Elindult!

Őrült napok, őrült árak: akciók itt

127 400 Ft

 

 

Canon PowerShot G6 digitális fényképezőgép
canon-powershot-g6-digitalis-fenykepezo_f88e9c33.jpg

Canon PowerShot G6 digitális fényképezőgép

Kompakt fényképezőgép
7,1 megapixeles felbontás
4x optikai zoom

Kifutott

127 400 Ft

Részletes leírás

A rendkívül apró, mégis nagy tudású, 7,1 millió képpontos PowerShot G6 (a népszerű PowerShot G5 örököseként) nagymértékben javított képminőséget nyújt. Tökéletesebb és gyorsabb lett az f2,0 kezdő fényerejű 4-szeres zoom objektív és a képfeldolgozó algoritmus, az AF pedig 55%-kal gyorsabb elődjénél, az indítás ideje közel 30 %-kal javult.

A G5-nél több mint 10%-kal kisebb G6-os 12 fényképezési módot kínál és ergonomikus, "egyérintéses" felhasználói felülettel rendelkezik. Minden vezérlőgomb pontosan a kényelmes, gumírozott markolatot átfogó kéz ujjai alá esik. A több irányban forgatható LCD-kijelző a korábbi 1,8"-ról 2,0"-ra nőtt. A fényképezőgép egyidejű RAW és JPEG képrögzítést tesz lehetővé, de a JPEG fájlok tömörítési aránya is választható.
"A G-sorozat modelljeit régóta azok a profi fotósok választják, akik opciókkal gazdagon ellátott, szuperkompakt tükörreflexes gépet keresnek. A korábbi G sorozatú fényképezőgépekhez hasonlóan, a G6-tól is erős piaci pozíciót várunk." - mondta a bejelentéskor Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe igazgatója.

Tökéletes képminőség
A G6 7,1 millió képpontos CCD-érzékelője a típustól elvárható nagyfelbontású képet nyújtja, amellyel lehetővé válik az akár A3-as méretnél nagyobb méretű fotónyomatok tökéletes minőségű előállítása, ugyanakkor a készülék lehetőséget nyújt a képek elkészítése utáni kreatív szerkesztésre. A nagy fényerejű f2,0 (N) - f3,0 (T) 4-szeres optikai zoom objektívet (ami a kisfilmes gépek esetén 35-140 mm-nek felel meg) tökéletesített színkép-jellemzőkkel is felruházták. A fejlődést jól mutatja, hogy a DIGIC-processzor képfeldolgozó algoritmusának színreprodukáló képességei is megújultak. A 9 pontos AiAF első alkalommal jelenik meg G-sorozatú fényképezőgépekben, lehetővé téve az automatikus és pontos élességállítást még az olyan témák esetén is, amelyek nincsenek a középpontban. Az élességállítási rendszer tökéletesítésének köszönhetően az egyszeri, és a folyamatos autófókusz (AF) sebessége is nagy mértékben (45%, illetve 55%-kal) javult.
A FlexiZone AF/AE lehetővé teszi, hogy a felhasználók a képkeretben kijelöljenek egy pontot: ezután a gép erre a pontra állítja az élességet és mér fényt - ami különösen kreatív kompozícióknál hasznos -, valamint a fókuszsorozattal további képeket készíthetnek a téma előtti és mögötti részre állítva az élességet. A semleges szürke (ND) szűrő 3 értékkel csökkenti a fény mennyiségét, ez erős fényviszonyok között is lehetővé teszi a hosszú záridő/nagy blende beállítások használatát, csökkenti a "CCD-maszatolást" az elkészített képeken.

Határtalan rugalmasság
A 12 fényképezési mód közötti választási lehetőség minden helyzetben teljes körű vezérlést biztosít a felhasználóknak. A modern digitális fényképezőgépektől elvárható teljesen manuális, és a blende/záridő előválasztási mód mellett a G6 két felhasználói módot is nyújt a kedvelt fényképezőgép-beállítások tárolására. Emellett Portré és Tájkép módot kínál a mélységélesség megfelelő minimalizálására/maximalizálására, valamint Éjszakai felvétel módot, mellyel a valósághű képekhez hosszú szinkront biztosít, így kiegyensúlyozza a megvilágítást a háttér és az előtér részleteinek megőrzése érdekében. Az Illesztés 5 módban használható a max. 26 panoráma- és poszterkép pontos igazításához, melyeket később a PhotoStitch programmal lehet összefűzni.
Videó módban 3 perces videoklip rögzíthető hanggal együtt, illetve VGA-felbontással is készíthető 30 másodperces felvétel. A fotóeffektusok között megtalálható a szépia, az élénk szín, a fekete-fehér, a semleges és a lágyítás.
A tetszés szerinti pozícióba állítható 2,0" átmérőjű, elfordítható LCD-monitor lehetővé teszi a talajhoz közeli, és a magasban kiszemelt témák gondtalan fényképezését is.

Kiváló képfeldolgozás, kiváló teljesítmény
Az összetett algoritmusok pontosan működő funkciókat követelnek meg (mint a fehér-egyensúly és a szín reprodukció), melyeket a Canon egyedülálló, gyors DIGIC-processzorában integrált. Mindez lehetővé teszi, hogy a G6 kiváló minőségben max. 14 képet produkáljon 2 képkocka/ másodperccel, anélkül, hogy ez kihatással lenne a fényképezőgép érzékenységére. Mivel az összes funkciót egyetlen chip tárolja, a gép energiafogyasztása is jelentősen csökkent.
A G6 nagy teljesítményű BP-511A tölthető Li-ion akkumulátorral működik, amely 300 felvétel elkészítésére (vagy 6 órányi lejátszásra) alkalmas egyetlen feltöltéssel.

