65 900 Ft

Hasonló elérhető termékek

Samsung Digimax V700 digitális fényképezőgép

Kompakt fényképezõgép
7,1 megapixeles felbontás
3x optikai zoom

Nem kapható

65 900 Ft

Részletes leírás

A Samsung Digimax V700 hét megapixeles fényképezõgép stílusos alumíniumvázban, amelyet egyszerû kezelni, és csekély súlya miatt könnyû kézben tartani. A 4 cm-es szuper makro móddal, az 1,8" méretû színes LCD-monitorral és a kézi vezérléssel a készülék váratlan helyzetben is tiszta, éles képeket készít. Ezt segíti a Schneider objektív és a 10-szeres digitális zoom.

A nagy kijelzõn könnyen fókuszálhatunk a témára, és a menükben is egyszerûbb a közlekedés. A menük személyre szabhatók, 5 különbözõ ISO és 5 vaku beállítás közül választhatunk.

Felvételeket egyenként vagy sorozatban is készíthetünk SD- vagy MMC-kártyára, akár 5 megapixeles méretig. A képeket TIFF, JPEG, EXIF 2.2 vagy DPOF formátumban rögzíthetjük. Mozgóképet MPEG-4 formátumban, 30 képkocka/mp sebességgel, 640x480 felbontással rögzíthetünk, amelyeket a fényképezõgéppel szerkeszthetünk.

A felvételkészítést segítik az automata mód, a programmódok, az éjszakai mód és a különbözõ elõre programozott témamódok: portré, gyermekek, tájkép, makro, napnyugta, pirkadat, háttérfény, tûzijáték, szöveg, tengerpart és hó.

A felvételek áttöltéséhez használhatjuk az USB-kábelt. A mellékelt szoftvert Windows és Macintosh rendszerekkel is futtathatjuk. Az elkészített felvételek televízión is megjeleníthetõek, ehhez választhatunk az NTSC és PAL rendszerek közül.

A Digimax V700 támogatja a PictBridge technológiát, ezért a készüléket egy PictBridge kompatibilis nyomtatóhoz csatlakoztatva, a felvételeket számítógépes kapcsolat nélkül van mód kinyomtatni.

Ez a fényképezõgép ajánlott kezdõ felhasználóknak és haladó fotósoknak egyaránt, mivel teljesen automata és teljes kézi vezérlést egyaránt biztosít.
Teljes leírás

Specifikációk

Kép
Cikkszám
2586
Gyártó
SAMSUNG
Garancia
2 éves
Optika
Effektív pixelszám
7,1 megapixel
Képstabilizátor
nincs
Valós pixelszám
7,4 megapixel
Szenzor típusa
CCD
Kereső
van
Sorozatfelvétel
van
Filmfelvétel
hanggal együtt, 640 x 480, 15
Tömörítetlen formátum
TIFF
Kijelző
Zoom
10x
zoom (35mm)
38 - 114 mm
Digitális zoom
10x
Manuális fókusz
van
Autofókusz
TTL AF
Macro
4 cm
Rekesztartomány
F2,8-F5,1
Zársebesség-tartomány
1/2000 - 15 másodperc
Fénymérés
szpot, mátrix
Általános
LCD
2,0"
Fénykép szabályozás
Kategória
kompakt
Expozíciókompenzáció
± 2EV 1/3EV lépésköz
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 10 másodperc
Súly
220 g
Egyedi akkumulátor típusa
Li-ion (CGR-DU06)
Vaku
ISO értékek
auto, 50, 100, 200, 400
Fehéregyensúly
5 előre beállított
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Vaku opciók
automata, vakutiltás, vörösszem-hatás csökkentő, lassú szinkron
Memória
Szűrőméret
adaptertubus szükséges
USB
van
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!