1 608 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Weninger, Brigitte, Tharlet, Eve - Pauli nyuszi kalandjai 1 - Rosszcsont Pauli!

Naphegy Kiadó, 200728 oldalISBN: 9638706492

Részletes leírás »
1 608 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

A Paulival történtek bármelyik mesét hallgató kisgyerekkel megeshetnek: sokszor csak véletlenül tesz rosszat, de sem a testvérei, se a szülei nem értik meg, nem hisznek neki. Hogyan lehet ezt megoldani? Mit tehet egy óvodás? Ezekre a kérdésekre kaphatnak választ gyönyörűen megrajzolt mesekönyvből a gyerekek. A rövid történet segítségével nem kell személyesen átélniük a rossz élményeket, mert a mesehősök szerepében, az ő tapasztalataikból is sokat tanulhatnak a kicsik.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
91815
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!