35 890 Ft

Hasonló elérhető termékek

Einhell TC-SB 200/1 szalagfűrész - [Bontott]

Bontott termék
1400 mm x 7 mm szalagfűrészlap méret
305 mm x 305 mm munkaasztal méret

Részletes leírás »
35 890 Ft

Nem kapható

Részletes leírás

Bontott

Felbontott, új termék eredeti csomagolásában, nem került még értékesítésre. Részletekért KATTINTS IDE!

 

Einhell TC-SB 200/1 szalagfűrész - [Bontott]

Jellemzők:

Az Einhell TC-SB 200/1 szalagfűrész egy nagyméretű alapgép lelkes otthoni felhasználóknak és ezermestereknek. A szalagfűrész egy nehéz, ugyanakkor mégis rugalmasan kezelhető készülék, amellyel még a legkülönbözőbb munkakörülmények között is elvégezheti a feladatát. Egyenes vagy ferde vonalú vágások, ferdén vagy szálirányban: a szalagfűrésszel egyik sem lehet akadály. Attól függően, hogy milyen fűrészlapot helyez fel, fát, fémet és műanyagot vághat a 240 W teljesítményű motorral felszerelt fűrész segítéségével. A szalagfűrész másik nagy előnye, hogy a vágás vonala keskeny; így óvja az anyagot, és energiát is spórol. Ha rendeltetésszerűen használja a TC-SB 200/1 készüléket, akkor nem kell aggódnia a biztonság miatt. A magasságállítás nem csak akkor nagy segítség, ha precíziós vágást végez a készülékkel; segítségével mindig a felhasználó magasságához állíthatja a készüléket, ami nagyobb biztonságot és kényelmesebb munkát szavatol. A fűrészlap rögzítőt többféle pozícióba állítva csökkentheti a fűrészlap rezgését, amelynek köszönhetően jóval biztonságosabban használhatja a készüléket, és a vágáskép is sokkal szebb lesz. A fűrészlap-védelem magasságát is tetszőlegesen beállíthatja, illetve, a vágandó anyag vastagságához is igazíthatja. A gyári csomagolásban található tolófa elengedhetetlen kellék a biztonságos munkavégzéshez. Mivel a fűrészasztal fokozatmentesen dönthető, ezért még bonyolultabb ferde vágásokat is elvégezhet a készülékkel. A párhuzamos ütköző és a golyóscsapágyas vezetés segítik az otthoni barkácsolókat, hogy egyenesen és pontosan vágjanak a készülékkel.

Műszaki adatok:

 • Elektromos hálózat: 220-240 V | 50 Hz
 • Max. teljesítmény (S2 | S2time): 250 W | 15 min
 • Üresjárati fordulatszám: 1400 min^-1
 • Kinyúlás: 200 mm
 • Szalagfűrészlap: 1400 mm x 7 mm
 • Fűrészfogak száma: 6 / 25,4 mm
 • Max. vágási magasság 45°-nál: 45 mm
 • Max. vágási magasság 90°-nál: 80 mm
 • Munkaasztal mérete: 305 mm x 305 mm
 • Dönthető asztal: -2 ° - 45 °
 • Csatlakozócsonk átmérője: 36 mm
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
638715
Gyártó
EINHELL
Kategória
Szalagfűrész
Teljesítmény
250 W
Üresjárati löketszám
0 - 1400 /perc
Vágásmélység
80 mm
Súly
17.35 kg
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, a gyári garancia ideje alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a gyári garanciát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!