63 400 Ft

Hasonló elérhető termékek

Casio EXILIM Zoom EX-Z57

Ultrakompakt fényképezõgép
4,2 megapixeles felbontás
3x optikai zoom

Nem kapható

63 400 Ft

Részletes leírás

Az EXILIM EX-Z57 hátoldalán kiemelkedõen nagy méretû kijelzõ található, amely az apróbb képrészleteket is tökéletesen jeleníti meg. Az LCD-monitor megvilágításának fényereje igény szerint két lépcsõben állítható, megfelelõ mûködést biztosítva ezzel kedvezõtlen fényviszonyok közepette is.

Az EX-Z57 energiaellátását a tartozék nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor biztosítja. Az akku egyszeri feltöltésével a gép mintegy 4001 felvétel elkészítésére képes. A Casio legújabb digitális fényképezõgépe számos felhasználóbarát megoldással teszi a fotózást önfeledt szórakozássá. Az Auto Makró funkciónak köszönhetõen a gép szükség szerint teljesen automatikusan vált át tárgyfotóra normál fényképfelvétel-készítési módról és fordítva. A négy funkciós automata vaku minden körülmények között teszi a dolgát, kellõ megvilágítást biztosítva a fotózáshoz. Amennyiben egy kép mégis túl sötétre sikerült volna a vaku-segédfény képes utólagosan korrigálni a problémát. Az elõre rögzített beállítások alkalmazásával (BESTSHOT) a bonyolultabb fotográfiai helyzetek is könnyen leküzdhetõk. Szükség szerint az elõre tárolt motívumprogramok saját mintákkal bõvíthetõk, így a gyakran elõforduló helyzeteknek megfelelõ beállításokat nem kell újra és újra elvégezni.

A kreativitásnak nyújt további teret a mozgófelvétel-készítési lehetõség, így mindenki felfedezheti a benne megbúvó rendezõi adottságokat. A videofelvételek hosszát csak a készülékben rendelkezésre álló memória (memóriakártya) tárkapacitása korlátozza.

Az EX-Z57 sokrétû alkalmazásai közt az úgynevezett "Ikon Help Function" segíti az eligazodást, rövid szöveges útmutatókkal. Így az apró, elegáns alumínium burkolatú gép használata valósággal gyerekjátékká egyszerûsödik.

Az elkészült képek alaphelyzetben a 9,3 MB-os belsõ memóriában tárolódnak, amely természetesen tovább bõvíthetõ SD vagy MMC memóriakártyák alkalmazásával.

A tartalom és forma tökéletes egysége ölt testet az új EXILIM Zoom EX-Z57-ben. A szemet gyönyörködtetõ megjelenés mellett a gépben rejlõ innovatív technikai megoldások egész sora teszi különlegessé és emeli sok tekintetben versenytársai fölé az EXILIM fényképezõgép család legújabb tagját!
Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
2864
Gyártó
CASIO
Garancia
2 éves
Optika
Effektív pixelszám
4,9 megapixel
Valós pixelszám
5,2 megapixel
Szenzor típusa
CCD
Sorozatfelvétel
nincs
Filmfelvétel
320 x 240, 15 kép/mp
Kijelző
Zoom
10x
zoom (35mm)
35 - 105 mm
Digitális zoom
4x
Manuális fókusz
van
Autofókusz
TTL AF
Macro
6 cm
Rekesztartomány
F2,6-F4,8
Zársebesség-tartomány
1/2000 - 4 másodperc
Fénymérés
szpot, mátrix, középre súlyozott
Rekesz-elõválasztás
nincs
Zársebesség-előválasztás
nincs
Általános
LCD
2,7"
Fénykép szabályozás
Kategória
ultra kompakt
Expozíciókompenzáció
± 2EV 1/3EV lépésköz
Távkioldó
nincs
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 10 másodperc
Burkolat anyaga
műanyag
Súly
175 g
Egyedi akkumulátor típusa
Li-ion (EN-EL4)
Vaku
ISO értékek
auto, 50, 100, 200, 400
Fehéregyensúly
6 előre beállított
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /2 Értékelés
5 csillag
2
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2005 dec. 6)

Casio EXILIM Zoom EX-Z57
Casio EXILIM Zoom EX-Z57

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Nadon jóóó!!!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2005 dec. 6)

Casio EXILIM Zoom EX-Z57
Casio EXILIM Zoom EX-Z57

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Nadon jóóó!!!

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!