Balzsam

Találatok: 1

Segítünk a hajbalzsam kiválasztásában

Rengeteg hajápoló termékkel találkozunk a boltok és a drogériák polcain, így nem csoda, hogy kissé nehézkes a választás közülük. Ezek ma már igazán kedvező áron vásárolhatók meg, így nem érdemes megfosztanunk a hajunkat az ilyen jellegű gondoskodástól.

Nem mindegy azonban, milyen hajbalzsamot választunk, illetve rendelünk meg, hiszen a készítmények között jelentős eltérések tapasztalhatók. Sokan kizárólag hajbalzsamot használnak, hiszen ennek a felvitele gyors és egyszerű, ráadásul önmagában is érezhető eredményt garantál, mások viszont előszeretettel alkalmaznak különböző hajpakolásokat és maszkokat is. Érdemes először meghatározni, mi is az a hajbalzsam és miért érdemes rendszeresen használnunk.

A hajbalzsam olyan készítmény, ami segítségével gyorsan és egyszerűen hidratálhatjuk és fényesíthetjük a hajunkat, azonban fontos megjegyezni, hogy egyszerre nem szabad túl nagy mennyiségben felvinni, illetve kerülni kell, hogy a szer a hajtővel érintkezzen. Ha nem figyelünk erre, ellentétes hatást érünk el; a hajunk nem hidratált és fényes lesz, hanem zsíros… Érdemes odafigyelni arra is, milyen hajtípushoz van szükségünk balzsamra és azt sem szabad elfelejteni, hogy a festett haj másféle készítményeket követelhet meg. Ha el szeretnénk kerülni a nem kívánt zsírosodást, minden használat során figyeljünk oda a felvitt mennyiségre és soha ne lépjük túl a hajtípusunknak megfelelő szer mennyiségét.