58 990 Ft

Hasonló elérhető termékek

Canon PowerShot A610

5 megapixeles felbontás
4x optikai zoom
2"-os LCD kijelző

Nem kapható

58 990 Ft

Részletes leírás


Tájékoztatjuk, hogy a termék ára a júliusi akciós újságunkban, és szórólapjainkon
tévesen jelent meg! Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!
A Canon 2005. nyarán bemutatta nagyteljesítményű digitális fényképezőgépeit, a PowerShot A620-at és a PowerShot A610-et. A 7,1 illetve 5,0 megapixeles gépek egy sor, eddig csak a G-szériás PowerShot gépekben látott csúcstechnológiás tulajdonsággal bírnak. A DIGIC II processzor gyors teljesítménye és rugalmassága 4-szeres optikai zoommal kiegészítve magasabb képminőséget biztosít. A kézi, automatikus és speciális felvételi módok változatos, kreatív képkészítést tesznek lehetővé.

A gépek kihajtható kijelzője 2,0 inch méretű, új lehetőségek nyílnak az egyéni színbeállításokra, a makró mód segítségével pedig akár 1 cm-ről is lehet fényképezni, VGA-felbontású filmek mindkét modell esetében 30 képkocka/mp sebességgel készülhetnek. Az opcionális tartozékok választéka a széles látószögű- és telekonverterektől a vízálló tokig terjed, elősegítve a rugalmasabb képkészítést. Az A620 és az A610 is rendelkezik Print/Share gombbal, amely a gyors nyomtatást és az Interneten keresztüli képmegosztás teszi lehetővé, segítségével igazolványkép, valamint filmkép-nyomtatás1 is lehetséges. A nagysebességű USB 2.0 csatlakozás lehetővé teszi a gyors képfeltöltési adatátvitelt.
"A PowerShot A620 és a PowerShot A610 voltaképpen kisebb méretű G-szériás gépek - ugyanazt a teljesítményt nyújtják, míg áruk az A-szériában marad" - mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője. "A csúcstechnológiás funkciók tárházaként ezek a fényképezőgépek rugalmasságot és könnyű kezelhetőséget nyújtanak a fotózás iránt érdeklődőknek."

Nagyobb felbontás és zoom, jobb képminőség
A népszerű PowerShot A95 helyébe lépő új fényképezőgépek teljesítménye drasztikusan megnőtt. Míg az A610 CCD szenzora 5,0, az A620 érzékelője 7,1 megapixeles - mindkettő megfelelő képminőséget nyújt akár A3-as nyomatok készítéséhez, így még megvágott képek nyomtatásánál sem kell félni a minőségromlástól. A gépekben található precíziós Canon zoom-optika a G-széria formavilágát és felépítését követi, hét csoportban nyolc lencsetaggal, amelyek között két aszférikus lencsetag is található. A négyszeresre növelt optikai zoom 35-140 mm-es fókusztávolságot jelent (35mm-es filmes rendszerben számolva). A f/2.8 (nagylátószögű) és f/4.1 (tele) objektívek fényereje lenyűgöző "tele" állásban, ráadásul a javított fókuszálási teljesítménynek köszönhetően alacsony fényviszonyok mellett akár két rekeszt lefelé állítva is szabadon lehet fényképezni. Az objektívek színkép-tulajdonságai a lencsék és a szenzorok alapján kerültek beállításra, így biztosítva a pontos színeket és jelentősen lecsökkentve a kromatikus aberráció (például a lilás beszűrődés) jelenségét, ami az alacsonyabb minőségű optikákban gyakori jelenség.