Rendszer-fényképezőgép
A különleges kiegészítők széles választéka tovább bővíti a G6 képességeit. A 0,7-szeres nagylátószögű, és az 1,75-ös tele-előtétlencse a mintegy 24.5 - 245 mm-es (35 mm-es kisfilmes gépnek megfelelő) 10 -szeres zoom tartományt fedi le. A valósághű makró fényképezést az 58 mm-es makró objektív és a profi MR-14EX makró-körvaku, vagy az MT-24EX Makró ikervakuk biztosítják. A G6 emellett támogatja a Canon EX sorozatú Speedlite vakuit, köztük az új (most bemutatott) Canon Speedlite 580EX vakut, valamint a távkioldású vakuk több, egymástól független egységeinek folyamatos, vezeték nélküli működtetését.

Közvetlen nyomtatás
A számítógép igénybevétele nélküli nyomtatás érdekében a G6 közvetlenül csatlakoztatható az összes, PictBridge kompatibilis és Canon Direct Print nyomtatókhoz. A Canon kártyanyomtatóihoz csatlakoztatva, az új igazolványkép nyomtatási funkció lehetővé teszi, hogy több, igazolványkép stílusú fotót készítsen egyetlen levelezőlap méretű nyomatra kiváltva ezzel az igazolványkép-készítő automaták használatát. A "Videó nyomtatása" móddal a rögzített videoklipből kiválasztható Maximum 63 (egyforma távolságra lévő, egymást követő) képkocka, így egyetlen lapon kinyomtathatóak a mozgásfázisok.

Szoftverek
A G6 a következő szoftvercsomaggal kapható: - ZoomBrowser EX 5.0 (PC) és ImageBrowser 5.0 (Mac), amely a Canon fájl-képkezelő alkalmazása. Ezzel a programmal képek tölthetők át a fényképezőgépre/számítógépre. Mind a ZoomBrowsert, mind az ImageBrowsert frissítették, így lehetőség van a képekhez tartozó adatok (fájltípus, fényképezés és módosítás dátuma, stb.) csoportosítására, ellenőrzésére vagy elrendezésére. A frissítés az RGB beállítást és a vörösszem-effektus eltávolítását is magába foglalja. - A csomagban megtalálható még a PhotoStitch 3.1, amely a fényképezőgép Illesztés módjával készült képek panoráma vagy mozaik elrendezésben történő összefűzésére szolgál. - A RAW Image Task 1.2 a RAW módban készült képek feldolgozását segíti elő. - Az ArcSoft PhotoStudio és ArcSoft VideoImpression: a nagyteljesítményű kép és videó szerkesztő programokkal a kép és videó utólagos szerkesztésére nyílik lehetőség. (A fényképezőgéphez mellékelt adathordozón megtalálhatókl még az Apple QuickTime 6.5 és a Canon PhotoRecord 2.1, a RemoteCapture Task 1.1 és a Movie Edit Task 1.2 programok).

A doboz tartalma
- Canon 32 MB High Speed CompactFlash memóriakártya (FC-32MH)
- BP-511A lithium-ion akkumulátor
- külső akkumulátortöltő (CG-580 or CB-5L)
- csuklópánt
- objektívsapka
- infravörös távirányító lítium elemmel
- AV-kábel
- USB-kábel
- két CD kiegészítő szoftverekkel

Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
1552
Gyártó
CANON
Garancia
1 éves
Optika
Effektív pixelszám
7,1 megapixel
Képstabilizátor
nincs adat
Valós pixelszám
7,1 megapixel
Szenzor típusa
CCD
Kereső
van
Sorozatfelvétel
1,2 fps, 2,0 fps
Filmfelvétel
640 x 480, hanggal együtt
Tömörítetlen formátum
RAW
Kijelző
Zoom
4x
zoom (35mm)
35 - 140 mm
Digitális zoom
4,1x
Manuális fókusz
van
Autofókusz
TTL AF
Macro
5 cm
Rekesztartomány
F2,0-F3,0/F8
Zársebesség-tartomány
1/2000 - 15 másodperc
Fénymérés
szpot, mátrix, középre súlyozott
Rekesz-elõválasztás
nincs adat
Zársebesség-előválasztás
nincs adat
Általános
LCD
"2,0"""
Fénykép szabályozás
Kategória
kompakt
Expozíciókompenzáció
± 2EV 1/3EV lépésköz
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 10 másodperc
Burkolat anyaga
műanyag
Súly
467 g
Egyedi akkumulátor típusa
nincs adat
Vaku
ISO értékek
auto, 50, 100, 200, 400
Fehéregyensúly
6 előre beállított
Fehéregyensúly finomhangolás
nincs adat
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, lassú szinkron
Videokimenet
-
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű használat mellett fellépő tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.Extra Garancia Prémium

STANDARD Garancia bővített változata, azaz a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett, baleseti jellegű meghibásodásokra is fedezetet nyújt. Választott biztosítási időszakon belül a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Többek között, ha okostelefonodra szeretnél töréskár biztosítást, ezt válaszd!