52 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Samsung Digimax V5

Kompakt fényképezõgép
5,0 megapixeles felbontás
3x optikai zoom

Nem kapható

52 900 Ft

Részletes leírás

Egyszerûség jellemzi a gép külsejét. Gömbölyded vonalak, klasszikus kompakt forma, kézreálló kezelõszervek a hátoldalon. Egyedül a kétkezesség, avagy az LCD bal oldalára került három gomb okozhat némi meglepetést. A gombok elfogadhatóan járnak, a központi navigáló egység pedig olyan, mintha valamelyik Samsung mobilról került volna ide. De ez nem baj, mert nagyon jól sikerült. A borítás csak felerészt fém, a hátoldal ugyanis mûanyagból készült.

Baloldalt, a gép szélén található billentyûk közül az alsó kettõ funkciója egyértelmû: a középsõ a kézi fókusz bekapcsolására, az alsó a kijelzõ állítására szolgál. A felsõ viszont nem az expozíciókorrekció gomb, mint azt a rajta látható +/- feliratból gondolnánk, hanem a V5 egyik legeredetibb megoldásának, a kézi beállítások menünek a gombja. Ebben kaptak helyet a képfelvételi opciók, míg a menü gombbal elérhetõ fõmenüben állítható be a képméret és a minõség, a képhatások, a fénymérési mód és itt van a setup is. A legnagyobb képméret egyébként 2592x1944, a továbbiak pedig 2272x1704 (4 MP) 2048x1536 (3 MP) 1600x1200 (2M) 1024x768 (XGA) és 640x480 (VGA); a tömörítési minõség a háromféle JPEG egyike, avagy tömörítetlen TIFF lehet. A fekete-fehér mellett szépia és negatív hatás található a menüben. A képkeménység három lépésben állítható. Minden mást a képfelvételi opciók közt találunk.

A +/- gombbal elérhetõ menü legérdekesebb része a fehéregyensúly-állítás. A hagyományos elõre beállított (napos, felhõs, izzó, kétféle fénycsõ) mellett kézi beszabályzásra és ennek finomhangolására is van lehetõség. Méghozzá nem is akárhogy: RGB skála segítségével. Ennek haszna kettõs: egyrészt minden körülmények között beállítható az igényeinknek megfelelõ színhõmérséklet, másrészt a vörös-zöld-kék színenkénti skála segítségével tetszõleges színeffekt hozható létre. E menüben állítható ISO 50 és 400 között az érzékenység, és természetesen itt található az expozíciókorrekció is - csak, hogy legalább minimális kapcsolat legyen a menü jelzése (+/-) és tartalma között....A bemutató cikket bõvebben itt olvashatja: Samsung Digimax V5

A doboz tartalma:
- textiltok
- csuklószíj
- A/V és USB-kábelek
- külsõ akkumulátortöltõ
- 16 MB SecureDigital memóriakártya
- szoftver CDForrás: Index Digicam

Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
1926
Gyártó
SAMSUNG
Garancia
2 éves
Optika
Effektív pixelszám
5,0 megapixel
Képstabilizátor
nincs
Valós pixelszám
5,3 megapixel
Szenzor típusa
CCD
Kereső
van
Sorozatfelvétel
van
Filmfelvétel
320 x 240, 640 x 480
Kijelző
Zoom
3x
zoom (35mm)
38 - 114 mm
Digitális zoom
3x
Manuális fókusz
van
Autofókusz
TTL AF
Macro
5 cm
Rekesztartomány
F2,8-F5,0
Zársebesség-tartomány
1/2000 - 2 másodperc
Fénymérés
szpot, mátrix
Rekesz-elõválasztás
nincs
Zársebesség-előválasztás
nincs
Általános
LCD
1,5"
Fénykép szabályozás
Kategória
kompakt
Távkioldó
nincs
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 10 másodperc
Akkumulátor mérete
nincs adat
Súly
180 g
Egyedi akkumulátor típusa
Li-ion (NP-80)
Vaku
ISO értékek
auto, 50, 100, 200, 400
Fehéregyensúly
5 előre beállított
Fehéregyensúly finomhangolás
nincs
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, lassú szinkron
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 /1 Értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Legújabb értékelés

(2006 okt. 22)

Samsung Digimax V5
Samsung Digimax V5

0 személy találta ezt az értékelést hasznosnak

Ami tetszik:
Ami nem tetszik:

Eddig majdnem minden fotós cuccot az eXtreme-nél vásároltam, a Samsungomat csak azért nem, mert ha igazán profi fényképezõgépforhalmazó lesz, akkor a Samsung és egyéb tartozékokat is forgalmazni fogja. pl. at 1.7x-es és a 0.7x-es Samsung elõtéteket, távkapcsolót, LiOn akkumulátort és a makró-elõtétlencsesorozatot (1-2-3..10 dioptria) ! Ez a Samsung, nem csak az alapgép ! Egyébként a cég mindíg korrekt és elõzékeny volt velem, csak a legjobb áron forgalmazó cég már profi lehetne a kamerák terén. Üdv, Nagy Tibor fotómûvész. ([email protected])

Jelentem

Hasznosnak találtad ezt az értékelést?

Igen

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!