Hatékonyabb feldolgozás és fókuszálás
A Canon fejlett DIGIC II képfeldolgozó processzorának bevezetése gyorsabb és rugalmasabb tulajdonságú gépeket eredményezett, magasabb képminőséggel. A fókuszálási idő körülbelül 60%-ra csökkent, az optika késése elhanyagolható (0,1 másodperc). A sorozatfényképezés az A620 esetében 1,9, az A610-zel pedig 2,4 kép/mp sebességgel lehetséges. A DIGIC II fejlett fehéregyensúly-kiértékelési képességeinek köszönhetően a színátadás pontossága is megnövekedett. Az új PowerShot gépekben még mindig a Canon 9 pontos AiAF biztosítja a gyors és pontos fókuszálást akkor is, amikor a téma nincs a kép középpontjában. A FlexiZone AF/AE rendszerrel a felhasználó az autofókusz-kereten belül szabadon kijelölheti a kívánt témát, amihez a gép a megfelelő expozíciót rendeli. Lehetőség nyílik a fókusz manuális beállítására is.

Megnövelt sokoldalúság
A nagyobb, 2,0 inches képátlójú kihajtható LCD kijelző segítségével akár a földről, derékmagasságból, vagy a gépet saját maga felé fordítva is készíthet képet a fotós. A kompozíció megalkotásában és a vízszintezésben a fotóst a bekapcsolható segédvonalak segítik. Az A620 és az A610 összesen 20 felvételi móddal rendelkezik, beleértve a teljesen manuális, az eltárolt kézi beállítás, valamint a záridő-előválasztási módokat, ez utóbbi esetén 15 és 1/2500 másodperc között állítható a záridő. A nyolc témamód - például az éjszakai, a hó és a vízalatti beállítás - minden körülmények között maximális eredményt biztosít. A Stitch Assist módban a panorámaképek egyes részeit készíti el a gép, ezek később könnyen egymás mellé illeszthetőek a mellékelt PhotoStitch program segítségével. A kézi színbeállítás - ami a programválasztó tárcsával elérhető - kreatív beállítások egész sorát kínálja. A különleges effektusok, mint például a színcserélés vagy az egyéni színbeállítás (amivel a felhasználó a készítéskor maga szabhatja meg bármelyik kép színegyensúlyát) mind elérhetők a gépen, és felvétel közben is ellenőrizhetők. Eddig ezeket a hatásokat csak a fényképezés után, számítógép segítségével lehetett elérni.
A videó módok között található VGA, QVGA (30 illetve 15 kép/mp), gyors frissítési (a gépen belüli lassított felvételes visszajátszáshoz), valamint kompakt mód (ideális az emailben elküldhető videók készítéséhez).

Fejlettebb nyomtatás
A Canon új SELPHY CP710 kompakt fotónyomtatójával és a Canon festékkazetta- és papírkészletével (KP-108IP) használva a nyomatok darabonként mindössze 30 euro centért előállíthatóak2. A SELPHY CP kompakt fotónyomtatóval praktikus módon akár igazolványképek és videóból kivágott állóképek is nyomtathatók.
A legújabb PictBridge-kompatibilis PIXMA nyomtatókra kapcsolva lehetőség nyílik olyan funkciók használatára is, mint például a zajszűrés, a színélénkítés, valamint az új arc-világosító opció. Szintén új a Captured Info adatkijelzési funkció, amivel az olyan adatok, mint a záridő, a blendeméret és a felvételi mód, kinyomtathatók a fotó szélére3 . A számítógép nélküli képnyomtatás egyszerűbb lett a Print/Share gomb bevezetésével, amely az Internetre történő feltöltés elindítására is szolgál Windows XP vagy Mac OS X rendszert használó számítógép esetén.

