49 900 Ft

 

Hasonló elérhető termékek

Fujifilm FinePix S8100 fd digitális fényképezőgép

10 megapixeles felbontás
18x optikai zoom
27 mm-es nagylátószög

Nem kapható

49 900 Ft

Részletes leírás

Fujifilm FinePix S8100 fd

A Fujifilm digitális kamerái közül mindig is igen népszerűek voltak az S széria készülékei. Az S602-vel elkezdett fejlesztési vonal méltó örököse a most piacra vezetett FinePix S8100fd, az S8000 utódja. A 18x optikai zoom amatőr felhasználók számára lehetővé teszik a még nagyobb felhasználást, kiegészítők, előtétek nélkül is, és a még nagyobb felbontás a nagyméretű képek, printek lehetőségét nyújtja. Egy átlag amatőr felhasználó számára a nagylátószögtől a tele tartományig tökéletes használhatóságot biztosít a kamera. A nagyméretű 18x zoom használatához elengedhetetlen a kézremegést ellensúlyozó stabilizátor, melynek használatával a bemozdulás és az elmosódott képek készítése elkerülhető.Maximális felbontás
A Fujifilm FinePix S8100fd digitális kamera 10 millió pixeles maximális felbontással rendelkezik. Ebben a beállítási módban a kamerának a felbontása 3648 x 2736. választható tömörítések a Fine(finom) és Normál. Fine tömörítésben az elkészült képfájl mérete 4,9 MB. További választható felbontások: 3:2, 5M, 3M, 0,2M, 0,3M. A kamerával készíthető mozgóképek két felbontásban kerülnek rögzítésre: 640x480 és 320x240. Mindkét esetben a frissítése a felvételnek 30 kép/másodperc. A felvétel rögzítésének hossza a memóriakártya maximális szabad területének hossza. /kivéve az SD HC kártyáknál, ahol 2 GB-nál leáll a felvétel/. Mozgókép rögzítése közben a zoom nem használható.

Optika és digitális zoom
A kamera hihetetlen méretű 18 x optikai zoommal rendelkezik. Ennek mértéke 35 milliméteres gépre vetítve 27 - 486 mm. A digitális zoom együttes használatával, melynek mértéke 5,7x, összesen 102,6x nagyítás érhető el. Természetesen a két zoom használata erősen el van különítve egymástól, a digitális zoom letiltható a beállítások menüben.


Fókusztartomány és ISO érték
A kamera fókusztartománya 70 centimétertől a végtelenig tart nagylátószög esetén. Makró funkcióban 10 centimétertől - 80 centiméterig készíthetünk éles fotókat, míg Szuper makró funkcióban 1 centimétertől 10 centiméterig.

A készülék széles ISO választékkal rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználó minden esetben optimálisan tudja kiválasztani a szükséges ISO értéket annak érdekében, hogy elkészült felvételei tökéletesek legyenek. A választható ISO érték: ISO 64/100/200/400/800/1600/3200/6400. A két legmagasabb érzékenységen /3200,6400/ a kamera a felbontást automatikusan maximálisan 5M-re módosítja. Ezeken a beállításokon kívül 4 AUTO ISO funkció is rendelkezésre áll. Ezeknél a funkcióknál maximálható a használandó ISO érték, ISO 400-nál, ISO 800-nál és ISO 1600-nál.


Záridő és fehéregyensúly
A készülékkel készíthető felvételek ideje expozíciós módtól függően változhat. Ennek értékei 4 másodperc és 1/2000 másodperc között változhatnak. A fehéregyensúly 7+1 különböző módozat közül válaszható. Egyik az automatikus témafelismerésen alapuló Auto funkció. Ezen kívül elérhető még a napos, árnyékos, hideg neon, meleg neon, és napfény neon és izzólámpa. Választható egyedi fehéregyensúly is, ahol a helyi adottságoknak megfelelően tudja beállítani a felhasználó azt.

LCD kijelző és vaku módozatok
A FinePix S8100fd színes 2,5"-os 4:3 oldalarányú 230 000 pixeles alacsony hőmérsékletű TFT LCD kijelzővel kerülnek kereskedelmi forgalomba, 97%-os lefedettséggel. Az LCD kijelző nem mozgatható, forgatható, fixen rögzített.

A beépített vaku hatótávolsága nagylátószögnél 50 centimétertől 8,8 méterig terjed. A fotózás során 6 vaku módozat közül lehet választani: automata mód, vörös szem-effektus csökkentő mód, derítés, vaku kikapcsolt állapotban, hosszú szinkron, vörös szem-csökkentő + hosszú szinkron.


