49 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Nikon Coolpix P2 digitális fényképezőgép

5,26 megapixeles felbontás
3,5x optikai zoom
2,4"-os LCD kijelzõ

Nem kapható

49 900 Ft

Részletes leírás

Nikon COOLPIX P1/P2

Két új kompakt digitális fényképezõgép, amely a jobb képminõséget és pontosabb vezérlést forradalmi Wi-Fi funkciókkal ötvözi

Tokió – a Nikon Corporation örömmel jelenti be a COOLPIX P1 és COOLPIX P2 fényképezõgépeket. A két forradalmian új kompakt digitális fényképezõgép új alapokra helyezi a kompakt gépes digitális fényképezést. A sokoldalú Wi-Fi funkciót kitûnõ képalkotási teljesítmény és egy sor automatikus képjavító szolgáltatás egészíti ki.

A beépített Wi-Fi helyi hálózati támogatás (IEEE802.11b/g) jóvoltából a COOLPIX P1 és a COOLPIX P2 minden elõzõ kompakt digitális fényképezõgépnél sokoldalúbb. Az új képkészítési lehetõség nem igényli a kényelmetlen drótok és kábelek használatát. Az USB-kapcsolaton keresztül a fényképezõgépek könnyen számítógéphez vagy más eszközhöz csatlakoztathatók; a vezeték nélküli átvitel használatával pedig a memóriakártyán vagy a belsõ memóriában (32 MB a COOLPIX P1, 16 MB a COOLPIX P2 esetén) levõ képek igény szerint a kiválasztott számítógépre küldhetõk. Vezeték nélküli fényképezéskor a fényképezõgép minden képet azonnal a kiválasztott számítógépre visz át, ahol az a Nikon sokoldalú, mégis egyszerûen használható PictureProject szoftverével megtekinthetõ. A vezeték nélküli nyomtatás révén pedig kábelek nélkül lehet nyomtatni a PictBridge-kompatibilis nyomtatókkal. Ezek a funkciók egyszerûen használhatók: csak telepíteni kell õket egy Varázsló segédprogrammal, és az általuk nyújtott szolgáltatások jóvoltából máris kitágulnak a digitális fényképezés lehetõségei.

A COOLPIX P1 és COOLPIX P2 a képminõség terén is kiemelkedõ teljesítményt nyújt. A 8,0 és 5,1 tényleges megapixeles képalkotási teljesítmény révén a képekbõl készített nagyítások és kreatív kivágások is tetszetõsek, részletgazdagok lesznek. A COOLPIX P1 és COOLPIX P2 ezen felül 3,5x-es zoommal is rendelkezik, a nagyszerû 36-126 mm Zoom-Nikkor objektívnek köszönhetõen (35 mm-es formátumban), amely közeli portrék és nagyszabású tájképek készítésére egyaránt alkalmas.

A rendelkezésre álló 16 motívumprogram számos fényképezési helyzetben kiváló eredményt biztosít. Egyszerûen ki kell választani az adott körülményekhez legjobban illõ motívumprogramot, és a fényképezõgép automatikusan kiválasztja a kiváló eredményhez szükséges beállításokat A COOLPIX P1 és COOLPIX P2 11 motívumprogramhoz új Speciális motívumprogramot is kínál. A Speciális motívumprogramok 3 különféle hatás (Normál, 1. hatás, 2. hatás) segítségével lehetõvé teszik, hogy a fotós még inkább egyéni ízléséhez szabja a képet. A még alaposabb beállítási lehetõségrõl pedig a mindkét modellben elérhetõ Rekesz-elõválasztásos automata mód gondoskodik, amellyel a rekesz 1/3 Fé lépésekben, 10 lépésben manuálisan állítható.

A COOLPIX P1 és COOLPIX P2 a Nikon három egyedi funkciója jóvoltából képes arra is, hogy az elkészült képeket még a fényképezõgépben javítsa. A Visszajátszás módban elérhetõ D-Lighting funkció képes arra, hogy kijavítsa a túl erõs ellenfényben vagy elégtelen vakufénnyel készült képeket. Automatikusan másolatot készít róluk, és azon emeli az alulexponált részek megvilágítását és részletgazdagságát.

