107 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Canon PowerShot S80 digitális fényképezőgép

8,3 megapixeles felbontás
3,6x optikai zoom
2,5"-os LCD kijelzõ

Nem kapható

107 900 Ft

Részletes leírás

A fényképezõgép gazdag felszereltsége 28-100 mm-es f/2.8-5.3 (3,6-szoros) nagylátószögû UA technológiás optikai zoom objektívet, valamint ugyanazt a DIGIC II processzort tartalmazza, amely a Canon professzionális digitális tükörreflexes fényképezõgépeiben is megtalálható. Emellett egy 2,5”-os LCD monitor egészíti ki a gép felszereltségét. A feltûnõ, modern váz teszi teljessé a fényképezõgép kompakt megjelenését, a készülék lényegesen kisebb, mint elõdje, a PowerShot S70.

Digitális kompakt fényképezõgépben elõször található meg az EOS-gépeknél már megismert multifunkciós vezérlõtárcsa, a menük és felvételi funkciók gyors beállítására, valamint a megjelenített képek közötti lépkedésre. A fejlett funkciók közé tartozik a valós idejû hisztogram kijelzés, a FlexiZone AF/AE a szabadon mozgatható fókuszponttal valamint manuális élességállítás felülírással, a 21 felvételi mód, a XGA felbontású mozgókép, és az akár 1 GB-os videofelvételek. A jobb kezelhetõséget pedig az újratervezett és új helyre épített módválasztó tárcsa szolgálja.
„A PowerShot S80 a fényképezésért komolyan érdeklõdõk igényeit elégíti ki, a specifikációk terén kötött kompromisszumok nélkül” mondta Mogens Jensen, A Canon Consumer Imaging Europe vezetõje. „Futurisztikus és kompakt dizájnja a Canon erõfeszítéseit tükrözi, amelyeket annak érdekében tesz, hogy ennek a fontos szegmensnek a korlátait kiszélesítse.”

Minõségi felépítés, minõségi optika
A karcsú S80-at újratervezték, így masszív, kiváló minõségû és ergonomikusabb, kompakt vázat kaphatott - az új váz 8%-kal keskenyebb elõdjénél, a fényképezõgép teljesítményének növekedése ellenére. Az S80 28-100 mm-es f/2.8-5.3 (3,6-szoros) optikai zoom objektívje a Canon fejlett UA (Ultra High Refractive Index Aspherical - ultra magas törési mutatójú aszférikus) objektív technológiájával készült, amely igazi nagylátószöget tesz lehetõvé, a fényképezõgép méretének növelése nélkül. A fókusztávolság kb. 22,4-200 mm az új opcionális nagylátószögû és tele konverter elõtétlencsékkel.

A 8,0 megapixel és a DIGIC II ereje
A 8,0 megapixeles szenzornak köszönhetõen a fényképezõgéppel készített képek A3+ méretben is kiváló minõségben nyomtathatók ki, így a fotósoknak is nagyobb szabadságot nyújt a képkivágásokhoz.
A Canon fejlett DIGIC II képfeldolgozó processzora a fényképezõgép sebességének és reakcióidejének emelésére, valamint a képminõség javítására került az S80-ba. Az automatikus élességállítás így most akár 20%-kal gyorsabb, az alacsony megvilágítású helyeken való fényképezés fényereje pedig közel egy fokozattal javult, jobb felvételi lehetõségeket nyújtva még gyenge megvilágítás mellett is. A DIGIC II-nek köszönhetõen a sorozatfelvétel készítésének sebessége 1,8 kép/mp-re emelkedett, a 9 pontos AiAF pedig a gyors, pontos élességállítást garantálja még olyan esetekben is, amikor a téma nem a kép közepére esik. A FlexiZone AF/AE segítségével szabadon lehet görgetni a kereten belül, így az élességállító keretet könnyen a kívánt témára lehet mozgatni, ezáltal pedig a fénymérés is pontos lesz.
A nagysebességû USB 2.0 kompatibilitás a számítógépekkel való kapcsolatot gyorsítja, így az adatátvitel is rövidebb ideig tart.

