2 490 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Pályi András - Provence-i nyár

Kalligram, 2001414 oldalISBN: 8071494305

Részletes leírás »
2 490 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Nádas Péter szerint „amit Pályi András művel, az a szó minden értelmében istenkísértés”. Holott Pályi nem tesz egyebet, csak tudomásul veszi, hogy a hit és a szentség tradicionális kánonja hitelét vesztette, s fokozott érzékenységgel fordul az emberi lét érzéki dimenziója felé. Pályi már első novelláiban meghökkentő nyíltsággal keresett egy új, erotikus nyelvet. A jelen kötet, amely az író korábbi novelláinak legjavát és jó pár kötetben eddig nem közölt elbeszélést tartalmaz, így igazi, szenvedélyes felfedező útra invitál az érzékiség világában
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
92030
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!