PS4 (122)

Összesen: 122
Rendezés

Találatok: 122

Legnépszerűbb termékeink

PlayStation 4 – főszerepben a játékos

Sok gyártó és szolgáltató elfelejti, hogy a ők vannak a vásárlókért és nem fordítva. Nem így a PlayStation®4, ahol pontosan a játékos van a középpontba. A dinamikus játékélménnyel, és lehengerlő látványvilággal szolgáló konzol a legjobb választás minden vérbeli játékos számára.

Határtalan szabadság
8 processzor mag, 8 GB rendszermemória. Ezek alkotják a Play Staion szívét és lelkét. A nagyszerű rendszer pedig lehetővé teszi, hogy a fejlesztők teljesen szabadjára engedjék fantáziájukat, s kreativitásukat. Ezáltal biztos lehetsz benne, hogy a készülék minden igényedet kiszolgálja, s Te magad is határtalanul szárnyalhatsz rajta.

Te irányítasz
A felhasználói élményt a megújult külsejű DUALSHOCK®4 controller növeli tovább. Az olyan új funkciók, mint a továbbfejlesztett mozgásérzékelő-szenzor, vagy az elől érintőpanel, új dimenziókat nyitnak meg az interakciós lehetőségek terén. A vezérlőn továbbá megtalálhatod a Share gombot, amivel egyetlen gombnyomással megoszthatod videóidat.

Ps4 játékok végtelen tárháza
Egy Ps4 konzol mellett nem lehet unatkozni. A játékkonzol kiváló címek egész sorát vonultatja fel, melyekből rengeteg jelenleg is fejlesztés alatt áll. Ne felejtsd el, hogy a lemezes szoftvereket bármikor kölcsönadhatod barátaidnak, s ők addig játszhatnak velük, ameddig csak akarnak.

PlayStation Plus: valami plusz
A PlayStaion Plus egy olyan prémium szolgáltatás, mely lehetővé teszi, hogy egyetlen előfizetéssel számtalan extra funkciót érhetsz el. Ezek közül is a legnagyszerűbb a játékosokat egymáshoz közelebb hozó közösségi funkció, amely lehetővé teszi, hogy megoszd élményeidet régi jó bajtársaiddal, s játék közben szerzett új barátaiddal. Ezen kívül az előfizetők hozzáférhetnek a legújabb, legjobb PS játékokhoz, és független fejlesztők innovatív alkotásihoz is.

PS4 mindenütt – PlayStation TV
PS4 töménytelen mennyiségű tartalommal, és számtalan hasznos funkcióval büszkélkedhet. Egy ezek közül a PlayStation TV, mely egy kicsi, vékony, egyszerűen használható mikrokonzol, minek segítségével közvetítheted játszmáidat egy HD Tv-re, illetve további PlayStation konzolokkal kompatibilis játékokkal játszhatsz vele a Tv készülékeden.

Nézz körül az Extreme Digital konzol kínálatában és vásárolj új Play Station készüléket, játékot vagy bármilyen videojáték kiegészítőt. Engedd szabadjára a benned lakozó gyermeket, stratégát, harcost, vagy versenyzőt, s játssz úgy, ahogy a való életben tennéd!