319 990 Ft

ingyen kiszallitas

ingyen kiszallitas

 

Sigma Nikon 24-105/4 (A) DG OS HSM objektív

Raktáron

Raktáron

Tudtad? A terméket már az eMAG-gal közös raktárunkból szolgáljuk ki!

Garancia: 3 év - garancia
Nagy felbontású zoom objektív
SLD (speciálisan alacsony szórású) lencsetagok
82 mm szűrőméret

Extra évek Részletes leírás »
Óvd készüléked – Extra Garancia
319 990 Ft

Az eMAG-on ezen az áron tudod megvásárolni:
(Az ár az eMAG által forgalmazott termékre érvényes.)
299 989 Ft

Mikor és hol vehetem át?

  • Szaküzletünkben INGYENESEN Akár holnap
    11:00-től átvehető Részletek
  • Átvételi pontokon 990 Ft 1 - 2 munkanap Részletek
  • eMAG easybox csomagautomata ponton INGYENESEN 1 munkanap Részletek
  • Házhozszállítással INGYENESEN 1 - 2 munkanap Részletek

Hasonló népszerű termékek

Részletes leírás

Sigma Nikon 24-105/4 (A) DG OS HSM objektív leírása:

A nagy felbontású zoom objektív, amelyet
a nagy felbontású digitális fényképezőgépekhez terveztek.

A példa nélküli képminőségnek és a zoom funkcionalitásának ötvözeteként a Sigma büszkén mutatja be ezt a nagy fényerejű, nagy felbontású zoom objektívet.

Aknázza ki fényképezőgépe fényérzékelőjének teljes kapacitását.

Ez az új zoom objektív teljes mértékben megfelel a Sigma kompromisszumok nélküli nagy felbontásra való törekvéseinek.

A digitális tükörreflexes fényképezőgépek képérzékelői egyre nagyobb és nagyobb felbontásúak, a fotósok pedig olyan nagyteljesítményű objektíveket keresnek, amelyek kiaknázzák ezeknek az érzékelőknek a teljes kapacitását. Zoom objektívek esetében, amelyek a fényképezés kihívásainak széles skálájának felelnek meg, a fotósok a kényelemmel ötvözött kivételes optikai teljesítményt akarják. Az új  Sigma Nikon 24-105 mm F4 DG OS HSM zoom objektív túlteljesíti ezeket az elvárásokat, kivételesen stabil magas felbontást nyújtva a széles látószögtől egészen a tele állásig.

A nagy átmérőjű 82 mm-es szűrőméret mellett ez az objektív minimalizálja az optikai torzításokat és biztosítja a képszélek egyenletes megvilágítását, amely sok hasonló paraméterű objektív hiányossága.

Minden objektív, amelyet a Sigma szabadalmaztatott A1 MTF (modulation transfer function – moduláció átviteli funkció) mérőrendszerével ellenőrzik, kivételes minőséget nyújt a nagy megapixeles kor számára. Próbálja ki saját maga ezt a nagyteljesítményű zoom objektívet, és tapasztalja meg Sigma kompromisszumok nélküli nagy felbontásra való törekvésének eredményét.

Az Art termék koncepció teljes megtestesülését tarthatja kezében és élvezheti saját szemével

A kifinomult optikai teljesítményt és a hataljas kifejező erőt szem előtt tartó tervezés új Art objektív vonalunkat a képminőség csúcsára emeli. Páratlan kifejezőképességükkel ezek az objektívek megfelelnek a művészi, kreatív hajlamú fotósok legmagasabb igényeinek is. Tájképek, portrék, csendéletek, közelképek és rendezvényfotók mellett tökéletesek minden olyan fotózáshoz, amelyek szabadjára engedik a belső művészt. Ideálisak stúdiófotózáshoz, de elegendő kifejezőerejük van az építészethez, a csillagos égbolthoz és víz alatti fotózáshoz is. Az Art koncepció megtestesüléseként a SIGMA 24-105 mm F4 DG OS HSM a tökéletes zászlóshajó. Tartsa saját kezében és győződjön meg róla saját szemével!

Egy full-frame objektív, amely lefedi a leggyakrabban használt zoom tartományt.