Magas szintû vezérelhetõség, könnyû használat
A fényképezõgép kisebb mérete nem érinti hátrányosan a kezelhetõséget. Az új, nagy méretû, 2,5 inches LCD monitor fényereje 15 lépésben állítható, és egy „Gyors világosítás” gombbal is rendelkezik, amely az erõs napsütésben való felvételkészítést könnyíti meg. Az LCD monitoron látható valós idejû hisztogram segítségével a fotós már a kép komponálásakor kiértékelheti az expozíciót. A megjeleníthetõ segédvonalak a képkomponálásban és a vízszint beállításában segítenek.
Az újonnan tervezett felhasználói interfész gyorsabb kezelést tesz lehetõvé. A multifunkciós vezérlõtárcsával a menük és felvételi funkciók pillanatok alatt beállíthatók, valamint megjelenítéskor a képek között is lehet vele görgetni. A módválasztó tárcsa új elhelyezése lehetõvé teszi, hogy a tárcsát a kép komponálása közben is kényelmesen lehessen használni. A fényképezõgép gyorsbillentyû funkciójával a rengeteg állókép és videó felvételi funkció közül lehet egyet a Nyomtatás/Megosztás gombhoz hozzárendelni.

Módok, saját színek és XGA-felbontású videók
Az S80 összesen 21 felvételi móddal rendelkezik: a teljesen manuális mód és az egyéb kreatív zóna módok mellett, amelyeket a vásárlók elvárnak egy S-sorozatú fényképezõgéptõl, 9 új speciális téma mód is megtalálható a fényképezõgépben. Ezek a módok - a hó, portré, víz alatti, digitális makró, és egyéb téma módok - segítenek a fotósnak a különleges körülmények közötti felvétel-készítéskor is. A Felhasználói módban a fotós saját kedvelt felvételi beállításait adhatja meg.
A módválasztó tárcsán található „Saját színek”-kel tovább növelhetõ a fotós kreativitása. Az olyan speciális effektusok, mint a „Színcsere” vagy a „Felhasználói színek” (amely segítségével a fotós saját ízlésének megfelelõen választhatja ki a felvétel színegyensúlyát) a fényképezõgéppel is végrehajthatók, és az állóképek vagy videofelvételek készítése közben az LCD monitoron ellenõrizhetõk. Ezek az effektusok eddig csak speciális szoftverekkel, számítógépen voltak alkalmazhatók.
A kiterjesztett videofelvételi módok között elõször1 az S80-ban található meg egy nagyfelbontású (1024 x 768, 15 kép/mp) XGA videó mód, amely a DIGIC II processzor feldolgozási sebességének köszönhetõen kerülhetett bele ebbe a modellbe. Az XGA módban készített videofelvételek akár 1GB méretûek is lehetnek, és ideális képminõséget biztosítanak a számítógép monitorán, vagy televízión történõ lejátszáskor. A fényképezõgéppel emellett kiváló minõségû QVGA (30/15 kép/mp) vagy VGA (30/15 kép/mp) felvételek készíthetõk, hanggal együtt. Emellett kompakt móddal is rendelkezik az S80: ezek a 160 x 120 képpont méretû felvételek ideálisak az e-mailben való továbbításra.


/ulA fényképezõgép kompatibilis az MMC/SD memóriakártyákkal, az alapcsomag egy 32 MB-os Canon SD memóriakártyát tartalmaz.

Fejlett nyomtatás
A fényképezõgépet a Canon új SELPHY CP710 kompakt fotónyomtatójával és KP-108IP papír-készletével együtt használva a nyomatok mindössze 30 eurocent költséggel nyomtathatók ki.2 A SELPHY CP sorozatú nyomtatókkal a felhasználók hasznos igazolványképeket és videókból kivágott felvételeket is kinyomtathatnak. A legújabb PictBridge kompatibilis PIXMA nyomtatókhoz csatlakoztatva a felhasználók olyan képjavító funkciókat is használhatnak, mint a zajcsökkentés, az élénk fotó, az arcvilágosító funkció vagy a fotó információ nyomtatás, amellyel a felvételi adatok, így a zársebesség, blende és felvételi mód információk a kép keretére nyomtathatók3 . A számítógép nélküli nyomtatást többek között a Nyomtatás/Megosztás gomb szolgálja, amely Windows XP és Mac OS X rendszereken feltöltés gombként is szolgál.

