132 291 Ft

Fontos információ!

Az Extreme Digital számára fontos  a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozódj weboldalunkon aktuális intézkedéseinkről! Naponta frissítjük!

Panasonic Lumix DMC-LX15 fényképezőgép, fekete-[bontott]

Raktáron

Raktáron
Még 1 db van raktáron

Bontott termék
3 x / 6 x optikai / intelligens zoom
20,1 megapixel

Részletes leírás »
132 291 Ft

Mikor és hol vehetem át?

 • Szaküzleteinkben ingyenesen Azonnal Részletek
 • Átvételi pontokon 890 Ft 2 - 3 munkanapon belül Részletek
 • Házhozszállítással 890 Ft 2 - 5 munkanapon belül Részletek
 • Expressz kiszállítással Akár 4 órán belül Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Bontott

Felbontott, új termék eredeti csomagolásában, nem került még értékesítésre. Részletekért KATTINTS IDE!

Panasonic Lumix DMC-LX15 fényképezőgép -[bontott] adatai:

Panasonic DMC-LX15 bemutató:
ki mondta, hogy halott a kompakt?

Külsőségek

A Panasonic LX fényképezőgépek sorozata mindig is azokat az „igényes” felhasználókat célozta meg, akik zsebgépet kerestek, de csak a méret kapcsán voltak hajlandóak kompromisszumokra. Jelen esetben a megszokott 1/1,6”-1/1,7”-os helyére egy nagyobb, kereken 1”-os CMOS lapkát tettek, és az objektív kezdő F-értékeit is tekintélyes F1.4-F2.8 közé helyezték.

A fixen beépített Leica DC Vario-Summilux 8.8-26.4 mm F1.4-2.8 paraméterekkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a lencserendszer olyan látószögeket kínál, amit a 35 mm-es (azaz „full frame”) gépeknél egy 24-72 milliméteres objektív nyújtana. A kezdő F-értékek impozánsak, de mélységélesség tekintetében (DoF) – ha szintén a 35 mm-es készülékekhez hasonlítjuk a Panasonic Lumix DMC-LX15-öt -, már csak közepes, F3.8-7.6 kezdő F-értékek jönnek ki, tehát senki se várja ugyanazt a papírvékony DoF-ot, amit egy 36 x 24 mm-es lapkával szerelt dSLR vázzal és egy – mondjuk – F2.8-4 es zoomobjektívvel lehetne elérni. Szerencsére esetünkben ez nem is egy roppant fontos tényező, mert aki ilyen kompaktot vesz, az tisztában van annak képességeivel, korlátaival.

A Panasonic DMC-LX15-nek nincs is szégyellnivalója, hiszen kategóriájában a „legvilágosabb” optikát nyújtja; a konkurens gépek objektívjei is csak F1.8-ról indulnak. Csupán egyetlen paraméterező tárcsát kapunk, viszont az optika tubusa köré egy (ál)mechanikus vezérlőgyűrűt helyezett a gyártó, amivel a blendét tudjuk igény szerinti értékre állítani (F1.4-11 közé).

 

Panasonic Lumix DMC-LX15

 

Képminőség

Kicsi gép 1”-os szenzorral – vajon milyen képminőség fogad majd? Nem ez az első ekkora képérzékelővel szerelt fényképezőgép, ami nálam megfordul, ezért úgy nagyjából sejtettem, mire számíthatok zajosodás, illetve dinamika terén, ám a technológiák folyamatosan fejlődnek, és a Panasonic sem elégszik meg a „tegnapi” csúcsteljesítménnyel a csúcskategóriás kompaktjában. 

Úgy vettem észre, hogy a fényképezőgép saját JPEG motorját használva kb. ISO 1600-ig szinte makulátlan képminőséggel állunk szemben, de ISO 3200-on már a részletek kezdenek összefolyni. Meglepő, hogy ISO 1600 és ISO 3200 között mekkora nagy és hirtelen bekövetkező minőséggyengülés tapasztalható. Ha RAW-ban fotózunk, kb. fél FÉ értéket nyerünk, de továbbra is az ISO 1600-at mondanám a „tökéletes képminőség” felső határának. Ha nagyon muszáj, és mondjuk homogénebb témát szeretnénk lefényképezni, akkor ISO 6400-ig is elmehetünk, ha nyersfájlokat készítünk. A gép szépen tartja a színeket, a fehéregyensúly sem mászik el, ahogyan emeljük az érzékenységet.

