3 298 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Hegedős Györgyi - Balettpatkány

Duna International Kft., 2007450 oldalISBN: 9789639684461

Részletes leírás »
3 298 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Egyszerre önéletrajz és színháztörténet ez a könyv - családregényként kezdődik, mely azonban a gyerekszoba helyett a Magyar Királyi Operaház berkeiben játszódik. Hegedős Györgyi valójában a családjáról ír - nem csak és nem elsősorban a vér szerintiről, hanem a színpadiról is. A cserfes kislányból szókimondó nagylány, majd felnőtt lesz, aki először a családi titkokat beszéli ki, később a köztiszteletben álló hírességekről is lerántja a leplet, illetve a maszkot. Az első könyv, az első harmincöt éves pályafutás bemutatása mint táncos, színész, koreografus számos budapesti és vidéki prózai és zenés színházban. Majd a második harmincöt év: 1972-től életének második nagy szakasza - letelepedés Kanadában, beilleszkedés, pénz-, társ- és útkeresés. Rendhagyó könyv ez, egy rendhagyó életről, mely rendhagyó, humoros és szarkasztikus stílusával egyszerre szórakozató, ugyanakkor hű, de kíméletlenül realista képet ad az adott korról, emberekről, társadalomról.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
92115
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!