90 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Canon Digital IXUS 700 digitális fényképezőgép

Ultrakompakt fényképezőgép
7,1 megapixel
3x optikai zoom

Nem kapható

90 900 Ft

Részletes leírás

A hasznos új funkciók mellett az eredeti "Perpetual Curve" kontúrozott formatervezés révén a rozsdamentes acélból készült titánszürke Digital IXUS 700 folytatja az IXUS hagyományt, és új távlatokat nyit meg a kompakt fényképezőgépek tervezésében.

A fényképezőgép ugyanazzal a DIGIC II képfeldolgozó processzorral dolgozik, mint a Canon EOS-1 professzionális sorozatú digitális fényképezőgépei, emellett 3-szoros optikai zoommal és nagyméretű, 2,0" képátlójú LCD-vel rendelkezik. A gép másodpercenként akár 30 képkockás sebességű, kiváló minőségű VGA videofelvételek készítésére képes, és a felvétel hosszának csak a memóriakártya kapacitása szab határt1. A különböző funkciók között megtalálható a nagysebességű USB 2.0 csatlakozási lehetőség, a "Saját szín" funkció, vagyis a színek szerkesztése a fényképezőgépben, valamint a Print/Share (Nyomtatás/megosztás) gomb is, amely leegyszerűsíti a PictBridge kompatibilis közvetlen nyomtatást és a képek gyors áttöltését. A 7,1 millió képpontos képérzékelő még A3-nál nagyobb méretű nyomtatást is lehetővé tesz.
"A csúcstechnológia és a formatervezési elegancia ötvözeteként ez a fényképezőgép jó példája cégünk tökéletesség iránti elkötelezettségére" - mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője. "A Digital IXUS 700 egészen az IXUS filozófia gyökeréig vezethető vissza: a kivitelezés megalkuvás nélküli minősége és a legújabb technikai megoldások a miniatürizáció és a formatervezés sikertörténetében öltenek testet".

Új design
Bár külsejével a Digital IXUS 700 is utal az eredeti IXUS-t megtervező Yasushi Shiotani "négyzet és kör" koncepciójára, alapvetően mégis eltér a hagyományosan szögletes IXUS-októl. A selymes tapintású fémváznak és a jellegzetes íveknek köszönhetően mindig élvezetes a gép használata, míg a gömbölyített kontúrok még jobban kihangsúlyozzák a váz amúgy is szembetűnő karcsúságát, amely 8%-kal könnyebb is, mint az előző csúcsgép, a Digital IXUS 500 váza. A 2" képátlójú LCD kijelző a speciális "QuickBright" funkció segítségével ideiglenesen azonnal maximális fényerőre kapcsolható, ezáltal könnyebbé válik a képek ellenőrzése a kültéri fényképezés során. A "Night Display" (Éjszakai nézet) funkció gyenge megvilágításnál nyújt segítséget a kép LCD kijelzőn való megkomponálásához. Az előző modellek módválasztó kapcsolóit kifinomult alakú módválasztó tárcsa váltja fel.

Lélegzetelállító teljesítmény
A professzionális fotósok és a hírügynökségek (például a Getty Images) által is nagyra értékelt DIGIC II processzor a fejlett színgradációval és a precíz fehér-egyensúly beállítással kiváló képminőséget biztosít.
Ezen kívül a DIGIC II processzorral elérhetővé válik a gyakorlatilag azonnali, 0,8 másodperces üzembe állási idő, valamint a megszakítás nélküli, a memóriakártya teljes szabad kapacitását kihasználó, 2,0 kép/mp sebességű felvételkészítés. A képek gyors áttöltésére az új USB 2.0 Hi-Speed interfész szolgál. A nagyszerű teljesítmény lehetővé teszi a nagysebességű megjelenítést, a képek közötti ugrást (keresési funkcióval), a képek gyors elforgatását és a megnövelt kártyaírási sebességet is. Az autofókusz sebessége 55%-kal haladja meg az előző modellét, ami a kompaktabb, újratervezett 37-111mm zoom objektívnek2 , a hátsó élességállítási rendszerének, valamint a DIGIC II feldolgozási erejének köszönhető.