Szoftverek
Az S80-hoz egy széleskörûen használható szoftvercsomagot mellékelnek, amely tartalmazza a Canon böngészõ- és képrendezõ szoftverét, a ZoomBrowser EX 5.5-öt (Windows) és az ImageBrowser 5.5-öt (Mac) is, valamint a PhotoRecord 2.2 nyomtatószoftvert, és a PhotoStitch 3.1 panorámakép készítõ programot. A csomag emellett az ArcSoft PhotoStudio képszerkesztõ programot is tartalmazza.
Támogatott operációs rendszerek: Windows 98 (SE), Me, 2000 (SP4), XP (SP1/2) és Mac OS X v10.2-v10.3. A fényképezõgép támogatja a PTP meghajtó nélküli átvitelt is Windows XP és Mac OS X rendszeren.

(1) 2005. július 12-i adatok alapján
(2) A nyomtatásonkénti 30 eurocentes ár a Canon ajánlott fogyasztói ára, a KP-108IP 10 x 15cm festékkazetta- és papírkészlet Canon által ajánlott fogyasztói ára alapján.
(3) A PictBridge funkciók nyomtatónként eltérhetnek.

Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
5796
Gyártó
CANON
Garancia
1 éves
Optika
Effektív pixelszám
8,0 megapixel
Képstabilizátor
nincs
Valós pixelszám
8,3 megapixel
Szenzor típusa
CCD
Kereső
van
Sorozatfelvétel
1,8 kép/mp a kártya kapacitásáig
Filmfelvétel
640 x 480, 30, 1024 x 768, 15
Kijelző
Zoom
3,6x
zoom (35mm)
28 - 100 mm
Digitális zoom
4x
Manuális fókusz
van
Autofókusz
TTL AF
Macro
4 cm
Rekesztartomány
f2,8 / f5,3 - f8 / f8 (nagylátószög/tele)
Zársebesség-tartomány
1/2000 - 15 másodperc
Fénymérés
szpot, mátrix, középre súlyozott
Általános
LCD
2,5"
Fénykép szabályozás
Kategória
kompakt
Expozíciókompenzáció
± 2EV 1/3EV lépésköz
Távkioldó
nincs
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 10 másodperc
Burkolat anyaga
műanyag
Súly
225g (akku és kártya nélkül)
Egyedi akkumulátor típusa
Li-ion (BP-511)
Vaku
ISO értékek
auto, 50, 100, 200, 400
Fehéregyensúly
auto, 7 előre beállított
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő
Memória
Szűrőméret
nem helyezhető rá szűrő
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.8 /10 Értékelés
5 csillag
8
4 csillag
2
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2006 ápr. 6)

Canon PowerShot S80 digitális fényképezőgép
Canon PowerShot S80 digitális fényképezőgép

1 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

fulesa!! Én nem ismerem a gépet, csak olvastam amit írtál róla. "28-100 as objektiveket senki nem adja ingyen!" A 3,6x-os nagyításra vágsz fel?????????????????????????????????

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2006 júl. 19)

Canon PowerShot S80 digitális fényképezőgép
Canon PowerShot S80 digitális fényképezőgép

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Pár napja vettem a gépet. Nekem az volt a lényeg ,hogy az optikát ne csak ilyen szir szar bezárodó fülek védjék.Hanem valami komolyabb szerkezet.Nézegettem a bevásárló centerekben a gépeket.És nemvolt meggyözõ számomra ez a védelem.Simán közéjük dugja az ember az újját.Ne pont erre gondoljatok.Én sem az ujjammal akartam piszkálni.De bármi történhet és máris sérül a lencse. Utánna bukkantam rá erre a tipusra. A kategóriájában egyedülálló.Megnéztem mindenhol a neten,és nagyon meggyözõ volt számomra. A lényeg: nagyon jók a képei, a vedó max felbontásban lenyügözõ.Ha nem rángatod a gépet és finoman kezeled, nagyon szép felvételeket tudsz vele csinálni.Annak ellenére hogy nem kamera,hanem fényképezõgép. Én megvagyok vele maximálisan elégedve!Azt kaptam amit akartam.Szerintem aki emellett a gép melett dönt,az nemfog csalódni.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2006 júl. 12)

Canon PowerShot S80 digitális fényképezőgép
Canon PowerShot S80 digitális fényképezőgép

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Nekem S60-som van, a 28-100-t az is tudja, igaz "csak" 5Mpixel, viszont már 44000-60000-t meg lehet venni.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!