Energiaellátás és adatátvitel
A készülék 4db AA méretű ceruza elemmel üzemeltethető, ez lehet akkumulátor vagy alkáli elem. A készülékhez csatlakoztatható az opcionálisan megvásárolható hálózati adapter is /AC-5VX/. A készülékről a memóriakártyán lévő adatállományt USB 2.0 porton keresztül lehet áttölteni a számítógépre. Lehetőség van az elkészült képeket és mozgóképeket televízión keresztül visszanézni AV kábel segítségével. Ehhez a kamerát kell összekötni a televízióval közvetlenül, a kamera dobozában található Audio/Video kábellal.

Újdonságok, érdekességek
A FinePix S8100fd rendelkezik kettős képstabilizátorral. A Kettős képstabilizátor fő eleme a képstabilizátor, amely korrigálja a fényképezőgép mozgása miatti képelmosódást. A kamerában használható xD és SD kártya is az adatok rögzítésére. SD kártyából használható a nagy kapacitású SD HC kártya is. A kamerán választható speciális programautomatikák: tájkép, sport, éjszakai, tűzijáték, naplemente, hó, vízpart, múzeum, party, virág, szöveg, portré, aukciós mód. A módok megjelenítésekor rövid magyarázó szöveg jelenik meg egy tipikus képpel. A kamera széles választékban kínál használójának sorozat-felvételi lehetőségeket. A jól megszokott Top 3 sorozatfelvételen kívül helyet kapott a hosszú sorozatfelvétel. A nagysebességű sorozatfelvételnél maximálisan 5M-es felbontáson 33 kép rögzíthető 7 kép/másodperces sebességgel. AZ ultra nagy sebességű sorozatfelvételnél 3M-es felbontáson 133 kép készül 13,5kép/másodperces sebességgel. Készíthető hosszú sorozatfelvétel is 0,5 kép/mp.-es sebességgel a memóriakártya hosszáig.

A fényképezőgép rendelkezik "face detection", azaz arcfelismerő rendszerrel. Ez a rendszer felismeri az emberi arcokat az exponálás előtt a felvételen és az exponáláskor erre optimalizálja az elkészítet felvételt. Egy felvételen maximálisan tíz emberi arcot tud a készülék felismerni. Ez a funkció tökéletesen alkalmas portrék készítésére. A kamera élő hisztogram kijelzésére alkalmas.

Forrás: Fujifilm.hu

 

Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
21212
Gyártó
FUJI
Garancia
2 éves
Optika
Effektív pixelszám
10,0 megapixel
Képstabilizátor
van
Valós pixelszám
10,4 megapixel
Szenzor típusa
CCD
Kereső
nincs
Szenzor mérete
1/2,3"
Sorozatfelvétel
van
Filmfelvétel
320 x 240, 30, 640 x 480, 30
Tömörítetlen formátum
nincs
Kijelző
Zoom
18x
zoom (35mm)
27 - 486 mm
Digitális zoom
5,7x
Manuális fókusz
van
Autofókusz
TTL AF
Macro
1 cm
Rekesztartomány
F/2,8 - F/8,0
Zársebesség-tartomány
1/2000 - 4 másodperc
Fénymérés
több zónás
Rekesz-elõválasztás
nincs
Zársebesség-előválasztás
nincs
Általános
LCD
2,7"
Fénykép szabályozás
Kategória
bridge
Expozíciókompenzáció
± 2EV 1/3EV lépésköz
Távkioldó
nincs
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 10 másodperc
Burkolat anyaga
műanyag
Akkumulátor mérete
nincs adat
Tartozékok
4 db AA alkáli elem, USB kábel, videó kábel, hordozószíj, CD-ROM
Súly
405g (akku és kártya nélkül)
Megjegyzés
18x-os optikai zoom, kett?s képstabilizátor, arcfelismer? funkció, magas ISO értékek, speciális programmódok
Vaku
ISO értékek
auto, 64, 100, 200, 400, 800, 1 600, 3 200, 6 400
Fehéregyensúly
auto, 6 előre beállított
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Külső vakupapucs
nincs
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, lassú szinkron
Memória
Szűrőméret
adaptertubus szükséges
Csatlakozás
Belső memória
58 MB
Videokimenet
van
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

4.6 /16 Értékelés
5 csillag
13
4 csillag
1
3 csillag
1
2 csillag
0
1 csillag
1

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!