Portré (Arc AF) módban a fényképezõgép automatikusan felismeri az emberi arcot a képen, és beállítja a megfelelõ élességet és expozíciót, ha a portré alanya a szokásos távolságban, arccal a kamera felé helyezkedik el.

A COOLPIX P1 és COOLPIX P2 rendelkezik a praktikus beépített Vörösszemhatás-korrekció funkcióval is, amely kijavítja a vaku által idõnként okozott vörösszem-hatást, így gyenge fényben is jobb portrék készíthetõk. A fenti funkciók mellett a COOLPIX P1 és COOLPIX P2 Elmosódottságra figyelmeztetõ jelzés funkciója tájékoztatja a felhasználót, ha egy kép a fényképezõgép bemozdulása miatt feltehetõen gyengébb minõségû lett; így a felvétel még idõben újra elkészíthetõ.

A 30 kép/mp sebességû, kiváló minõségû videofelvétel készítésének lehetõségével a COOLPIX P1 és COOLPIX P2 az állóképeken túl is kiterjeszti a fotózás élvezetét. Összesen hét választható videó mód áll rendelkezésre. Ezek közül hat hangot is rögzít, a hetedik pedig idõzített felvételkészítésre ad lehetõséget, amely a hosszabb idõn át történõ események megörökítésére használható.

A formatervezés jóvoltából a COOLPIX P1 és COOLPIX P2 már elsõ pillantásra a kiváló minõség érzetét kelti. Mindkét modell kis méretû (a mélységük kb. 39 mm) és tömegû (kb. 170 g), így kényelmesen használhatók és könnyen hordozhatók. Markolatuk újonnan tervezett, és fényképezés közben kényelmes, stabil fogást biztosít. A nagy méretû, fényes, 6,35 cm-es LCD-monitor könnyebbé teszi a fényképezõgép mûködtetését, egyszerûbbé a képek komponálását, használatával a képek elkészítés után azonnal megtekinthetõk és megoszthatók.

A COOLPIX P1 és COOLPIX P2 sebessége figyelemre méltó: indításuk gyors, és 2,5 illetve 2,3 kép/mp sebességû sorozatfelvételre képesek. Ezen felül az elkészített képek közötti keresés is felgyorsult az új Dátumkeresõ funkció jóvoltából, amellyel a felhasználó leellenõrizheti, hogy adott napon milyen képeket készített, továbbá képeket jelölhet ki vezeték nélküli átvitelre és csoportos nyomtatási beállításokat is megadhat.

A fényképezõgépek nagyszerû teljesítményét az ingyen mellékelt PictureProject szoftver egészíti ki. Az új verzióval tetszés szerint választható vezetékes és vezeték nélküli képátvitel. A program lehetõséget ad a képek rendszerezésére, szerkesztésére és megosztására, diavetítés összeállítására, zenével és különleges effektusokkal gazdagított videobemutatók elkészítésére, illetve további funkciókat is kínál. A PictureProject a felhasználó keze alá dolgozva hatékonyabbá és élvezetesebbé teszi a fényképezést és képfeldolgozást.

A termék értékesítésének ütemezése: a fényképezõgépek 2005 szeptemberében kerülnek forgalomba.

Megjegyzés: a mûszaki adatok, a formatervezés, a terméknév, a szabványos tartozékok és a piaci bevezetés ütemezése országonként vagy régiónként különbözhetnek.

