689 990 Ft 899 990 Ft (23%)

Hasonló elérhető termékek

Sony 24-70 mm, F2.8 GM objektív, fekete

Standard zoom objektív
18 objektívelem 13 csoportban
Szűrő mérete: 82 mm

Extra évek Részletes leírás »
689 990 Ft 899 990 Ft (23%)

Elfogyott

Részletes leírás

Sony 24-70 mm, F2.8 GM objektív, fekete jellemzői:

Standard zoom újragondolva

Állandó F2.8-as 24–70 mm-es zoomtartomány a nagy felbontás és a lágy bokeh hatás soha nem látott ötvözetével.
 
 
A standard zoom új korszaka

Kompromisszumok nélküli kialakítás és technológia: az állandó F2.8-as zoomobjektív teljes mértékben kiaknázza a jelen és a jövő nagy felbontású fényképezőgépeinek vázában rejlő lehetőségeket. A páratlan standard zoom 24 mm és 70 mm közötti gyújtótávolság-tartomány lefedésére alkalmas, és ideális választás abban az esetben, ha kiváló képminőségre van szükség portrék, tájképek, pillanatfelvételek és egyéb helyzetek esetében.
 
Soha nem látott felbontás és részletgazdagság

A kiváló felületi precizitású XA (extrém aszférikus) lencsetag és az ED-lencsetagok garantálják a kiváló felbontást, melyekkel csodálatos textúrákat és részleteket örökíthet meg.
 
 
Ragyogó, gyors F2.8 bármilyen gyújtótávolságban

Az állandó F2.8-as maximális blendenyílás a teljes zoomtartományban megkönnyíti az exponálási beállítások állandó értéken tartását, így kiválóan alkalmas a gyenge megvilágítású felvételekhez vagy a mozgó jeleneteket kimerevítő zársebességekhez. Állandó, lenyűgöző képminőség bármilyen blende és gyújtótávolság esetében
 
Precíz fókuszálás villámgyors sebességgel

A Direct Drive SSM (DDSSM) rendszer nagy blendenyílású, rendkívül nagy precizitású objektívekkel használható a pontos fókuszálás érdekében, továbbá minimálisra csökkenti a zavaró mozgást, miközben egy speciális vezérlőrendszer és kifinomult algoritmusok gondoskodnak az AF működési sebességének növeléséről. A DDSSM emellett egyenletesen és csendesen működik, ami videók és fotók esetében egyaránt előnyt jelent.
 
 
Professzionális objektívvezérlési funkciók

A Direct Drive SSM (DDSSM) rendszer nagy blendenyílású, rendkívül nagy precizitású objektívekkel használható a pontos fókuszálás érdekében, továbbá minimálisra csökkenti a zavaró mozgást, miközben egy speciális vezérlőrendszer és kifinomult algoritmusok gondoskodnak az AF működési sebességének növeléséről. A DDSSM emellett egyenletesen és csendesen működik, ami videók és fotók esetében egyaránt előnyt jelent.
 
 
Rendkívüli felbontás és bokeh hatás

A kiváló felületi precizitású XA (extrém aszférikus) objektív alkatrész nemcsak a lenyűgöző, a kép minden sarkára kiterjedő felbontáshoz és a teljes zoomtartományban tapasztalható részletgazdagsághoz járul hozzá, hanem kiemelt szerepet játszik a sima és lágy bokeh hatás elérésében is, amely számos felvételkészítési helyzetben hatékony kifejezési eszköz.
 
Természetes részletvisszaadás és színek

Egy ED (extraalacsony szórású) és egy Super ED lencsetag egy olyan optikai útvonalon, amelyet a legmagasabb szintű szabványoknak megfelelően fejlesztettek ki az élethű, természetellenes színektől mentes képalkotás érdekében. A tengelyirányú és oldalirányú kromatikus aberráció szabályozásával és a szubjektív felbontás maximalizálásával lélegzetelállító textúrák és nagyfokú részletgazdagság érhető el.
 
9 lamellás, körkörös blendenyílás a még gyönyörűbb bokeh hatásért

Az objektív bokeh hatásának lenyűgöző szépségét tovább fokozza a 9 lamellás, körkörös blendenyílás-kialakítás, amely nemcsak lágyságot, hanem természetes kiemeléseket is biztosít.
 
Zoomrögzítés a rugalmas szállításhoz

A zoomobjektívek a szállítás során a saját súlyuk alatt kitolódhatnak, ami egyrészt zavaró lehet, másrészt pedig növeli a véletlen károsodás esélyét. A zoomrögzítés-kapcsoló egyszerű és megbízható megoldást jelent a zoomolási mechanizmus zárolására, így biztonságos és kényelmes szállítást biztosít.
 
Sokoldalú, ujjmozdulattal végezhető fókuszvezérlés

A hamar változó felvételkészítési helyzetekre adott gyors válaszreakció döntő szerepet játszhat a pillanat megörökítésében. A manuális/automatikus fókusz váltókapcsolója és a fókuszrögzítő gomb elhelyezkedése könnyű hozzáférést biztosít, így sokoldalú, professzionális vezérlést tesz lehetővé számos tárgy és környezet esetében.
 
Kimagasló minőség és kontraszt

A Sony eredeti tükröződésmentes nanokristály-bevonata csökkenti a becsillanást és szellemképképződést eredményező zavaró tükröződéseket, különösen háttérfény esetén. Az eredmény egyenletesen magas kontraszt és tisztaság mélyfekete színekkel a lehető legszélesebb felvételkészítési helyzetekben. (1. Tükröződésmentes nanokristály-bevonat / 2. Lencse / 3. Továbbított fény)
 
Magas szintű megbízhatóság mostoha körülmények között is

Kiemelt figyelmet szenteltünk a por- és nedvességálló megoldásoknak, hogy a készülék kihívást jelentő környezetekben is maximális védelmet és megbízhatóságot nyújthasson. Magabiztos felvételkészítés kisebb esőben vagy szeles időben is.
 
Napellenző-rögzítő és -kioldó

A napellenző-rögzítő mechanizmus megakadályozza a napellenző véletlen leválását a fényképezési helyszínek változtatása során, míg a napellenző-kioldó gomb megkönnyíti a napellenző szükség szerinti eltávolítását és visszahelyezését.
 
Objektívfelépítés
A G Master sorozathoz tartozó objektívek minden eddiginél magasabb szintre emelik a képalkotást és a kifejezésmódot a kimagaslóan nagy felbontás és a finoman halványuló hátterű bokeh ötvözésével.
 
 
MTF táblázat
Az MTF (modulációátviteli funkció) azt írja le, hogy egy objektív mennyire jól tudja visszaadni az apró részleteket, amit a kis távolságra lévő vonalak közötti kontraszt fokával mér meg.
 
 
 
Teljes leírás

Specifikációk

Cikkszám
808202
Gyártó
SONY
Garancia
3 éves
Gyújtótávolság
24 - 70 mm
Felépítés
18 objektívelem 13 csoportban
Apertura tartomány
f/2.8 - f/22
Hossz
136 mm
Átmérõ
82 mm
Súly
886 g
Általános
Objektív kompatibilitás
Sony
Teljes specifikáció

Vásárlóink véleménye a termékről

Termék átlagos értékelése

5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0

Mások ezt is vásárolták!

Extra Garancia Standard

A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint.
 

Extra Garancia Balesetbiztosítás

Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is!

 

Extra Garancia Prémium

Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is!

További információért kattints ide!