Játék kiegészítők (Gamer termékek) (666)

Összesen: 666
Rendezés

Találatok: 666

Legnépszerűbb termékeink

Játék kiegészítők

A számítógépes játékok hódolói nagyon sok olyan kiegészítő közül válogathatnak, amelyek még kellemesebbé tehetik számukra a játék élményét. A gamerek viszonylag hosszú időt töltenek a számítógép előtt, ezért nagyon fontos,  hogy olyan eszközöket használjanak, amelyek számukra kényelmesek, valamint élvezetesebb és kényelmesebb játékot tesznek lehetővé. Nagyon széles a választék az ilyen kiegészítőket illetően, hiszen szinte minden hagyományos számítógép-kiegészítő megtalálható gamer verzióban is. A kínálatban találkozhatunk gemer egerekkel, egéralátétekkel, gamer fejhallgatókkal, játékra kijelölt billentyűzettel, gamer mikrofonnal, kényelmes székekkel, notebook hűtőpaddal, racing kormánnyal stb.

A gamer tartozékok kitűnnek a sorból, hiszen mutatósak, jellegzetes külsővel rendelkeznek. Azonban ne a külső alapján vásároljunk magunknak ilyen eszközöket. Nem biztos, hogy épp az a darab fogja a legtöbbet nyújtani számunkra, amely úgymond a legjobban néz ki. Természtesen fontos szempont a kinézet is, de próbáljuk meg azt a darabot kiválasztani, ami az esztétika mellett a funkcionális is.

A gamer fejhallgatóknál nagyon fontos, hogy az adott eszköz viselete kényelmes legyen, hiszen a hosszú játékok alkalmával egy idő után terhelheti a fület és a fejet is. Lényeges szempont, hogy az eszköz nem legyen túl nehéz, mert ez sem a fejnek, sem a nyaknak nem tesz jót. A fülpárnás fejhallgatóknál igyekezzünk olyat választani, amelynél a fülpárnák cserélhetők, és lehetőleg ne csak műbőrrel legyenek ellátva.

A számítógépes játékokra specializálódott egerek és billentyűzetek igen fontos beviteli eszközök. Játék közben szinte folyamatosan az egéren van a kezünk, és minden műveletnél használjuk. A gamer egerek speciális eszközök, amelyek technikailag sokkal többet tudnak, mint a hagyományos típusok. Nem csak játék alkalmával, bármilyen környezetben használhatók, és hibátlanul és gyorsan működnek. Ezeknél a speciális egereknél nagyon fontos a gyorsaság és a profi érzékelő. Kialakításuk igen látványos, színesek, dekoratív külalakkal rendelkeznek és világítanak, villognak is. Fontos ezeknél az egereknél, hogy kialakításuknak köszönhetően hosszabb használat után sem görcsölnek be rajta az ujjaink.  

A játék során nagyon fontos, hogy a kényelmünkre és az egészségünkre is odafigyeljünk, hiszen a játék több órát is igénybe vehet. Nem mindegy, hogy milyen széken ülünk ilyenkor. A gamer székek előnye, hogy megfelelően tartják a hátunkat és a derekunkat. Egyes típusok még speciális nyakmerevítőkkel is rendelkeznek. Az ilyen székek megakadályozzák gerincünk görbülését és görnyedését, aminek a későbbiekben komolyabb szövődményei is lehetnek. Ezek a darabok megfelelő szellőzést biztosítanak, és a zsibbadó combokra és fenékre is megoldást jelentenek. A gamer székeknél a magasság mellett, minden apró részletet a testalkatunkhoz mérten tudunk beállítani. Mielőtt ilyen kiegészítőket vásárolunk, alaposan járjuk körbe a témát, hogy a számunkra a legmegfelelőbb darabot vásároljuk meg.