 

Panasonic Lumix DMC-LX15

 

Működés, érdekességek

A Panasonic DMC-LX15 gyakorlatilag ugyanazokkal a szolgáltatásokkal és funkciókkal van felszerelve, mint nagyobb, cserélhető objektíves (kor)társai. Csakúgy, mint a G80, vagy a GX80, az LX15 is rendelkezik „utólagos fókusszal”, „4K Fotó móddal”, digitális szűrőkkel (pl. retró, szépia, monokróm, keresztbehívás stb.), HDR móddal (csak JPEG használatakor érhető el), többszörös expozícióval, time-lapse-szel („késleltetett exponálás”), léptetett animációval és hasonló jóságokkal. Van beépített képstabilizátor, ami videózáskor is használható.

 

A DMC-LX15 sorozatfelvételi sebessége AF-S módban 10 kép/mp, követőfókusszal pedig 6 kép/mp a maximum. A fényképezőgép 49 mezős, kontrasztérzékeléses, DfD („Depth from Defocus”) autofókusz rendszert kapott, ami ugyanarra a technológiára épít, ami anno a GH4-ben debütált. Itt az AF rendszer az optika adataira építve, az objektív által elmosott (az élességi ponton kívül eső) részletek alapján el tudja dönteni, hogy elé vagy mögé kell-e fókuszálni, így a kontrasztérzékeléses AF-re jellemző elé-mögé fókuszálgatás elmarad, és gyakorlatilag a fázisérzékeléses élességállításra jellemző „azonnal odatekerem az élességet” helyzet valósul meg. Az LX15 igen jó érzékkel követi a térben mozgó témát, ráadásul elég gyorsan működik.

Videofelvétel, értékelés

Akinek már volt a kezében Panasonic fényképezőgép, az tisztában van vele, hogy mozgóképfelvételek készítésére ennyi pénzért gyakorlatilag nincs jobb megoldás, mint amit ez a japán gyártó nyújt. Az LX15 sem gyengélkedik e téren, noha azért ne számítsunk a GH sorozattal azonos teljesítményre. A gépen nincs se mikrofon be-, se fejhallgató kimenet, de ez nem is várható el egy ekkorka fényképezőgéptől. Mint az állóképeknél, úgy itt is választhatunk kedvünkre a fotóstílusok, illetve a digitális szűrők közül. Természetesen a remek képstabilizátor is bekapcsolható videóink alá.

Értékelés

A Panasonic DMC-LX15 hozza a legendás LX sorozattól megszokott minőséget, funkcionalitást. Noha ergonómiailag nem tökéletes, azt hiszem, ebben a kategóriában nem is lehet olyat elvárni/találni. A készülék erős oldala a gyors, pontos AF rendszer, a jó képminőség, az alacsony zajszint (ISO 1600-ig mindenképp), a nagyobb testvérektől származó funkciók és szolgáltatások, a praktikus érintőkijelző, a hasznos videós funkciók, a fényerős optika, vagy a hatékony képstabilizátor.

Műszaki adatok

Méretek (SZél. x Mag. X Mély.)

 • 105,5 × 60 × 42 mm (4,15×2,36×1,65 hüvelyk)
 • Súly: Mintegy 310 g akkumulátorral és SD memóriakártyával/Mintegy 280 g akkumulátor és SD memóriakártya nélkül

Effektív képpontszám

 • 20,1 megapixel

Érzékelő méret / teljes képpont szám / szűrő

 • 1-es típusú nagy érzékenységű MOS-érzékelő / Teljes képpontszám 20,9 megapixel / Elsődleges színszűrő

Rekesz

 • F1,4–2,8 / 9 rekeszlamella (F1,4–11,0 (W), F2,8–11,0 (T))

