középre súlyozott
Rekesz-elõválasztás
nincs
Zársebesség-előválasztás
nincs
Általános
LCD
2,0"
Fénykép szabályozás
Kategória
ultra kompakt
Expozíciókompenzáció
± 2EV 1/3EV lépésköz
Távkioldó
nincs
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 10 másodperc
Súly
147 g
Egyedi akkumulátor típusa
Li-ion (CGA-S005E)
Vaku
ISO értékek
auto, 50, 100, 200, 400
Fehéregyensúly
5 előre beállított
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.7 /23 Értékelés
5 csillag
21
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
2

Legújabb értékelés

(2006 jan. 31)

Canon Digital IXUS 40
Canon Digital IXUS 40

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Én is egyetértek az elõttem szólókkal. Szuper ki masina, az ultrakompakt gépek közt. Nah meg Canon, és ez szerintem aki kicsit széles látókörû, saját kategóriájában szeritem nem talál jobbat!!! :) Aki meg tulasdonosa már 1 ilyen kis- okos, gyors gépnek, az tudja mirõl beszélek.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2006 jan. 31)

Canon Digital IXUS 40
Canon Digital IXUS 40

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Én is egyetértek az elõttem szólókkal. Szuper ki masina, az ultrakompakt gépek közt. Nah meg Canon, és ez szerintem aki kicsit széles látókörû, saját kategóriájában szeritem nem talál jobbat!!! :) Aki meg tulasdonosa már 1 ilyen kis- okos, gyors gépnek, az tudja mirõl beszélek.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2006 jan. 29)

Canon Digital IXUS 40
Canon Digital IXUS 40

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Ilyet akartam én is venni,de mivel egy hónap után sem érkezett meg,ezért ixus 50-et vettem!De az nagyon állat!Különbség csak a felbontásban van,de nem érzékelhetõ a kül a 4 - ill 5 pixel között!Szóval mindenkinek ajánlom ezt is ,meg az ixus 50-est is!!!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!