XBOX ONE (121)

Találatok: 121

Legnépszerűbb termékeink

Xbox One - All in one. Input One.

Vedd kezedbe az irányítást az Xbox One konzollal, hogy a játékkal töltött idő még tartalmasabb legyen! Az új felhasználási felület hozzáférést biztosít mindenhez, amit szeretsz. A megszokott Xbox funkció mellé a One, a Cortana asszisztens programmal egészül ki, mely még élvezetesebbé teszi használatát. A teljesség igénye érdekében pedig a rendszer a Windows 10-el is kompatibilis.

Xbox Live – az első számú játékközösség
Az Xbox Live az egyetlen hely, ahol barátaiddal együtt játszhattok Xbox konzolon és Windows 10-et futtató gépeken. A közösségi tér biztosítja számodra és barátaid számára a legfejlettebb többszereplős játékélményt. A multiplayer módon kívül, a hírcsatornákon keresztül gyorsabban hozzáférhetsz a legújabb frissítésekhez, megoszthatod, élményeidet, illetve te is olvashatsz másoktól. A jól megszokott avatárok pedig modern stílusban térnek vissza. Játék, Tv műsor, játék, Tv műsor… Miért választanál két dolog között, ha egyszerre is megvalósíthatók? Az Xbox One lehetővé teszi, hogy gyorsan válts Játék és Tv műsor között. Tévézés után a játék pedig pont ott folytatódik, ahol abbahagytad. Osztott képernyővel akár filmezés közben is szemmel tarthatod meghívásaidat. S ha ez mind nem lenne elég, az olyan népszerű alkalmazásokat is elérheted, mint a YouTube, vagy az EA Acces.

Xbox + Windows 10
A Windows 10 platformra kiadott Xbox alkalmazással mindig az események középpontjában lehetsz. Az applikáció jóvoltából mindig minden eszközödön elérheted tartalmaidat, s kapcsolatban maradhatsz barátaiddal. Mindez azt is lehetővé teszi, hogy Windows 10-es és Xbox-os barátaid közösen, együtt játszanak.

Cortana: intelligens segítségnyújtás
A Cortana asszisztens program még egyszerűbbé varázsolja az Xbox One játékok használatát. A program segít gyorsan információt szerezni, kapcsolatot tartani, ráadásul minél többet használod annál intelligensebbé válik. Az új segítőrendszerrel egyetlen gombnyomással hozzáférhetsz barátaid tevékenységeihez, könnyebben megoszthatod élményeidet, sőt közvetlenül válaszolhatsz üzenetekre anélkül, hogy kilépnél a játékból.

Tiéd az irányítás
Jelenleg a One konzolok rendelkeznek a legfejlettebb Xbox controller és Kinect technológiával. Ennek köszönhetően az irányításban nem ütközhetsz akadályokba. A Kinect és Cortana találkozásával pedig, hangutasításokkal is kommunikálhatsz készülékeddel.

Az Extreme Digital Xbox játékok, konzolok és kiegészítők egész sorát kínálja számodra. Vásárolj Xbox One készüléket, vagy más Xbox terméket, és játssz amannyit, amikor és ahogyan akarsz!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!