Optikai zoom

 • 3 x

Gyújtótávolság

 • f = 8,8–26,4 mm/(26–78 mm 35 mm-es rendszerben 4:3 képarány mellett)/(24–72 mm 35 mm-es rendszerben 3:2 képarány mellett)/(25–75 mm 35 mm-es rendszerben 16:9 képarány mellett)/(31–93 mm 35 mm-es rendszerben 1:1 képarány mellett)/(36–108 mm 35 mm-es rendszerben 4:3 képarány mellett, 4K PHOTO módban)/(36–108 mm 35 mm-es rendszerben 3:2 képarány mellett, 4K PHOTO módban)/(36–108 mm 35 mm-es rendszerben 16:9 képarány mellett, 4K PHOTO módban)/(38–114 mm 35 mm-es rendszerben 1:1 képarány mellett, 4K PHOTO módban)/(25–75 mm 35 mm-es rendszerben 16:9 képarányú videofelvétel esetén / O.I.S. kikapcsolva / Felvételkiegyenesítés kikapcsolva)/(27–81 mm 35 mm-es rendszerben 16:9 képarányú videofelvétel esetén / O.I.S. bekapcsolva / Felvételkiegyenesítés kikapcsolva)/(30–90 mm 35 mm-es rendszerben 16:9 képarányú videofelvétel esetén / O.I.S. bekapcsolva / Felvételkiegyenesítés bekapcsolva)/(36–108 mm 35 mm-es rendszerben 4K VIDEO rögzítés mellett)

Extra optikai zoom

 • (EZ) 4,2× (3:2 / 10M (M)), 6× (3:2 / 5M (S))

Intelligens zoom

 • 6 x

Objektív

 • LEICA DC VARIO-SUMMILUX/11 elem 9 csoportban/(4 aszférikus lencse (két oldalán aszférikus felületű) / 2 aszférikus ED lencse (két oldalán aszférikus felületű) / 1 UHR lencse)

optikai képstabilizátor

 • 5 tengelyes HYBRID O.I.S. +*/* Az 5 tengelyes kompenzálás a 4K videorögzítés kivételével videofelvétel közben is működik.

Digitális Zoom

 • Max. 4x (a digitális zoomot az intelligens zoommal párhuzamosan használva a zoomarány csak max. 2x-ig növelhető.)

Fókuszterület

 • Normál: Nagylátószög 30 cm - végtelen / tele 30 cm - végtelen/AF makró / MF / Intelligens automatikus / Mozgókép: Széles látószögű 3 cm – végtelen / telefotó 30 cm – végtelen

Fókusz-egymásrahelyezés

 • Van

AF segédfény

 • Igen (be / ki)

Fókusz

 • AF / AF makró / Makró zoom * mindegyik esetén elérhető az AFS (egyszeri) / AFF (rugalmas) / AFC (folyamatos) / MF/gyors AF, folyamatos AF (mozgókép-rögzítés közben), Érintéses AF/AE funkció, érintőtáblás MF, MF segéd, Érintéses MF segéd, AF+MF, Fókuszkiemelés, Egyképes AF (állítsa az Fn gombot az egyéni menüben AF-BE értékre), AF gyenge megvilágításhoz, Csillagfényes AF

Utólagos fókusz

 • Van

AF-mérés

 • Arc-/szemérzékelés / Követés / 49 terület / Egyéni multi / 1 terület / Precíziós/(Teljes területen érintéses elérhető)

Záridő [állókép]

 • kb. 60 – 1/4000 s (mechanikus zár)/kb. 1 – 1/16 000 s (elektronikus zár)/Idő (kb. 120 s)

Záridő [mozgókép]

 • kb. 1/25 – 1/16 000 s/kb. 1/2 – 1/16 000 s (Kreatív videó M mód / MF mód)

Fájlformátum

 • Normál kép JPEG (DCF/Exif2.3) / RAW, DPOF/Mozgókép: AVCHD Progressive, AVCHD, MP4

Rögzítési módok

Módválasztó tárcsa

 • Intelligens automata, P, A, S, M, Kreatív videó, C (Custom – egyéni), Panorámafelvétel, Jelenetsegéd, Kreatív vezérlő

