2 300 Ft

Hasonló elérhető termékek

Grendel Lajos - És eljön az Ő országa

Pesti Kalligram, 2003

Részletes leírás »
2 300 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

„Jöjjön el a Te országod“ – olvashatjuk legismertebb és legtöbbet idézett imádságunkban, a Miatyánkban. Ami a regényt illeti, 1989-ben vagyunk, az azt megelőző és követő néhány évben. S íme, eljön az „ország“! De nem az, amelyre áhítoztunk, hanem a Richard Wagner fedőnevű titkos ügynök nevével fémjelzett felszabadulás. A történetben hamarosan minden a feje tetejére áll. Az elbeszélő kivételével mindenki szerepet játszik, maszkot visel, hazudik, tanulja a beköszöntött új korszak új nyelvét. Ez a regény fekete humorú, abszurdba hajló szatíra, amelyet talán éppen a skizofrén Richard Wagner írt, akinek annyiféle arca és egyénisége van, ahányat a történelem kínált.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
91360
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!