A Nikon COOLPIX P1/P2 fõbb funkciói

Vezeték nélküli helyi hálózat (IEEE802.11b/g) támogatása

A vezeték nélküli helyi hálózatokat (IEEE802.11b/g) támogató beépített funkció révén a COOLPIX P1 és COOLPIX P2 a fotózás korábban nem elérhetõ szabadságát kínálja, és új lehetõségeket teremt a kompakt gépes digitális fényképezés terén. A vezeték nélküli átvitel támogatása révén a COOLPIX P1 és COOLPIX P2 készülékben levõ memóriakártyáról a képek átvihetõk a felhasználó által kezelt számítógépre. A vezeték nélküli fényképezés során a készített képeket a fényképezõgép azonnal számítógépre viszi. A COOLPIX P1 és COOLPIX P2 vezeték nélküli nyomtatást is lehetõvé tesz (ehhez külön beszerezhetõ vezeték nélküli nyomtatóadapterre van szükség), amely ötvözi a vezeték nélküli átvitel és a PictBridge-nyomtatás elõnyeit, továbbá egyszerûen, a kábelek okozta kényelmetlenség nélkül állítja elõ a nyomatokat.

Speciális motívumprogramok

A hagyományos motívumprogramok során túl a COOLPIX P1 és COOLPIX P2 Speciális motívumprogramokat is kínál, amelyek segítségével a felhasználók még pontosabban meghatározhatják a felvétel végeredményét. A Speciális motívumprogramok 3 különféle hatás (Normál, 1. hatás, 2. hatás) segítségével lehetõvé teszik, hogy a fotós még inkább egyéni ízléséhez szabja a képet.

Rekesz-elõválasztásos automata mód

A COOLPIX P1 és COOLPIX P2 Rekesz-elõválasztásos automata módja segítségével a rekesz 1/3 Fé lépésekben, 10 lépésben manuálisan állítható. Így a felhasználó határozhatja meg a felvétel mélységélességét, míg a fényképezõgép automatikusan beállítja az optimális expozíciót.

Funkciók, amelyek még a fényképezõgépben javítják az elkészült képeket

A COOLPIX P1 és COOLPIX P2 több funkciója segítségével a képek még a fényképezõgépben javíthatók. A Nikon egyedi D-Lighting funkciója, amely Visszajátszás módban használható, kijavítja a túl erõs ellenfényben vagy elégtelen vakufénnyel készült képeket. Csak válassza ki a javítani kívánt felvételt: a D-Lighting automatikusan másolatot készít róla, és azon szükség szerint javítja az alulexponált részek megvilágítását és részletgazdagságát. A Portré (Arc AF) mód különleges tulajdonsága, hogy automatikusan felismeri az emberi arcot a képen, és beállítja a megfelelõ élességet és expozíciót, ha a portré alanya a szokásos távolságban, arccal a kamera felé helyezkedik el. A beépített Vörösszemhatás-korrekció funkció pedig kijavítja a vaku által idõnként okozott vörösszem-hatást, így gyenge fényben is jobb portrék készíthetõk.

Kiváló képminõség

Az átlagon felüli szolgáltatások széles skáláján túl a COOLPIX P1 és COOLPIX P2 képminõsége is kiemelkedõ. A 8,0 és 5,1 tényleges megapixeles képalkotási teljesítményû, 1/1,8 hüvelykes CCD-vel készített képek kitûnõ felbontásuk révén még jelentõs nagyítás után is szépek maradnak. Ezen felül mindkét modell 3,5x-es optikai zoomos Zoom-Nikkor objektívvel rendelkezik, amelynek 36-126 mm-es tartománya (35 mm-es formátumban) nagy alkotói szabadságot kínál.

PictureProject

A Nikon PictureProject a COOLPIX P1 és COOLPIX P2 ingyenes, mellékelt tartozéka. Az új verzió a megnövelt sebességen felül támogatja a két modell Wi-Fi funkcióit is, továbbá praktikus telepítõ segédprogramot és értelemszerû beállítási lehetõségeket kínál. Szabályozhatóvá teszi a vezeték nélküli képátvitelt, valamint gazdagítja és gyorsítja a rendelkezésre álló funkciókat. A PictureProject a kezdõ és rutinos digitális fotós számára egyaránt élvezetes módon növeli a képkezelés hatékonyságát és eredményességét. A szoftver segítségével kényelmesen átviheti, rendszerezheti, szerkesztheti, összeállíthatja és megoszthatja képeit.