Kreatív Vezérlés mód

 • Kifejező, Retró, Régi napok, Feltűnő, Diszkrét, Szépia, Monokróm, Dinamikus monokróm, Durva monokróm, Selymes monokróm, Hatásos művészi, Dinamikus, Keresztfeldolgozás, Játék effekt, Toy Pop, Fehérítőkihagyás, Miniatűr hatás, Finom fókusz, Fantasy, Csillagszűrő, Egypontos szín, Napsütés (22 szűrő)

Állóképjelenet-segéd

 • Éles portré, Selymes bőr, Háttérfényben elmosódott, Ellenfényben éles, Nyugtató tónus, Kisgyerek arca, Különleges táj, Élénk kék ég, Romantikus naplemente, Élénk naplemente, Tükröződő víz, Tiszta éjjeli táj, Hideg égbolt, Melegen fénylő éjjeli táj, Művészi éjszakai táj, Csillámló illuminációk, Éjszakai kép kézzel, Éles éjszakai portré, Virág, Étel, Desszert, Állat mozgás közben, Éles sportfotó, Monokróm

Folyamatos felvételi üzemmód (kb.)

 • [AFS] SH: 50 kép/s*, H: 10 kép/s, M: 7 kép/s (Live View funkcióval), L: 2 kép/s (Live View nélkül) [AFC] H: 6 kép/s, M: 6 kép/s (Live View funkcióval), L: 2 kép/s (Live View nélkül) * Csak elektronikus zár használható.

4K fényképezési mód (*2)

 • 4K sorozat: 30 kép/s, max. 15 perc/4K sorozat (S/S): 30 kép/s, max. 15 perc/4K elősorozat: 30 kép/s, kb. 2 másodperc/(a memóriakártya méretétől és az akkumulátor töltöttségétől függően)/Exif-adatok: Igen/Jelölő funkció: Igen (4K sorozat (S/S) módban)

Mozgókép felvétel (*2)

4K videó

 • 3840 × 2160 képpont, 30p (4K: 100 Mbit/s / MP4) (érzékelőkimenet: 30 kép/s) (AAC)/3840 x 2160 képpont, 25p (4K: 100 Mbit/s / MP4) (érzékelő kimenete 25 kép/s) (AAC)/3840 x 2160 képpont, 24p (4K: 100 Mbit/s / MP4) (érzékelő kimenete 24 kép/s) (AAC)

HD videó

 • 1920 x 1080 képpont, 50p (FHD: 28 Mbit/s / AVCHD) (érzékelő kimenete 50 kép/s) (Dolby)/1920 x 1080 képpont, 24p (FHD: 24 Mbit/s / AVCHD) (érzékelő kimenete 24 kép/s) (Dolby)/1920 × 1080 képpont, 50i (FHD: 24 Mbit/s / AVCHD) (érzékelő kimenete 25 kép/s) (Dolby)/1920 x 1080 képpont, 50i (FHD: 17 Mbit/s / AVCHD) (érzékelő kimenete 50 kép/s) (Dolby)/1920×1080 képpont, 60p (FHD: 28 Mbit/s / MP4) (érzékelő kimenete 60 kép/s) (AAC)/1920 x 1080 képpont, 50p (FHD: 28 Mbit/s / MP4) (érzékelő kimenete 50 kép/s) (AAC)/1920×1080 képpont, 30p (FHD: 20 Mbit/s / MP4) (érzékelő kimenete 30 kép/s) (AAC)/1920 x 1080 képpont, 25p (FHD: 20 Mbit/s / MP4) (érzékelő kimenete 25 kép/s) (AAC)/1280×720 képpont, 30p (HD: 10 Mbit/s / MP4) (érzékelő kimenete 30 kép/s) (AAC)/1280 x 720 képpont, 25p (HD: 10 Mbit/s / MP4) (érzékelő kimenete 25 kép/s) (AAC)

Nagysebességű videó

 • 1920 x 1080 képpont, 25p (FHD: MP4) (érzékelő kimenete 100 kép/s)

Folyamatos felvételi idő (mozgókép) (*2)

AVCHD

 • FHD/50p: mintegy 70 perc/FHD/50i: mintegy 70 perc

MP4

 • 4K/30p, 4K/25p: mintegy 60 perc/FHD/60p, FHD/50p: mintegy 70 perc

Tényleges felvételi idő (mozgókép) (*2)