F4 fényerőt biztosítva a teljes zoom tartományban ez az objektív a fotós helyzetek széles skálájának felel meg, a széles látószögtől a közép teléig.

Ha a természetben vagy utazás közben fotózik, a fotósnak szüksége van a széles zoom tartománnyal ötvözött kiváló kezelhetőségre ahhoz, hogy mindent le tudjon fotózni amivel találkozik. A SIGMA 24-105mm F4 DG OS HSM lefedi a leggyakrabban használt zoom tartományt a széles látószögtől a közép teléig. A használhatóságot magasabb szintre emeli a teljes zoom tartományban kihasználható F4 fényerő, az optikai stabilizátor (OS) és az ultrahangos (HSM) motor. A kényelmes kezelhetőségnek köszönhetően a SIGMA 24-105mm F4 DG OS HSM ideális pillanatfelvételekhez, portrékhoz és tájképekhez.

* A Sony esetén az OS funkció nincs az objektívben.

Objektív konstrukció

 

 

Sigma 24-105 mm F4 DG OS HSM objektív

 

 

Sigma 24-105 mm F4 DG OS HSM objektív

 

 

Vignetting

Az x tengely képviseli a kép magasságát (távolságát a kép középpontjától milliméterben). Az y tengely képviseli a kép szélének relatív világosságát (ha a kép középpontjának világosságát 100%-nak vesszük). Ha a relatív világosság alacsony, akkor a képek sarkai sötétek lesznek.

Lekerekített blende

Ha a fotón pontszerű fényforrás látszik vagy egy test felületén lévő víz tükröződése a háttérben, a lekerekített 9 lemezes blende segíti a vonzó BOKEH effekt kialakulását még nagy rekesznyílás mellett is.

 

Sigma 24-105 mm F4 DG OS HSM objektív

Distortion

 

Sigma 24-105 mm F4 DG OS HSM objektív

Nagy átmérőjű 82 mm-es szűrő méret és kiemelkedő optikai teljesítmény, amely biztosítja a képszélek világosságát.

Kivételes kifejező erejével ez az objektív fenntartja a képszélek világosságát, amely az ebben a kategóriában lévő objektívek általános hiányossága.

Ez a nagyteljesítményű objektív a Sigma Art szériájába tartozik, megfelelve annak legszigorúbb előírásainak. A nagy zoom tartományt lefedő objektíveknél gyakran előfordul asztigmatizmus, a kép elhajlása, torzulása, kromatikus aberráció és más optikai torzítások. Ezek minimalizálására a Sigma zoom objektívjében optimálisan elrendezett kiváló minőségű, egyoldalas és kétoldalas aszférikus elemeket használ, amelyek üveg öntvényből, FLD („F” alacsony szórású) és SLD (speciálisan alacsony szórású) lencsetagokból állnak. A kromatikus aberráció minimalizálásával telefotó távolságoknál ez az objektív kivételes képminőséget kínál a teljes zoom tartományban. További adalékként kiküszöböli a képszélen jelentkező fényerő csökkenést, amely általános hibája a hasonló kategóriájú objektíveknek. A nagy átmérőjű 82 mm-es szűrőátmérővel ez az objektív valóban kiemelkedő optikai teljesítményt nyújt.

46 megapixeles Foveon közvetlen képérzékelő

Ténylegesen 46 megapixeles (4800 × 3200 × 3 réteg) és 44 felvételi megapixelt (4704 × 3136 × 3 réteg) biztosító 23,5 × 15,7 mm-es APS-C X3 közvetlen szenzor képes érzékelni mind a három RGB alapszínt, minden egyes képpontban, biztosítva ezzel a teljes és hiánytalan színvisszaadást. Három függőlegesen elrendezet szilikonba ágyazott érzékelő réteget használva kiaknázzuk a szilikonnak azt a képességét, hogy a piros, kék és zöld színt különböző mélységben nyeli el. Ez a rendszer a színeket sokkal pontosabban állítja elő, és élesebb felbontást nyújt pixelről pixelre, mint bármilyen más hagyományos képérzékelő. Mivel nem jön létre színszóródás (moiré effektus), nem kell aluláteresztő szűrőt használni, ezért a 46 megapixeles APS-C X3 közvetlen képérzékelő által létrehozott fény és szín háromdimenziós érzést nyújt.

