2 499 Ft

tudtad?

Rendelésedet ingyen átveheted szaküzletünkben vagy eMAG easybox  csomagautomatában!  Rendelj akár most!

Hasonló elérhető termékek

Malcolm Billing - A keresztes hadjáratok - Az iszlám elleni háború 1096–1798

Hajja és Fiai Kiadó, 2007216 oldalISBN: 9789637054471

Részletes leírás »
2 499 Ft

Elfogyott

Részletes leírás

Hiteles, a legfrissebb kutatási eredményekre alapozott munka a keresztes háborúkról, mely az 1096- ban megindított első hadjárattól az utolsó keresztes államalakulat, Málta 1798-ban bekövetkezett bukásáig követi nyomon az eseményeket. Miközben Malcolm Billings olyan markáns karaktereket is felvonultat, mint Oroszlánszívű Richárd vagy Szaladdin, a kereszténységért hadba induló parasztok, lovagok és harcoló szerzetesek küzdelmeinek a bemutatásával sem marad adós, és az iszlám szent harcosairól is szót ejt, akik több évszázados küzdelem után végül diadalmaskodtak. A szerző kiváló elemzést ad a keresztes háborúk és az azokat követő ellencsapások dinamikájáról, emellett részletes leírást közöl arról, hogy milyen változások történtek a keresztes államalakulatok kormányzati struktúrájában a Közel-Keleten, abban a térségben, mely a Nyugat és a Kelet összecsapásainak állandó színterévé vált.
Teljes leírás

Specifikációk

Alapadatok
Cikkszám
94018
Gyártó
NO NAME

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!