A Nikon COOLPIX P1/P2 egyéb tulajdonságai

 • Nagyszerû hordozhatóság: 91 mm x 60 mm x 39mm (Sz x Ma x Mé)
 • Könnyû súly, kb. 170g (akkumulátor és memóriakártya nélkül)
 • BSS (Legjobb kép kiválasztása) funkció: kiválasztja és elmenti a legjobb képet egy tíz felvételes sorozatból.
 • Választható grafikus felhasználói felület, amelyen a funkciók név vagy ikon alapján is kiválaszthatók
 • Praktikus HELP (Súgó) gomb, amely magyarázatot fûz a fõbb menüfunkciókhoz
 • 12 válaszható nyelven elérhetõ menü (német / angol / spanyol / francia / olasz / holland / svéd / japán / egyszerûsített kínai / hagyományos kínai / koreai / orosz)
 • A 16 motívumprogram mellett a Nikon speciális motívumprogramok hozzáadásával magasabb szintre emelte a beállítások szabályozását (ezek 11 motívumprogramhoz elérhetõk)
 • Az újratölthetõ EN-EL8 lítium-ion akkumulátor használatával megközelítõleg 180 felvételt készíthet egyetlen feltöltéssel * .
 • Makró módban akár 4 cm-rõl is fényképezhet
 • Az elektronikus rázkódáscsökkentés (e-VR) funkció videofelvétel közben automatikusan kompenzálja a fényképezõgép rázkódását
 • A Zajcsökkentés tisztább képet eredményez az ¥ másodpercnél hosszabb záridõvel készült felvételeknél (Programozott automatikus és Rekesz-elõválasztásos automata módban)
 • Az Idõzóna funkció segítségével a világ bármely pontján könnyedén beállíthatja a helyi idõt
 • Valamennyi kezelõgomb a fényképezõgép hátoldalán helyezkedik el, és könnyen, értelemszerûen használható
 • A 4x-es digitális zoom további kreatív szabadságot nyújt
 • Egyszeri AF és Folyamatos AF választási lehetõség Videó módban
 • Fehéregyensúly-beállítási lehetõségek: automatikus TTL vezérléssel, 5 üzemmódos manuális (napfény, izzólámpa, fénycsõ, felhõs, árnyék és vaku), valamint felhasználói beállítás
 • Visszajátszás opciók: egy kép, 4- és 9-szegmensû kiskép, diavetítés

* Körülbelül 180 kép a COOLPIX P1-gyel, 190 kép a COOLPIX P2-vel; az adatok a CIPA szabványon alapulnak, a képmód Normal beállításban, a képméret 8M a COOLIX P1 esetén, 5M a COOLPIX P2 esetén

A Nikon COOLPIX P1/P2 digitális fényképezõgép mûszaki adatai

Típus: Kompakt digitális fényképezõgép

Tényleges pixelszám: 8,0 millió (P1)/ 5,1 millió (P2)

CCD: P1: 1/1,8 hüvelykes, (teljes pixelszám: 8,31 millió) / P2 : 1/1,8 hüvelykes, (teljes pixelszám: 5,26 millió)

Képmódok: P1 : 8M (3264), 5M (2592), 3M (2048), 2M (1600), 1M (1280), PC (1024), TV (640), 3:2 (3264) / P2 : 5M (2592), 3M (2048), 2M (1600), 1M (1280), PC (1024), TV (640), 3:2 (2592)

Objektív: 3,5x Zoom-Nikkor; 7,5-26,3 mm (35 mm-es [135] formátumban: 36-126 mm); f/2,7-5,2; 7 elem 6 csoportban; Digitális zoom: max. 4x-es

Élességtartomány: 50cm-tõl a végtelenig (∞), makró módban 4 cm-tõl a végtelenig (∞)

LCD-monitor: 6,35 cm-es, 110 000 képpontos TFT LCD-monitor fényerõsség-beállítással