MTF karakterisztika

Sigma 24-105 mm F4 DG OS HSM objektív

A legmegfelelőbb alapanyagok, használhatóság és funkcionalitás

A fotóst szem előtt tartó, finomított, integrált kivitel.

A Sigma minden új Művészet szériájába tartozó objektívhez gyári tartozék a kiváló minőségű gumírozott csatlakozóval ellátott fényvédő és egy újratervezett lencsevédő. Az objektíveken új autófókusz/manuális fókusz kapcsoló található, amely az intuitív használatot és a jobb működőképességet biztosítja. Belül a HSM ultrahangos motor biztosítja a nagy sebességű autófókuszt és a különösen csendes működést. Fejlett algoritmus kínál még egyenletesebb automatikus fókuszálást. A teljesen manuális fókuszálás képes felülbírálni más funkciókat, ezzel lehetővé téve a fotós saját kezű művészi beavatkozását. A réz foglalat a nagy precizitású megmunkálását speciálisan kezelt felület egészíti ki. Ennek fokozott ellenálló képessége hozzájárul az objektív kivételes tartósságához. Mind a külső, mind a belső részeknél optimális arányban használtak TSC-t (hőstabil műgyanta), amely kiválóan egészíti ki a fém részeket, hozzájárulva az objektív nagy precizitású konstrukciójához.

HSM (ultrahang motor)

Az ultrahang HSM motor nagy sebességű autófókusz funkciót biztosít rendkívül csendes működéssel.

 

 

Sigma 24-105 mm F4 DG OS HSM objektív

Sigma 24-105 mm F4 DG OS HSM objektív

 

Kiváló kezelhetőség

A zoom gyűrűt az objektív elejére helyezve lehetővé vált a tubus karcsúbb kivitelezése. További előny, hogy a széles, vastag zoom gyűrű hozzájárul az objektív kiváló használhatóságához. A Sigma belső fókuszáló rendszerének köszönhetően a fókusz és zoom gyűrű nem változtatja az objektív hosszát, amely kiváló kezelhetőséget biztosít. Mivel a frontlencse nem mozog, ezért az objektívhez használható körkörös polarizációs szűrővel.

Nagy precizitású, kezelt felületű réz foglalat

A réz foglalat a nagy precizitású megmunkálását speciálisan kezelt felület egészíti ki. Ennek fokozott ellenálló képessége hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

 

Sigma 24-105 mm F4 DG OS HSM objektív

Sigma 24-105 mm F4 DG OS HSM objektív

 

Bevillanás és szellemkép csökkentés

Már a lencsék tervezésének korai szakaszától mérik a bevillanás és szellemkép mértékét, hogy így olyan optikai kivitelezést hozhassanak létre, amely ellenáll az olyan erős beeső fényeknek, mint például az ellenfény. A Sigma Szuper Többrétegű Bevonata (Super Multi-Layer Coating) csökkenti a bevillanást és szellemképet, és segíti a fotósokat hogy éles, kontrasztos képeket készítsenek ellenfényben is.

 

TSC (hőstabil műgyanta)

Az iparágban először a Sigma objektívek új szériája alkalmazza az új hőstabil műgyantát (TSC), amely minimális hőtágulást biztosít kiemelkedő keménység mellett. Ráadásul 25%-kal nagyobb rugalmasságot biztosít a polikarbonátnál. Mivel kicsi a hőtágulása, ezért a TSC jól illeszkedik a fém részekhez, még inkább hozzájárulva az objektívek nagy precizitású konstrukciójához. A TSC lehetővé teszi az olyan részek karcsúsítását, mint a zoom vagy az élességállító gyűrű.

 

Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
876457
Gyártó
SIGMA
Garancia
3 éves
Felépítés
19 lencsetag 14 csoportban
Apertura tartomány
F22
Minimum fókusz távolság
45 cm
Látószög
84.1°-23.3°
Hossz
109,4 mm
Átmérõ
88,6 mm
Súly
885 g
Általános
Objektív kompatibilitás
Nikon
Fő jellemzők
Filter méret
82 mm
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!