70 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Canon PowerShot S1 IS digitális fényképezőgép

Kompakt fényképezőgép
3,2 megapixeles felbontás
10x optikai zoom

Nem kapható

70 900 Ft

Részletes leírás

A PowerShot S1 IS alapjában egy jól felszerelt, 3,2 millió képpont rögzítésére alkalmas 10-szeres optikai zoom-os digitális fényképezőgép, de egyben egy minőségi digitális videokamera is, amely 30 képkocka/mp-es sebességgel VGA felbontású, tiszta és valósághű videofelvételek készítésére is képes. A beépített képstabilizátor nemcsak az állóképek elmosódottságát csökkenti, hanem a videofelvételek remegés-mentességét is biztosítja. A 3,2 millió képpontos szenzor a Canon képfeldolgozó algoritmusaival akár A4-es méretű nagyítást is lehetővé tesz a képminőség romlása nélkül.

"Ez a fényképezőgép a Canon fejlesztéseinek egyik jelentős eredménye," - mondta a bejelentés alkalmával Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője. "A készülék olyan kiváló digitális állókép-készítési tulajdonságokkal rendelkezik, hogy számos speciális célú digitális fényképezőgéppel is bártan felveheti a versenyt, a digitális videofelvételek minősége pedig még a videokamerák felhasználóit is elkápráztatja majd. A Canon különböző területeken elért eredményei a technológiák egyesítésével izgalmas, új ötletekhez vezetett".

Erőteljes objektív
A PowerShot S1 IS fényképezőgépen egy f/2.8 - f/3.1, 38-380 mm-es zoom objektív van (35 mm-es gépre vetítve). A külön megvásárolható nagylátószögű és tele- előtétlencsékkel az objektív gyújtótávolság-tartománya 26,6 mm-ről akár 608 mm-re is megnövelhető. A zoom-ot egy kisméretű ultrasonic motor (USM) mozgatja (ez a motor ultrahangos rezgésekkel hozza mozgásba a kicsiny, de nagy teljesítményű és gyors reakcióra képes forgórészt). Digitális állókép módban a zoom maximális sebességgel vált, míg videó módban a lassabb működés gyakorlatilag hangtalan, nem zavarja a videó és a hang felvételét.

Optikai képstabilizátor
A PowerShot S1 IS fényképezőgép a Canon optikai képstabilizáló (Image Stabilizer, IS) technológiájából is profitál. Az IS jelentősen csökkenti a fényképezőgép bemozdulásából eredő életlenséget, amely különösen az olyan nagyítású objektívvel rendelkező fényképezőgépek esetén fontos, mint amilyen a PowerShot S1 IS. A kis méretű mozgásérzékelő giroszkóp és a mozgáskorrigáló lencsetag ellenhatást fejt ki az objektív rázkódásával szemben, ami élesebb felvételeket eredményez. A kompenzáció mértéke 2-3 extra blendével egyenértékű, ami azt jelenti, hogy a fényképezőgép állvány nélkül már hosszabb záridőkkel is használható anélkül, hogy észrevehető lenne bármilyen elmosódottság. A nagy f/2.8 blende és a képstabilizátor segítségével a fényképezőgép gyenge fényviszonyok között is jelentős teljesítményre képes.

Kiemelkedő videofelvételi képesség
A fényképezőgép 30 képkocka/mp sebességgel rázkódásmentes, tiszta és természetes VGA minőségű videót rögzít a CF kártyára. Ráadásul a videofelvétel ideje alatt a zoom, az automatikus élességállítás és expozíció, valamint az automata fehér-egyensúly beállítás is működik. A gyors és könnyed felvételkészítést a fényképezőgép hátlapján a nagyméretű "Movie" gomb biztosítja. Egy-egy alkalommal akár 60 perces, illetve 1 GB méretű videó is rögzíthető (QVGA, azaz 15 képkocka/mp módban).

Automatikus élességállítás és fénymérés
A TTL autofókusz opciók egyaránt elősegítik az álló- és a mozgóképek felvételét, és lehetővé teszik az AF/AE pont FlexiZone típusú kiválasztását, valamint az AF rögzítést. A fényképezőgép legkisebb fókusztávolsága 10 cm (nagylátószög), illetve 93 cm (tele állás). Az expozícióhoz kiértékelő, középre súlyozott átlagoló és szpot (középpontos vagy AF ponthoz kapcsolt) fénymérés használható.

Egyszerű megjelenítés és vakuhasználat
A tetszés szerinti pozícióba állítható LCD-monitor megkönnyíti a különféle látószögből készített képek megkomponálását. A beépített vaku automata, derítő és kikapcsolt üzemmódban működik. A vörösszem-effektus csökkentése mellett a vaku expozíció rögzítése és a - világító mozgó témák mögötti fénycsíkok megörökítésére is alkalmas - második redőnyös vakuszinkron használható.