Adattároló: Belsõ memória (P1: kb. 32 MB, P2: kb. 16 MB), SD-memóriakártya

Fényképezési módok: Automatikus, Programozott automatikus, Rekesz-elõválasztásos automata, Motívumprogramok (Panorámakép, Tengerpart/hó, Múzeum, Másolat, Sport), Speciális motívumprogramok (Portré [Arc AF], Portré, Összejövetel/beltéri, Éjszakai portré, Tájkép, Éjszakai tájkép, Naplemente, Alkonyat/hajnal, Tûzijáték, Ellenfény, Közelkép), Hangfelvétel, BSS (Legjobb kép kiválasztása), Elmosódottságra figyelmeztetõ jelzés, Dátumozás, Önkioldó (3 és 10 mp)

Videó: hangrögzítéssel: TV-méretû videofelvétel (640*) 30 kép/mp sebességgel, TV-méretû videofelvétel (640) 15 kép/mp sebességgel, kisméretû videó (320) 15 kép/mp sebességgel, még kisebb méretû videó (160) 15 kép/mp sebességgel, szépia videofelvétel (320) 5 kép/mp sebességgel, fekete-fehér videó 15 kép/mp sebességgel; hang nélkül: idõzített videofelvétel 30 kép/mp sebességgel, elektronikus rázkódáscsökkentés használható

Rögzítési módok: P1 : 1) Egy kép, 2) Sorozatfelvétel H (kb. 2,3 kép/mp), 3) Sorozatfelvétel L (kb. 2,0 kép/mp), 4) Ultra HS (max. 100 kép legfeljebb 30 kép/mp sebességgel), 5) 16 képes sorozat (16 kép egymás után 1/16 méretben), 6) 5 képes puffer (kb. 1 kép/mp), 7) Idõzített felvételkészítés / P2: 1) Egy kép, 2) Sorozatfelvétel (kb. 2,5 kép/mp), 3) Ultra HS (max. 40 kép legfeljebb 30 kép/mp sebességgel), 4) 16 képes sorozat (16 kép egymás után 1/16 méretben), 5) 5 képes puffer (kb. 1 kép/mp), 6) Idõzített felvételkészítés

Képek száma:

(belsõ memóriával) P1: Fine: kb. 7, Normal: kb. 14, Basic: kb. 27 / P2: Fine: kb. 5, Normal: kb. 10, Basic: kb. 20

Beépített vaku: Hatótávolság: 0,5-3,5 m (nagy látószög), 0,5-2 m (tele); Vakumódok: automatikus, automatikus vörösszemhatás-csökkentéssel (beépített vörösszemhatás-korrekció), vaku letiltva, állandó vakuzás, hosszú záridõs szinkron és szinkron a hátsó redõnyre

Csatlakozó: Wi-Fi, USB 2.0, audio-/videokimenet

Vezeték nélküli technológia: IEEE802.11b/g, vezeték nélküli hatótávolság max. 30 m (a körülményektõl függõen)

Nyelvek: német/angol/spanyol/francia/olasz/holland/svéd/japán/egyszerûsített kínai/hagyományos kínai/koreai/orosz választható a menüben

Tápellátás: 1 db újratölthetõ EN-EL8 lítium-ion akkumulátor (mellékelve), EH-62C hálózati tápegység (külön megvásárolható)

Akkumulátor kapacitása (megközelítõleg): P1: kb. 180 felvétel az EN-EL8 újratölthetõ lítium-ion akkumulátorral / P1: kb. 190 felvétel az EN-EL8 újratölthetõ lítium-ion akkumulátorral (a CIPA szabvány alapján * )

Méretek (Sz x Ma x Mé): Kb. 91 x 60 x 39mm

Tömeg: Kb. 170 gramm (akkumulátor és SD-memóriakártya nélkül)

Mellékelt tartozékok: ** Újratölthetõ EN-EL8 lítium-ion akkumulátor, MH-62 akkumulátortöltõ, USB-kábel, audio-/videokábel, szíj, PictureProject CD-ROM

Külön megvásárolható tartozékok: EH-62C hálózati tápegység, PD-10 vezeték nélküli nyomtatóadapter