AVCHD

 • FHD/50p: mintegy 35 perc/FHD/50i: mintegy 35 perc

MP4

 • 4K/30p, 4K/25p: mintegy 30 perc/FHD/60p, FHD/50p: mintegy 35 perc

Exponálási paraméterek

Expozíció

 • Program AE, Rekesz prioritás AE, Zár prioritás AE, Manuális

Expozíció kompenzálás

 • 1/3 EV lépésben, +/-5 EV (+/-3 EV mozgókép esetén)

Fénymérés

 • Intelligens többmezős / Központi súlyozású / Szpot

ISO-érzékenység

 • Állókép: Automatikus / i.ISO / 80* / 100* / 125 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200/ 6400 / 12 800 / 25 600*/Mozgókép: Automatikus / 125 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400/(1/3 EV-s lépésekben állíható)/* Kiterjesztett ISO

Képminőség Állóképfelvétel

 • [4:3] 4864x3648 (17,5M) (L) / 3456x2592 (9M) (M) / 2432x1824 (4,5M) (S)/[3:2] 5472x3648 (20M) (L) / 3888x2592 (10M) (M) / 2736x1824 (5M) (S)/[16:9] 5472 x 3080 (17M) (L) / 3840 x 2160 (8M) (M) / 1920 x 1080 (2M) (S)/[1:1] 3648x3648 (13,5M) (L) / 2592x2592 (6,5M) (M) / 1824x1824 (3,5M) (S)

Képminőség

 • RAW / RAW+Finombeállítás / RAW+Standard / Finombeállítás / Standard

Fehéregyensúly

 • Automatikus / Nappali / Felhős / Árnyékos / Lámpa / Vaku / Fehérbeállítás 1 / Fehérbeállítás 2 / Fehérbeállítás 3 / Fehérbeállítás 4 / Színhőmérséklet/(2 tengelyes állíthatóság)

Fotóstílus

 • Standard, Élénk, Természetes, Monokróm, Táj, Portré, Saját beállítás

Képmódosítás

 • Kontraszt, Élesség, Zajcsökkentés, Telítettség, Színtónus, Szűrőeffekt. Kivéve Monokróm módban. Csak Monokróm módban.

Sorozat

 • AE-sorozat 3, 5, 7 kép 1/3, 2/3 vagy 1 EV lépésben, max. ±3 EV
 • Blendesorozat: 3, 5 vagy összes pozíció 1 EV lépésben
 • Fókuszsorozat: 1–999 kép, 5 szintre állítható fókuszlépés
 • Fehéregyensúly-sorozat: 3 expozíció a kék/sárga tengely vagy a magenta/zöld tengely mentén

Egyéb

 • Digitális vörösszem hatás csökkentés (vörösszem hatá eltávolítás): Igen (be / ki)
 • GPS -
 • Wifi: IEEE 802.11b/g/n/2412 MHz – 2462 MHz (1–11 csat.)/WPA/WPA2/Infrastruktúra mód / WPS
 • NFC -
 • Közelíthető mozgókép: Van
 • Önkioldó: 2 s / 10 s / 10 s (3 kép)
 • Önfényképező mód: Van

Kijelző

 • Lejátszási üzemmód: Mind, Diavetítés, Szűrt lejátszás (Csak képek, Csak videók, 4K FÉNYKÉPEK, Utólagos fókusz, Kategóriaválasztás, Kedvencek), Naptár
 • Indexkép / nagyított lejátszás: 12 v. 30 indexképes megjelenítés / Van
 • Kedvencek beállítása / képforgatás: Van / Van
 • Hisztogram / világos részek megjelenítése: Van / Van
 • DPOF nyomtatás beállítás / védelem beállítás: Van / Van

Szerkesztés

 • Retusálás: Törlő retusálás
 • Címszerkesztés / Szövegbélyegző: Van / Van
 • RAW feldolgozás: Van
 • Átméretezés / körülvágás: Van / Van
 • Videó megosztás: Van
 • PictBridge támogatás: Egyedi / több / minden / DPOF / Kedvencek