Fényképezési funkciók
A "fényképezz és mutasd meg a többieknek" élmény érdekében az új "Hold" (Tartás) funkcióval az elkészített kép tetszőleges ideig megjeleníthető, illetve azonnal, a lejátszási módba való átkapcsolás mellőzésével is törölhető. Az exponáló gomb ismételt megnyomásával a fényképezés folytatható. Az új "My Colours" (Saját szín) menü a felhasználók kezébe adja az álló- és mozgóképek színeinek exponálás előtti beállítását. A kilenc okos színszerkesztő funkció között megtalálható a "Colour Accent" (Színhangsúlyozás) is, amellyel egy kivételével valamennyi szín fekete-fehérré konvertálható. A többi "Saját szín" funkció lehetővé teszi például a kedvenc színek élénkebbé tételét, illetve a színcserét is, ami nem csak szórakoztató, hanem praktikus célokat is szolgál, például felhasználható különböző termékek, illetve belsőépítészeti díszítőelemek formatervezéséhez is. A felhasználók a kép két különböző másolatát menthetik el - az egyiket az effektussal, a másikat anélkül. A maximális kihasználhatóság és a könnyű kezelhetőség érdekében a Digital IXUS 700 összesen 13 fényképezési üzemmóddal rendelkezik. Ezek között megtalálható az automata és a kézi expozíciós mód is, amellyel a tapasztaltabb és vállalkozó kedvű fotósok olyan beállításokat módosíthatnak, mint a fehér-egyensúly, az expozíció kompenzáció, a 15 és 1/2000 mp között állítható záridő és panorámaképek készítését szolgáló speciális több képes felvételi mód. A 9 különleges téma mód közül például a Portré, illetve a Hó és strand mód is hasznosan alkalmazható a legnépszerűbb fényképezési helyzetekben. Az új, a korábbinál erőteljesebb vaku hatféle módban üzemel, és automatikus ISO érzékenységnél 4,8 méterig hatékony.

Új videofelvételi funkciók
A Digital IXUS 700 számos új videofelvételi és -lejátszási funkciót tartalmaz. A digitális zoom akár a videózás közben is használható, emellett a felhasználók akár egyperces, 60 képkocka/mp sebességű lassított felvételt is készíthetnek. A lassított felvétel vezérlése immár érzékenyebb, öt-fokozatú sebességállítási funkcióval gazdagodott, míg a fehér-egyensúlyt és az expozíciót a fényképezőgép automatikusan a zoomolásnak megfelelően módosítja. A különleges "Compact" mód segítségével kis méretű, e-mailhez csatolható, akár 3 perces felvételek is készíthetők (15 képkocka/mp sebességgel, 160 x 120 pixeles felbontásban).

Ergonómia
A kereső méretének eredményes csökkentése ellenére a Canon mérnökei megőrizték a 16 mm-es szemtávolságot, így a gépet a szemüveget viselők is kényelmesen használhatják. Az intelligens helyzetérzékelő szenzor nem csak automatikusan a megfelelő helyzetbe forgatja el a függőlegesen exponált képeket, hanem javítja a fehér-egyensúlyt, az élességállítást és az expozíciót is, mivel segítséget nyújt a fényképezőgép beépített iSAPS fotósegédjének, hogy az figyelembe vehesse például az égbolt és az előtér valószínűsíthető elhelyezkedését.

A kreatív lehetőségek kiterjesztése
A külön megvásárolható vízálló tok segítségével a fotósok remekbeszabott víz alatti képeket készíthetnek akár 40 méteres mélységben is. A tok speciális fényszóró panellel küszöböli ki a víz alatti apró tárgyak által okozott "havazási" effektust, a dupla üvegű lencsével pedig elkerülhető a bepárásodás. A külön megvásárolható tőkesúlyok segítségével könnyen fenntartható a fényképezőgép neutrális lebegése a merülések során. Az új, külön megvásárolható HF-DC1 nagy teljesítményű kiegészítő vaku tovább bővíti az éjszakai és beltéri fényképezés lehetőségeit. A 18-as kulcsszámú (ISO 100, méter) segédvaku automatikusan, az elővillantások figyelembe vétele nélkül, szinkronban villan a fényképezőgép beépített vakujával. A fényképezőgép blendeértéke alapján a segédvaku három különböző teljesítményértékre állítható. A vaku a hozzá mellékelt tartóval csatlakoztatható a fényképezőgéphez, így együtt is állványra szerelhetők.