* A fényképezõgépek akkumulátorkapacitására alkalmazott iparági szabvány. 25°C-on mérve, a zoomot minden felvételnél változtatva, a beépített vakut minden második felvételnél használva, a képmód Normal beállításban (COOLPIX P1: 8M, COOLPIX P2: 5M)

** A mellékelt tartozékok országonként vagy régiónként különbözhetnek.

A PictureProject rendszerkövetelményei

Operációs rendszer Macintosh: Mac® OS X 10.1.5 vagy újabb verzió (a 10.2.8 vagy újabb verzió szükséges a CD-írás funkcióhoz) / Windows: Windows® XP Home Edition / Professional, Windows® 2000 Professional, Windows® Me vagy Windows® 98SE operációs rendszerekkel elõtelepített modell

RAM Macintosh: 64 MB vagy több ajánlott / Windows: 64 MB vagy több ajánlott (a “muvee” opció használatához 128 MB szükséges)

Merevlemez A telepítéshez 60 MB szükséges

Kijelzõ 800 x 600 képpont vagy nagyobb, 16 bites színmélységgel (full color ajánlott)

Egyebek A telepítéshez CD-ROM meghajtó szükséges

Csak beépített USB-portokat támogat

Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
5879
Gyártó
NIKON
Garancia
1 éves
Optika
Effektív pixelszám
5,1 megapixel
Képstabilizátor
nincs
Valós pixelszám
5,2 megapixel
Szenzor típusa
CCD
Kereső
nincs
Sorozatfelvétel
van (2,5 kép/mp)
Filmfelvétel
320 x 240, 640 x 480
Kijelző
Zoom
3,5x
zoom (35mm)
36 - 126 mm
Digitális zoom
4x
Manuális fókusz
nincs
Autofókusz
TTL AF
Macro
4 cm
Rekesztartomány
f2,7 / nincs adat - f5,2 / nincs adat (nagylátószög/tele)
Zársebesség-tartomány
nincs adat
Rekesz-elõválasztás
nincs
Zársebesség-előválasztás
nincs
Általános
LCD
2,4"
Fénykép szabályozás
Kategória
kompakt
Expozíciókompenzáció
± 2EV 1/3EV lépésköz
Távkioldó
nincs
Állványmenet
van
Burkolat anyaga
műanyag
Akkumulátor mérete
nincs adat
Tartozékok
akkumulátor, akkumulátortöltő, USB kábel, AV kábel, hordozószíj, CD-ROM
Súly
170g
Egyedi akkumulátor típusa
Li-ion (EN-EL8)
Vaku
Fehéregyensúly
auto, 5 előre beállított
Fehéregyensúly finomhangolás
nincs
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Külső vakupapucs
nincs
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, hosszú szinkron
Memória
Szűrőméret
nem helyezhető rá szűrő
Csatlakozás
Belső memória
32 MB
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /3 Értékelés
5 csillag
3
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2006 nov. 10)

Nikon Coolpix P2 digitális fényképezőgép
Nikon Coolpix P2 digitális fényképezőgép

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Igen vesz fel hangot, gyönyürû képpel! Nagyon szuper kis gép, csak ajánlani tudom.

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2006 nov. 9)

Nikon Coolpix P2 digitális fényképezőgép
Nikon Coolpix P2 digitális fényképezőgép

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Sziasztok.. Nem írja a specifikáció! Vesz fel hangot? Választ lécci minél hamarabb, mert meg kellene vennem ebben a hónapban

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

(2006 máj. 17)

Nikon Coolpix P2 digitális fényképezőgép
Nikon Coolpix P2 digitális fényképezőgép

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

A gép kiváló képeket készít, de ha rendeltek hozzá Samsonite tokot is vigyázzatok vele, mert az okosok olyan helyre tették bele a cimkét, hogy az karcolja az LCD kijelzõt... Szóval pont nem véi a gépet, hanem még sérülést okoz... Gratulálok hozzá... Ki is téptem a cimkét, de sajnos már késõn... De mondjuk azért nem vészes, csak idegesítõ...

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!