Beállítás

 • OSD nyelvek japán, angol, német, francia, olasz, spanyol, lengyel, cseh, magyar, román, holland, török, portugál, finn, dán, svéd, görög

Kijelző

 • LCD-monitor 7,5 cm-es (3,0"-es) TFT LCD kijelző (1040k képpontos), dönthető kijelző/Statikus érintésvezérlés/Látómező: mintegy 100%, széles látószög, AF bevonat

Vaku

 • Beépített vaku Autom.*, Autom./vörösszemhatás-csökkentés*, Mindig be, Mindig be/vörösszemhatás-csökkentés, Lassú szinkr., Lassú szinkr./vörösszemhatás-csökkentés, Mindig ki * Csak iA és iA+ módban./0,5–12,1 m (széles lát./ ISO autom.), 0,3–6,0 m (telefotó / ISO autom.)

Hordozó

 • Felvételi média SD memóriakártya, SDHC memóriakártya, SDXC memóriakártya/(UHS-I UHS Speed Class 3 szabványú SDHC / SDXC memóriakártyákkal kompatibilis)
 • Beépített memória -

Hang

 • Mikrofon / hangszóró Sztereó / Monó

Csatlakozó

 • microHDMI typeD (*3), USB2.0 Micro-B

Energiaellátás

 • Li-ion akkumulátor (7,2 V, 680 mAh, 4,9 Wh) (tartozék)/USB-táplálású töltés

Akkumulátor-üzemidő

 • (közelítőleg) 260 kép (CIPA szabvány szerint) (*1)

Standard csomag

 • Tartozék szoftver: A RAW fájlok számítógépes feldolgozására szolgáló szoftver nem tartozéka a DMC-LX15 típusnak. Erre a célra internetre csatlakoztatott számítógéppel letölthető a SILKYPIX Developer Studio nevű program az Ichikawa Soft Laboratory webhelyéről./・ A DMC-LX15 speciális funkcióit bemutató használati útmutató letölthető a Panasonic LUMIX ügyféltámogatási webhelyéről internetre csatlakoztatott számítógéppel, okostelefonnal vagy táblagéppel./・ A számítógéphez készült szoftver nem tartozéka a DMC-LX15 típusnak. A képek a számítógépre előtelepített szoftverrel vagy más általános képnézegető programmal böngészhetők a számítógépen.
 • Alaptartozékok: Akkucsomag, hálózati tápegység, USB kábel, kézi hordszíj
Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
689931
Gyártó
PANASONIC
Elem méret/típus
Akkumulátor
Optika
Effektív pixelszám
20,1 megapixel
Képstabilizátor
Optikai stabilizátor
Valós pixelszám
20,9 megapixel
Szenzor típusa
CMOS
Sorozatfelvétel
Van
Filmfelvétel
van
Kijelző
Zoom
3x
Digitális zoom
4x
Manuális fókusz
van
Macro
3 cm
Rekesztartomány
F1,4–2,8 / 9 rekeszlamella
Zársebesség-tartomány
1/4000 - 60 másodperc
Fénymérés
szpot, középre súlyozott, intelligens többmezős
Általános
LCD
3,0"
Fénykép szabályozás
Memóriakártya-foglalat
SD, SDHC, SDXC
Expozíciókompenzáció
± 5EV 1/3EV lépésköz
Távkioldó
WI-FI
Önkioldó
2 másodperc, 5 másodperc, 10 másodperc
Tartozékok
akkumulátor, USB kábel, hordozószíj, hálózati adapter, hálózati kábel
Súly
310 g
Méret
105,5 × 60 × 42 mm
Vaku
Fehéregyensúly
auto, 4 előre beállított, kézi színhőmérséklet állítás
Fehéregyensúly finomhangolás
van
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Vaku opciók
automata, vörösszem-hatás csökkentő, lassú szinkron
Csatlakozás
Belső memória
nincs
USB
van
Teljes specifikáció

Állítsd össze saját csomagodat!

Összeállítom
 • Panasonic Lumix DMC-LX15 fényképezőgép, fekete-[bontott] Panasonic Lumix DMC-LX15 fényképezőgép, fekete-[bontott]
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!
  • Válassz a kiegészítők közül!

Leggyakoribb kiegészítők

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!