Speciális beépített processzor
A PowerShot S1 IS ugyanazzal a beépített Canon DIGIC processzorral rendelkezik, amely az EOS 10D-ig immár az összes Canon digitális fényképezőgépben megtalálható.
A speciális feladatra tervezett DIGIC processzor egyetlen chipben ötvözi az összes képfeldolgozó algoritmust, és a gyors adatfeldolgozási képességével, a zár kiváló reakcióidejével, az optimális képmeghatározással valamint a következetesen precíz és természetes színreprodukcióval tovább erősíti a Canon pozícióját a digitális fényképezőgépek piacán. A DIGIC nagymértékben növeli a fényképezőgép reagáló-készségét: például nem kell már a hátlapra tekintve várni egy kép megjelenítésére. Az iSAPS technológia a fényképezőgép beállításai és a környezeti adatok elemzése alapján megkísérli meghatározni a legvalószínűbb téma-típust, és annak megfelelően állítja be az expozíciós és egyéb értékeket.

13 fényképezési mód
Hogy a felhasználó felkészült legyen az összes elképzelhető állókép- és videorögzítési szituációra, a PowerShot S1 IS-en 13 fényképezési mód és 6-féle fotóeffektus közül választhat. Íme a rendelkezésre álló fényképezési módok: automata, programautomatika, záridő előválasztás, blende előválasztás, manuális expozíció, felhasználói, portré, tájkép, éjszakai felvétel, rövid záridő, hosszú záridő, illesztés (panorámaképekhez, amelyeket később a PhotoStitch szoftverrel illeszthet össze) és videó. A fotóeffektusok a következők: szépia, élénk, csökkentett képkeménység, fekete-fehér és felhasználói. A fényképezőgéppel előre beállított időközönként exponált sorozat-felvételek is készíthetők.

Fényképezzen víz alatti eseményeket
A külön megvásárolható vízálló tok segítségével a PowerShot S1 IS fényképezőgéppel akár 40 méter mélyen, vagy akár szörfözés közben is rögzíthetünk képeket, videókat egyaránt.

Szoftverek
A mellékelt szoftvercsomag tartalmazza a képek böngészésére és kinyomtatására szolgáló ZoomBrowser EX (Windows) és ImageBrowser (Mac) programokat. Az alkalmazások között megtalálható a panorámaképek összeillesztésére alkalmas PhotoStitch, valamint a képek és a videók utólagos editálására képes ArcSoft PhotoStudio és VideoImpression. A csomag tartalmazza a TWAIN (Windows 98/2000) és a WIA (Windows Me) meghajtó-programokat is. A Picture Transfer Protocol (PTP) segítségével a fényképezőgép meghajtó-programok telepítése nélkül is csatlakoztatható bármilyen Windows XP vagy Mac OS X (v10.1/v10.2) operációs rendszerrel működő számítógéphez.

A doboz tartalma

  • 4 db AA méretű alkáli elem
  • 32 MB-os Canon HighSpeed nagy sebességű CF kártya
  • csuklópánt
  • USB- és A/V kábel
  • objektívvédő sapka és hozzá zsinór
Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
982
Gyártó
CANON
Garancia
1 éves
Optika
Effektív pixelszám
3,2 megapixel
Képstabilizátor
van
Valós pixelszám
3,3 megapixel
Szenzor típusa
CCD
Kereső
van
Sorozatfelvétel
1,7 fps, 24 kép
Filmfelvétel
hanggal együtt, 640 x 480, 15
Kijelző
Zoom
10x
zoom (35mm)
38 - 380 mm
Digitális zoom
3,2x
Manuális fókusz
van
Autofókusz
TTL AF
Macro
10 cm
Rekesztartomány
F2,8-F3,1/F8
Zársebesség-tartomány
1/2000 - 15 másodperc
Fénymérés
szpot, mátrix, középre súlyozott
Általános
LCD
1,5"
Fénykép szabályozás
Kategória
kompakt
Expozíciókompenzáció
± 2EV 1/3EV lépésköz
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 10 másodperc
Burkolat anyaga
műanyag
Akkumulátor mérete
nincs adat
Súly
469 g
Egyedi akkumulátor típusa
InfoLítium (NP-FM50)
Vaku
ISO értékek
auto, 50, 100, 200, 400
Fehéregyensúly
6 előre beállított
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, lassú szinkron
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.3 /3 Értékelés
5 csillag
2
4 csillag
0
3 csillag
1
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!