Átfogó szoftver-kínálat
Az új gépekhez alapfelszerelésként tartozik az átfogó szoftvercsomag, benne a Canon képnézegető és -nyomtatóprogramjával, a ZoomBrowser EX 5.5 (Windows) vagy ImageBrowser 5.5 (Mac) szoftverrel, az egyszerű nyomtatásra megfelelő PhotoRecord 2.2-vel, valamint a csodálatos panorámaképek készítését felkínáló PhotoStitch 3.1-vel. A csomag tartalmazza még a PhotoStudio programot, az ArcSoft képszerkesztő szoftverét.
A csatolt szoftver támogatja a Windows 98 (SE), ME, 2000 (SP4), XP (SP1/3) és Macintosh OS X v10.2-v10.3 operációs rendszereket. A gépek PTP-kompatibilisek, tehát illesztőprogram nélküli adatátvitelt biztosítanak Windows XP vagy Macintosh OS X rendszerek alatt.

(1) Az igazolványkép és a filmes állókép módokat csak a SELPHY CP kompakt fotónyomtatók támogatják.
(2) A nyomtatásonkénti 30 euro centes ár a Canon ajánlott fogyasztói ára, a KP-108IP 10 x 15cm festékkazetta- és papírkészlet Canon által ajánlott fogyasztói ára alapján..
(3) A felsorolt PictBridge funkciók nyomtatómodellenként változhatnak.

Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
5642
Gyártó
CANON
Garancia
1 éves
Optika
Effektív pixelszám
5,0 megapixel
Valós pixelszám
5,1 megapixel
Szenzor típusa
CCD
Kereső
van
Sorozatfelvétel
igen (2,4 kép/mp a kártya kapacitásáig)
Filmfelvétel
160 x 120, 15, 640 x 480, 30
Kijelző
Zoom
4x
zoom (35mm)
35 - 140 mm
Digitális zoom
4x
Manuális fókusz
van
Autofókusz
TTL AF, 9 ponton
Macro
1 cm
Rekesztartomány
f2,8 / f4,1 - f8 / f8 (nagylátószög/tele)
Zársebesség-tartomány
1/2500 - 15 másodperc
Fénymérés
szpot, középre súlyozott, kiértékelő
Általános
LCD
2,0"
Fénykép szabályozás
Kategória
kompakt
Expozíciókompenzáció
± 2EV 1/3EV lépésköz
Távkioldó
nincs
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 10 másodperc
Burkolat anyaga
műanyag
Akkumulátor mérete
nincs adat
Súly
235g (akku és kártya nélkül)
Egyedi akkumulátor típusa
InfoLítium (NP-FM50)
Vaku
ISO értékek
auto, 50, 100, 200, 400
Fehéregyensúly
auto, 6 előre beállított
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, lassú szinkron
Memória
Szűrőméret
adaptertubus szükséges
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.9 /64 Értékelés
5 csillag
59
4 csillag
4
3 csillag
0
2 csillag
1
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2011 máj. 9)

Canon PowerShot A610
Canon PowerShot A610

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Nagyon meg voltam elégedve vele immár 5 éve, de most sajnos elromlott. az elem tető feletti rész lejött és nem kapcsol be. tudna nekem valaki mondani szervízt, ahol megjavítják?/komárom-esztergomhoz legközelebbit. ár is érdekelne. köszönöm.Szil

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2006 okt. 8)

Canon PowerShot A610
Canon PowerShot A610

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Karácsony óta használom. Szerintem nagyon jó képeket csinál, semmi panaszom nincs rá!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2006 szept. 14)

Canon PowerShot A610
Canon PowerShot A610

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Július 2 . án vettem a gépet a jelen cégnél.Túl vagyok a 12000dik expón, szinte mindenhová magammal cipelem és nem gyõzök csodálkozni hogy miket tud a masina. Nem egy csúcs gép ezt tudom, rengeteg a gyengéje. De ha valaki megismeri a korlátait és megpróbálja ezeken belül használni akkor ugyanígy el lesz tõle ájulva. A macrója egyszerûen nagyszerû. Kis furfangra ugyan szükség van de nagyon egyszerûen lehet vele jó rovarfotókat készíteni. Néhány mm es kis pókokat fényképeztem nemrég és 5mp en lenyûgözõ képeket csinált a gép. Ajánlom mindenjkinek.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!