2 100 Ft

Hasonló elérhető termékek

R. Székely Julianna - Türelmi zóna (tegnapok)

Ab Ovo, 2006160 oldalISBN: 9639378550

Részletes leírás »
2 100 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

„Imádkoztam egy sort, hogy mire fölérek a vörös tetős házhoz, szépüljek meg valahogy, és mint nem először az életben, a Jóisten meghallgatott. Igaz, akkor már bent álltunk egymással szemben, az orvos család gazdagon berendezett halljában, és ő tényleg magához ölelt, és tényleg megcsókolt, de ami utána következett, az olyan volt, mintha egy filmben szerepelnék. Halk, szisszenő hang – a cipzáramé, a világoskék buklé lágyan csúszott a földre, és a kombinés lánytest, amit Pista pont úgy emelt az izmos két karjába, ahogy a moziban láttam, már se sovány nem volt, se nyakigláb, hanem szépségesen szép és kívánatos, amit természetszerűleg egy szaténhuzatos, széles ágyra fektetett, és fölé hajolt…” R. Székely Julianna legújabb könyve lírai, tárgyszerű és ironikus vallomások sorozata egy korról meg egy sorsról. A kor: a „tegnapok”, a létezett szocializmus. A sors: a szerző gyerek- és fiatalkora. Mindkettő szomorú, szép, nyomorúságos, boldog, elképesztő, abszurd és bolondos. Aki a saját emlékeit is fölfedezi benne, annak fog örülni. Aki nem, az annak, hogy mindezt megúszta.
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
91086
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!