Nyomtatás és megosztás
A Digital IXUS 700 PictBridge kompatíbilis, ami azt jelenti, hogy megfelelő nyomtatóval a képek nyomtatása számítógép használata nélkül is lehetséges. Ha a fényképezőgépet egy DIGIC II processzorral felszerelt kompakt fotónyomtatóhoz - például a Canon új SELPHY CP600 fotónyomtatójához - csatlakoztatja, akkor egy ilyen fényképezőgép-nyomtató párosnak mindössze 63 másodpercébe telik egy szegélynélküli fotónyomat elkészítése. Ezek a nyomtatók támogatják a széles (100 x 200 mm) formátumú tájkép-nyomtatást is: a fényképezőgép automatikusan úgy vágja meg a képet, hogy az illeszkedjen a széles formátumhoz. Ezen kívül a nyomtatók támogatják az igazolványkép nyomtatást, az N-Up többképes nyomtatást, továbbá a videofelvételek képkockáinak nyomtatását is. A Print/Share (Nyomtatás/megosztás) gomb segítségével a képek egyetlen mozdulattal egy Windows vagy Mac rendszerű számítógépre tölthetők.

Szoftverek
A mellékelt szoftverek között megtalálható a képek megjelenítésére, kezelésére és archiválására szolgáló ZoomBrowser EX (Windows), illetve ImageBrowser (Mac) program, valamint a PhotoStitch és a PhotoRecord, és az ArcSoft PhotoStudio képszerkesztő alkalmazások. Kétféle illesztő-program is használható: a TWAIN (Windows 98/2000) és a WIA (Windows Me). A Picture Transfer Protocol (PTP) támogatás révén a fényképezőgép bármilyen Windows XP (SP1 - 2) és Mac OS X (v10.1.5 - 10.3) rendszert futtató számítógéphez csatlakoztatható, külön illesztőprogram telepítése nélkül.

1 - A nagy sebességű SD kártya használatával; a felvételtől, valamint a memóriakártya kapacitásától függően. 2 - 35 mm-es filmes gépre vetítve

A doboz tartalma

- csuklópánt
- akkumulátortöltő CB-2LUE
- akkumulátor NB-3L
- AV-kábel AVC-DC300
- interfész kábel IFC-400PCU
- SD memóriakártya
- szoftver CD
Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
2782
Gyártó
CANON
Garancia
1 éves
Optika
Effektív pixelszám
7,1 megapixel
Valós pixelszám
7,1 megapixel
Szenzor típusa
CCD
Kereső
van
Filmfelvétel
nincs adat
Kijelző
Zoom
10x
zoom (35mm)
37 - 111 mm
Digitális zoom
4x
Manuális fókusz
nincs
Autofókusz
TTL AF
Macro
5 cm
Rekesztartomány
F2,8-F4,9
Zársebesség-tartomány
1/2000 - 15 másodperc
Fénymérés
szpot, mátrix, középre súlyozott
Általános
LCD
2,0"
Fénykép szabályozás
Kategória
ultra kompakt
Expozíciókompenzáció
± 2EV 1/3EV lépésköz
Távkioldó
nincs
Állványmenet
nincs
Önkioldó
2 másodperc, 10 másodperc
Burkolat anyaga
műanyag
Súly
200 g
Egyedi akkumulátor típusa
Li-ion (CGA-S002E)
Vaku
ISO értékek
auto, 50, 100, 200, 400
Fehéregyensúly
5 előre beállított
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /4 Értékelés
5 csillag
4
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!